Sziasztok, mi a jövõ héten indulunk Lefkadára autóval. Velünk jön a 4 éves kislányunk is, tudtok e valami hatásos gyógyszert, vagy inkább valami természetesebb készítményt ami jó hányinger ellen a gyereknek.
Ratio | #66343 | 2008-06-13 07:39:58 | Válasz a #66340. hsz-ra
Állítólag (címû mûsorban is bizonyították) a gyömbér a gyógyszereket is lekörözi.
Még 2006-ban én indítottam, még vendégként ezt a topikot. Megvalósul mára az álmunk, elindulunk este 5 gyermekünkkel Vrasnára, két hétig leszünk. Ha hazajöttünk, akkor jövök és írom az élményeket.
Én homeopátiás hányingercsökkentõt szoktam venni a gyereknek is és magamnak is, azt hiszem Cocculine a neve, a gyógyszertárban lehet kapni /a www. homeopatiainfo.hu-n utána tudsz nézni/ már elõzõ nap be kell venni belõle, el kell szopogatni/mielõtt indulnál, elõtte is, és az út alatt is. Nincs semmi mellékhatása, nem álmosít. Nem tudom ismered e a homeopátiás gyógyszereket, elõtte és utána kb. fél óráig ne egyél-igyál mentolosat,ne mossál fogat mentolos készítménnyel, mert közömbösíti a hatását.
Hazaértünk! Tegnap délután 4-kor indultunk, ma 8 óra elõtt értünk Szolnokra. Kisfiam nagyon jól viselte, hazafelé szinte végig aludt, illetve a görög határig egy másik busszal jöttünk, (a határon szálltunk át a végleges buszunkra), na az elsõ buszon sikerült kerék fölé ülnünk, a kicsi hányt is, de amint átültünk a másik buszra, nem volt semmi gond. Tényleg igaz, hogy a gyerekek bírják a legjobban a buszozást, egy hangja nem volt se neki, se a többi gyereknek.
Egyébként én egy fél deadelont adtam a kisfiamnak (2,5 éves) miután rosszul volt a buszon.