Lafka80,
Ennél a hölgynél 5 éjszakára is lehet szállást foglalni, vagy az esetleg feláras?
Írtam a hölgynek e-mailt de hátha itt hamarabb kapok választ.
Türelmesség nem az erősségem.
Nos Asprovalta egy kicsit nagyobb és nyüzsibb, mint mondjuk Sarti. Kicsit talán méltánytalanul el van nyomva. Én nagyon jól éreztem magam, annak ellenére, hogy egy kicsit városiasabb hangulata van, de a tengerpartja nagyon szép, a főtere és sétáló utcája tele van tavernákkal és üzletekkel. Kirándulási lehetőség nagyon sok van és van lehetőség motor, illetve autóbérlésre is. Én autót béreltem, mert az olcsóbb volt, mint a robogó! 24 órára asszem 35 EUR volt, míg a robogó estig lett volna 30, vagy 40. Így az autót csak másnap 11-re kellett visszavinni. Mi elkirándultunk Stavrosba, és elmentünk egészen Uranopolisig, ami egy határváros a Szent hegy felé (Athos). Persze többfelé is el lehet indulni, hiszen úgy emlékszem nem volt km megkötés. Esténként pedig nagy sétákat lehet tenni, át lehet sétálni pl. Vrasnára ami ott van közvetlen Asprovalta mellett, így szinte egyszerre két helyen is nyaralhatsz Vrasnában van egyébként a szupermarket is. Nagyon kevés a magyar túrista, ránk is nagy szemeket meresztettek, hogy honnan jöttünk
Az árak viszonylag olcsók voltak akkor, most nem tudom mi a helyzet, de mivel elég nagy üdülőhely, gondolom, most is egy picit lejjebb vannak az árak a többi túrista célponttól. Az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek, főleg ha megtudják, hogy nem szerb vagy
Mi busszal voltunk. Először bementünk Stavrosba, ott leszálltak akik oda mentek és utána indultunk tovább Asprovaltába. Visszafelé ugyanez a helyzet. Be Stavrosba és onnan haza.
Szerény véleményem szerint a többi hellyel sincs gond. A medúza és rája támadás szerintem egyedi dolog. Én tavaly Sartin is találkoztam medúzával és semmi nem történt. Ez bárhol előfordulhat, bár én úgy tudom, hogy a medúzák nem nagyon jönnek a sekély vízbe a fürdőzők miatt és csak bizonyos évszakokban jelennek meg tömegesen.
Én lehet hogy picit elfogult vagyok, de szerintem Göröghonban bárhova is megy az ember biztos, hogy jól fogja magát érezni és egy felejthetetlen nyaralásban lesz része
Egyiket se hagyd ki és ha tudod többször is idd végig a listát
Szerintem csomagolj hazulra is néhány üvegcsével, mert milyen jó is lesz majd a nagy hidegben előszedni és elábrándozva visszagondolni a csodálatos Görögországra
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. egyetértek Veled, hogy Görög honban mindenhol jól érzi magát az ember. Én is voltam már több helyen is Görögországban (Paralia, Rodosz, Korfu, Thassos, Kefalonia), és mindenhol csodás volt.
További szép napot Neked!
Ginaaa már Vagyok!
Szerintem tuti lehet lehet. 7 és 10 éjszakára biztos. az 5 napot azért kérdezd meg, nem tudni mennyire vannak betáblázva az apartmanjai.