Mindenkinek kellemes ünnepeket így előre is A héten nyakamba veszem a várost, elkezdődik a karácsonyi bevásárlás végre, és akkor fotózok -persze csak ha nem zuhog az eső...
Anikó karácsonyra megyek haza, onnan küldöm a könyvet a fiadnak amit még nyáron ígértem. Megírod a címet priviben?
Köszi Pöpi, nagyon aranyos vagy. Küldöm a címet, előre is nagyon köszönöm, hogy fáradsz miattunk.
Remélem szép időd lesz, és tudsz majd fotózni, Katerinit szeretem nyaranta, kíváncsi vagyok ilyenkor hogy néz ki!?
A hullámtörőket valóban elbontják, most szörnyen néz ki a part, hihetetlenül koszos a víz és a part is. Állítólag azért csinálják, hogy így majd tisztább lesz a víz, nem lesz annyi medúza sem. A köveket amiket felszednek, távolabb, a parttal párhuzamosan egy sávban rakják vissza.
Próbáltam képet feltölteni, de nem megy...
Ma reggel egy kellemes meglepetés ért a helyi Μασουτις szupermárketben. A kasszánál találtam rá a mi magyar Cherry Queen-ünkre. A pénztáros nagyon dicsérte. Nem is csoda,hiszen magyar termék 0,69 cent,ami igen baráti ár
Akinek egy kis hazai izre támad kedve,irány a legközelebi üzlet.
Ez édes.
Már lassan 3 éve bukkantam rá Paralián olyan csomagolt paprikás szalámira,amire mindez magyarul volt felírva.
Tök jó érzés volt. Pedig nem téliszalámi.
Nincs véletlenül friss képed Paraliaról?
Jó lenne,ha a vízszintesen elfordított hullámtörővel fel tudnák fogni a medúzákat is és nem kellene napi 2szer 3 km-t utaznom esténként,mert egyenlőre az egyik nyaralásom Olympic beach lesz,és nem Paralia,a másik meg Lefkada.
Sajna csak a fránya medózaháló miatt,de az estéket így is PARALIÁN töltöm.
Nem tudom,h Ti mennyire szoktatok---LLLÁÁÁÁNNNNYYYOOOKKK!!!!!----- shoppingolni,de én mér 4-5 éve kint Paralián veszek -1-2 dologtól eltekintve- meg szinte mindent,ami nyárra kell. A fermertól a táskákig,tényleg mindent. De az évi mustár- és fűszerkészletemet is kintről hozom. Sajna a Metaxa nem hosszúéletű,de legalább a sörnyitóm az.Nyáron hazaviszem 'Greece-be' 1-2 mythos kinyitására,nehogy honvágya legyen a drágámnak.
Na,nem jártatom a csőröm feleslegesen...
Sziasztok! A grand toursszal mennénk idén nyaralni.Tudna valaki segiteni abban,hogy a Kyriaki apartmanban mely számu szobák vannak az emeleten,és ezen belül ami a leglényegesebb lenne,mely szobák néznek az utcára.Ebben az apartmanban szeretnénk megszállni,és nem akarunk az erkélyről üres falakat,vagy a szomszédot bámulni.Tehát a lényeg az utcára néző szoba-szobák száma kellene.Köszönöm.
Sziasztok! A grand toursszal mennénk idén nyaralni.Tudna valaki segiteni abban,hogy a Kyriaki apartmanban mely számu szobák vannak az emeleten,és ezen belül ami a leglényegesebb lenne,mely szobák néznek az utcára.Ebben az apartmanban szeretnénk megszállni,és nem akarunk az erkélyről üres falakat,vagy a szomszédot bámulni.Tehát a lényeg az utcára néző szoba-szobák száma kellene.Köszönöm.
Szia!
A Grand oldalán a foglalási részben sok mindent meg lehet tudni a szobákról, ahhoz még nem kell online foglalnod!
üdv
Eduso
mi 2008ban voltunk a kiriakis apartmanban,minden apartman az udvarra néz de az erkélyekröl az utca forgalmat lehet látni.én a 2em 8 szobájában voltam annak kint a legnagyobb a terasza.érdekes mert a forgalmas helyhez képest nem volt zavaró a zaj
A www.grandtours.hu oldalon mindent megtalálsz a Kyriaki apartmanról. A leírás fül alatt van alaprajz is a szobákról. Egyébként a 201., 203., 205., 207., 209.-es szobák erkélye néz a főutcára.
(A Grand Toursnak van saját Paralia - fóruma is.)
Sziasztok!
Már december óta őrlődöm, aki tud, segítsen már nekem!
Barátaink Paralián foglaltak szállást a Grand Tours szervezésében a Villa Atlantisban. Azt mondták, már párszor jártak ott, csendes részen van, a külső részen , templomtól Makrigialos felé eső irányban.
Én az Apollonnal utaznék az INO apartmanba. Az a kérdésem, tudja - e valaki, hogy a két apartman ugyanazon a környéken van ?? Nem mindegy, kisgyerekkel mennék, aludnánk is valamit, amit Paralián nehéz. Meg aztán jó lenne közel lenni a társasághoz, mert ha nem a közelében van, hanem központhoz közel, akkor marad O.B.
Előre is köszönöm a segítséget.
Miért nem foglalsz ugyanoda, ahova a barátaid? Ha nekik bevált és jókat mondanak róla, akkor nem látom értelmét más szállás keresésének.
A GT-nak van gyűjtő járata, és online bárhonnan foglalhatsz, és az árait sem mondanám rossznak.
Szia!
Igen,azon a részen van.
Nagyon jó kis apartman. jobban még nem voltam Görögországban.
Nagyjából a Cocus Beach közepére esik. Az új részen. ez az apartman kb.3-4 éve épült.