Visszatérve a Lichnos-ra, aki nem akar egy egész napot rászánni de megnézné és strandolna egy kicsit, annak érdemes befizetni egy Acheron folyó-s hajókázásra. (Mint már többször írtam Kostas hajójával.)
Abban a kirándulásban van két óra strandolás is a Lichnos-on.
Egyébként pedig hatalmas élmény a part mentén a gyönyörű csipkézett sziklák tövében hajókázni, Kostas bevitt két barlangba is, nagyon különleges a folyó smaragdzöld színe, és meseszép szerintem Lichnos is. Még ha valóban kicsit süppedős és szúrós a kavics. De ennek ellenére nagyon élveztük, és biztos, hogy idén is elmegyek erre a kirándulásra.
Nekem tavaly ez volt az egyik legkellemesebb élmény. Megmondom őszintén, kevesebbet vártam tőle, és szerintem nem volt túl drága, 12 euro.
Ja, és hogy el ne felejtsem Ammoudia homokos strandját, ahol szintén mód van egy kicsit megmártózni.
(Arról nekem nincs fotóm, de kérném szépen Cofffos a segítséged! )
s.lőn...
Eiga | #190206 | 2012-07-05 13:53:45 | Válasz a #189297. hsz-ra
szia köszönöm ,hogy válaszoltál,margarita apartmani kérdéseimre,bocsi,hogy most köszönöm meg,de anyu véletlenül kitörölte a válaszodat.most tudtam meg
Köszi Coffos!
Bár én arra a napernyős fotóra gondoltam, amelyiken a napozószéket mutattad tavaly. Ez se rossz, de az hangulatosabb volt. De azért köszi!
Mivel Ammoudia kevéssé látszik ezen, ezért tettem be a másikat. De kétségtelen, hogy ez a jobb kép.
Nosztalgiám is van, pláne ebben a hőségben. Mennyivel jobb lenne most is ott feküdni és olvasni, mint itthon a forró szobában.
pévi írta:
Köszi Coffos!
Bár én arra a napernyős fotóra gondoltam, amelyiken a napozószéket mutattad tavaly. Ez se rossz, de az hangulatosabb volt. De azért köszi!
Kérdezném mennyire egyértelmű a feljutás oda ahol készült ez a kép táblázás vagy csak ösvény van?
Mi a Bakas Apartmanban leszünk, ez valószínű ott van a domb-hegy lábánál.