Hello Timba, miért nem mész Tolo-ba, ott zavartalan napsütés és 44 celsius várható Jimkó
Amugy egy kis eső az osztrákoknál szerintem nem nagy gáz...
Viszont 1 nap barangolásra kissé rövidnek tűnik számora...
Jimko | #111123 | 2009-07-26 10:07:39 | Kitzsteinhorn és kutya
Szia mindenkinek!
Tud valaki infót arról, hogy a Kitzstinre fel lehet-e vinni
kisteremetű kutyát!
Nézegettem a honlapját, de nem láttam semmi ilyen jellegű adatot!
Tavasszal, mikor voltam már a hegyen, ott se láttam erre utaló tiltó, vagy egyébb informciós táblát!
Köszi miden segítséget!
Jimkó
Jimko | #111287 | 2009-07-27 19:58:12 | Kitzsteinhorn és kutya
Még mindig várom a választ, hogy valaki tudja -e, hogy fel lehet -e vinni a Kitzsteinhornra (Kaprun) kutyát? (Jack Russel)
Jimkó, szerintem igen. Mi most voltunk fent az Alpencentrumig és nem vagyok benne halál biztos, de mintha láttam volna népeket kutyával is , de tiltást semmiképp nem láttam. A felvonóknak pokoli áruk van!
Köszi, én is igy gondolom, mondjuk azt tudom, hogy a jégbarlangba lehet kutyát vinni, amin meg is lepődtem!
A felvonó árak tényleg nem semmik, 22 euro körül van a Gipfelbhan- nal a csúcsközelig a felnőtt jegy!
14 óra után 18 euro körül van!
Viszont gyalog elég izgalmas lenne felmenni 3025 méterre!
Sziasztok!
Tud valaki olcsó szállást ajánlani Bécsben?
..."olcsó" és "Bécs"... ezek nehezen összeegyeztethetők...!
A Booking.com-nál esetleg találsz jó helyen: két főre 40 €/szoba reggeli nélkül, vagy 48 €/szoba reggelivel. Ha találsz olcsóbbat és jobbat, ne tartsd titokban!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tiroli 4 napos kiruccanáshoz. A szállás Innsbrucktól nem messze, Langenfeldben lesz. Amit mindenképp szerenénk megnézni, az Wattens-Swarovski múzeum, Neuschwanstein-i kastély, és 1 nap gleccsertúra. tudnátok valamit még ajánlani? sajnos egyáltalán nem vagyok járatos a "sógoroknál" nemúgy mint a görögöknél előre is köszi!
Andi a blogodat átnézem, hátha találok valamit magamnak, csak az a baj, hogy nem vagyok tisztában még a környék helyeinek a nevével sem:(
Szia Andi!
Ara felé nem jártunk még. Azaz Innsbruckban csak átutazóban, Neuschwansteinban természetesen voltunk...látnivaló akad rendesen, nézegesd a neten ezt a környéket. Sajnos én nem tudok, most ebben tanácsot adni.
Andi