Szia Vándor,
No, a táblákkal meggyűlt a bajunk, azzal nem kényeztettek el minket...dehát ez jó görög szokás.
Először a Lichnosról visszafele mentünk el az Eleni kápolnához (szerintem sokan odafele is ezen az úton mentek, de mi másik útra keveredtünk...)
Amikor másodszorra direkt csak a kápolnához akartunk menni, akkor találtunk táblát, és meg is kérdeztünk egy helyit, egyébként egy nagyon gazos kis ösvényen kellett elindulni.
A Bakastól nem lesz messze akkor, mi egyszer a Valtosról sétáltunk fel, máskor meg a kikötő mögül...
Vándor76 írta:
Szia Mona1!
Kérdezném mennyire egyértelmű a feljutás oda ahol készült ez a kép táblázás vagy csak ösvény van?
Mi a Bakas Apartmanban leszünk, ez valószínű ott van a domb-hegy lábánál.
Köszönöm a válaszokat csak a biztonság kedvéért viszünk bankkártyát is még is csak ad egy kis biztonságérzetet Igen erről a helyről mi is láttunk közvetítést de mi se tudtuk, hogy ez hol van viszont a Krioneriről is volt egy fél órás élő közvetítés
Szia!
Ez most egy kérdés akart lenni, hogy a fórumozók szerint melyik a jobb?
Izlések és pofonok, mindenki más szeret, és más okból.
De én mindeképpen Pargara szavaznék. Bár még nem voltam, de a képek és beszámolók alapján első osztályú hely lehet. Jövőre én is Pargat célzom meg azt hiszem.
sarti vagy pargá?? sartin voltam és nagyon bejött ))
Én is voltam Sartin, és nekem is bejött, de egyértelműen Parga!!!
A természeti adottságai fantasztikusak, és nem kevésbé nyüzsis, ha azt keresed, de ha pihenni akarsz arra is nagyon jó.
Én sokfelé jártam már Go.-ban, (és a mai napig nem bántam egyiket sem) de a szárazföldi üdülőhelyek közül magasan Parga eddig a "number one".
Én is voltam Sartin, először mikor Görögországba mentem, az is szép, első útnak jó volt. Tavaly Parga volt, remek hely minden formájában, táj, tenger
"halkan" jegyzem meg Lefkada sem roosz, sőt....
Hangosan is megjegyezheted, mert valóban fantasztikus az a sziget, meseszép partokkal, a hegyekkel, a fákkal, és a valószerűtlenül kék és zöld és még isten tudja milyen sok színű tengerrel!!!
Mi csak a Jón tengeri hajókiránduláson jártunk ott, plusz még két napra átkirándultunk, de valódi szerelem lett, ami még visszavár minket.
De ezt azért nem említettem, mert én most csak a szárazföldi nyaralóhelyekről beszéltem.
Black90!
Ha Sartin jártál, egyértelűen menj most Pargára! A kettő nem összehasonlitható. Én már jártam mindkét helyen, de ha választanom kéne, habozás nélkül Pargát választanám. Ugyan annyi idő alatt leér a busz Pargára, mint Sartira. Parga csodálatos! Ha végig olvasod a Pargáról szóló írásokat, negativ tapasztalattal nem igen fogsz találkozni. Szerintem ne habozz egy percig sem!