Ekkor egy különleges jelenség tűnik fel amit sajnos nem sikerül elkapnom egy lágy szellő nagyon sok virágszirmot felkap és mindenhol virágszirmok szállnak, de mire észbe kapok csak ezt tudom lefényképezni a szirmok tánca alábhagy
Az addig szinte néptelen felsőúton egy néni és talán a fia "csatlakozik" hozzánk mint kiderül a temetőbe visznek virágot
Gondolom. vannak hiánytüneteid, bár ha jól tudom mész tovább jó helyekre
Lehet kéne, csak ha most felrakok mondjuk 500 képet ami közül van
20 sziklás kép az Assini várról azt valaki átpörgeti nem biztos hogy élmény neki egy sziklát nézni annyiszor ha nemis tudja mi az.
Meg nem is biztos meg tudnám olyan profin csinálni mint Hapci pl.
Így meg részben átélem újra és talán szórakoztatóbb is.
De majd gondolkozom rajta úgyis kell csinálnom a barátoknak haveroknak egy fogyaszthetóbb max 500 képes változatot amin nem alszanak be
...Meg nem is biztos meg tudnám olyan profin csinálni mint Hapci pl...
Meg tudnád... Számítógépes vagy... Ha annak idején elfogadod az ajánlatom a fotó-programra (nem tudod, mit mulasztottál! ), akkor most a Te képeid is úgy néznének ki... Csodák nincsenek; megdolgozom érte (meg tanultam is valamit), hogy olyanok a képeim, amilyenek.
A temetőtöl lefele vezető kis kacskaringós út képei
Itt van a szamarak szállása (meg a kukásautóé is:)
és innen viszik őket le az első utcán ha jönnek a túristák
Tudom nem irigységből inkább a munkádat becsülve mondtam.
Nademost majd mindenki tpikus állandóan gép előtt ülő számítástechnikusnak fog elképzelni
Amúgy elkezdtem gondolkozni egy jobb fényképezőgép beszerzésén illetve legalább egy nagyobb memóriakártyáén, hogy nagyobb felbontású képeket készíthessek.
Viszont a mostani jó kis megbízható és Hydráról hazafelé láttam olyan fotósokat akik fél méter hosszú optikával járkáltak a hajón ne ilyet cipelni mindig magammal gyalogolni vele kilométereket vigyázni rá külön tok fürdéskor félteni elpakolni, hegyre fel hegyre le, szval ilyesmi nem hiányozna.
Viszont főleg esti képeknél jobb lenne egy többet tudó fényképezőgép amivel lehet jó esti képeket is készíteni akár kis megvilágításban is.
Breki, egyre jobbak a képek, ezen az úton mi is elindultunk felfelé, de hamarosan letértünk jobbra, be a házakközé és azután elkanyarodtunk egészen fel a város másik fele fölé.
Felcsigáztál, hogy el kellene tölteni Hydrán is pár napot.
És itt most egy kis kihagyás itt mentünk el ahhoz a nénihez aki akármilyen furán hangzik is egyik oka volt, hogy Hydrára visszamentünk.
Akkor nagyon kedves volt velünk, de nemcsak mint szimplán vásárlóval, kedvesen elbeszélgettünk szinte mindenről
nem az volt, hogy most vásárolsz már a végén még ajándék régi képeslapot is adott Hydráról
Hányszor mondtuk tavaly, hogy miért nem kértük el az emailcímét ő biztos segített volna Hydrán szállást szerezni
De ígyis többek segítségével megoldottuk és úgy gondoltuk meglátogatjuk, méghozzá tavaly ott vett ruhábam.
Mivel természetesen pontosan nem emlékezett ránk (mennyi vevője lehet), de ismét nagyon aranyos és kedves
volt elővettem a Hydrás füzeteim és szinte egyesével elmondta pl a strandokról melyiket érdemes megnézni melyik van messze melyik közel, kolostorok látogathatóak-e ha igen mikor stb.
Persze vásároltunk is de mindent olcsóbban adott és mikor kiválasztottunk két képeslapot azért nem fogadott el pénzt hanem adott még ráadásképp egy hűtőmágnest.
És természetesen mostmár címet cseréltünk és közös képeket készítettünk amiket pont ma küldtem el neki illetve
vki rokonának akinek van internete ott.
Így had írjam be nektek ha esetleg valaki Hydra-n jár keresse fel sztem nem fog csalódni.
"RITA'S
GREEK ART-SILVER"
A többi görögül van és a telefonszám.
Később rakok is be képet a boltjárol ugyanis akkor is visszamentünk
Utánna kajoltunk ittunk Marina féle narancssűritményből készült fincsi narancslevet és indulás a túránkra
Itt futottunk először bele abba a japán forgatócsoportba aki ott forgatott mint a képen is látszik
Holnap innen folytatom akkor lesznek saját képek azokról a strandokról amikről korábbasn írtam
illetve továbbmegyünk Vylchos irányába a korábban mutatott kis hajókikötőig.
Kicsit féltem, hogy sok lesz a kép pedig jól megválogattam ígyis de akkor jó.
Na most ez az út elkanyarodik jobbra akkor majdnem visszafordultam mert azt hittem elmegy Kamini felé felül (ott láttuk hogy felülről is jön út a kikötőbe és először azt hittem arrafel megy ez.
De aztán visszakanyarodott felfelé, igazából még ment feljebb is de az kis ösvény lett szinte és már teljesen a házak feletti hegyes részre tartott.
Igazából énis szeretnék ott még egy hetet eltölteni,
hisz bár a vizitaxi első öt célpontját bejártuk, de a Melinda által kapott
túrákat tartalmazó prospektusban tulajdonképpen csak az előző napi ott 17 percesnek írt túrát illetva a majd következő-t sikerült bejárni ami egy túra kb fele.
NEm jutottam át a sziget túloldalára ahogy terveztem illetve egy csomó kolostor és egyébb látnivaló van fent illetve ők így írják monastery ha jól tudom ez monostor
Egy ilyenből a kilátás Hydrára (mint városra)
illetve belülről
Nem saját képek
Egy másik ilyen és út egy ilyen mosostorba
Ezek bejárásához legalább egy hét kéne illetve magát a szigetet körbejárni se lenne semmi teljesen.