Ma jöttünk haza. Nagyon jó volt minden. Az időjárás nappal 33 fok, éjjel 28 fok ( kellett a klíma), a tenger 28 fok, lassan mélyülő, finom homokos.
Az árak szerintem sem voltak veszélyesek. Valóban hiányzik a görög feeling.
Én még biztos visszamegyek.
Eléggé szörnyű volt reggel leszállni a repülőről és hazajönni a nyárból a majdnem télbe.
Mediterraneo | #152452 | 2010-09-25 11:54:54 | Válasz a #152426. hsz-ra
Mindenkinek, aki most megy, jó utat és jó nyaralást!!! De ez utóbbi Cipruson csak jó lehet
És no para: mi november elején voltunk, lehetett napozni, fürödni! Csak az volt a sajnos, hogy korán ment le a Nap, és napnyugta után elég hűvös volt, kellett a pulcsi.
Van egy nagyon jó oldal, már volt róla szó egy másik topikban, érdemes nézegetni, minden nap más akciós utakat hirdet, belföldit, külföldit egyaránt. Nemrég volt Ciprus, Aya Napa, repülő+transzfer+félpanziós szállás 100.000 Ft/fő. Hátha lesz még idén: www.csakegyutazas.hu
Off: ne irigykedj, este 6-ig gályázom mindennap.
On: még sosem utaztam éjjel, és remélem, hogy nem ott derül ki, hogy mivel egy nappal előbb érkezünk, egy nappal korábban is kell hazajönnünk. Ha igaz a szombat délutáni visszaút ideje, még délelőtt lesz idő egy búcsú fürdésre.
A visszaútra szombaton egyelőre 14:05 az indulás. Ez persze változhat, már nem is csodálkoznék rajta. De erősen remélem, hogy nem fog, mert elképzelni sem tudom, hogy kelünk fel, még hétközben a reggel 7 órás kelés is marha nehezen megy mindkettőknek.