a vége lemaradt kszifiasznak szól és a kipriotis-ról szeretnék infót.....
Beszter köszi amit írtál... nincs semmi baj értem én hogy vannak nem ide való emberek a nem ide való hozzászólásaival. Ugyhogy ezek után is itt leszek és kérdezek
Szia Sancho! Rég nem hallottam Tőled biztató,éltető szavakat!Most én maradtam le a nagy integető csapatról!De hát sztríptiz is volt?Nem volt de ja vue érzésed,mintha nálatok is vetkőzött volna valaki tavaly! Nem????
Lady. Az apollon travelnél foglaltam. A templom mögött van egy dombon. A főtér két perc gyalog. Minden közel van üzletek stb. Sajnos a tengernek háttal van. Reggel háromnegyed hétkor harangszó.
Lady kösz a további bizalmat és érezd jól magad itt közöttünk!!
Egyébként mi is a Kipriotisba megyünk Júl.1-én!Ti mikor akartok menni ?
Január 2. hetében ,amikor foglaltam már nem nagyon volt hely oda!De azért lehet,hogy szerencséd lesz!Nekem a katalógus alapján tetszett,remélem élőben is így lesz!
eddig úgy néz ki hogy augusztus 15körül mennénk. hát igyekszem találni valamelyik utazási irodánál szabad helyet 2X2szobát
Van kinnt ismerősöm aztán ha minden kötél szakad segít helyben foglalni, általában minden szálloda fenntart magának pár helyet személyes foglalás céljából...
Beszter Ti már voltatok ott? tudsz róla írni nekem? eddig a képek alapján nagyon tetszik és a vélemények is jók.... valami hasonló apartman-t tudsz esetleg ajánlani?
Lady. Sarti beach- nél egy magán apartmanból hoztam haza egy kártyát, megkeresem és holnap felteszem. Nekik irhatnál emailt, hátha van szabad szobályuk. Tengerre néző, 50 méterre a viztől.
Egy darabig nem volt netem, aztán a Nei Pori oldalon írogattam egy picit, lévén idén oda megyek, de azért néha ide is bekukkantok és ha valami olyan téma van, amihez hozzá tudok szólni, akkor billentyűzetet ragadok
Őööö... valóban... mintha nekem is lenne valami homályos emlékem némi hiányos öltözetű hölgyről