Utazás repülõvel
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 6 7 8 ... 141 142 143   >
Üzenet
  Antero | #25147 Üzenet | 2007-04-11 15:35:57 | Eladó jegy ........
Eladó Wizzair jegy :

BUD-HER-DUD

2007.aug . 25 W6 239 Bp. Ferihegy 1 18:55 22:55
2007.szept . 08 W6 240 Heraklion 22:45 23:55

ill.

2007.szept. 15. W6 240 Heraklion 22:40 23:55

ez 2 db jegy , csak a visszaút változtatható + 1 héttel !!!!!!
  Pkrysz | #25243 Üzenet | 2007-04-12 16:59:34 |
Szia Antero!

Köszi az infót,de mi biztos hogy Debrecenbõl indulunk,az egyik kolleganõm azt mondta szerinte Malév gép lesz mert az megy hétfõnként.Én nem tudom,de jó lenne már ha látnék valami biztosat!

Üdv.Pkrysz
  Antero | #25246 Üzenet | 2007-04-12 17:41:21 |
pkrysz írta:
Szia Antero!

Köszi az infót,de mi biztos hogy Debrecenbõl indulunk,az egyik kolleganõm azt mondta szerinte Malév gép lesz mert az megy hétfõnként.Én nem tudom,de jó lenne már ha látnék valami biztosat!

Üdv.Pkrysz

Kémeim szerint ; Neckermann csak Travel Service Airlines - al fuvaroztat .

Wizzair jegy még mindig eladó....

icon_smile.gif
  Natascha | #26392 Üzenet | 2007-04-28 14:04:39 | Útitárs
Sziasztok!

Június végi vagy július elejei nyaraláshoz keresek útitársa(ka)t!!! Az
unokatestvéremmel utaztam volna, de sajnos neki közbejött valami.
Elsõdleges cél: Rodosz/Faliraki. Szállás: White Palace Apartman. Utazási
Iroda: Bella
Tours, repülõvel.
Kérlek, nézzétek meg a szállást:
http://www.whitepalace.gr.

Falirakinál van egy gyönyörû csúszdapark is:
http://www.water-park.gr/

El sem tudom mondani, mennyire fontos nekem ez a nyaralás. Amióta az
eszemet tudom,
Görögországba vágyom, de csak mostanra gyûltek rá össze az anyagi
feltételek.

Ha lenne kedvetek csatlakozni hozzám, kérlek írjatok!!!
(summer333@freemail.hu)
Egyedül nem szeretnék nyaralni menni.
A szállásfoglalás miatt nagyon sürgõs a dolog, kérlek benneteket, hogy akit
érdekel,
minél hamarabb jelentkezzen.

Esetleg ha más úticélotok is van az országon belül, vagy csatlakozhatnék
hozzátok,
azt is jelezzétek.
Családhoz is szívesen társulnék, megosztanám a szobámat egy gyermekkel
(gyermekekkel)
is. Tanítóként végeztem.

Kérlek, jelentkezzetek!!!!!!!!!!
  Lloth | #26437 Üzenet | 2007-04-29 13:20:52 |
Bár az athéni topikba is feltettem, de azért itt is érdeklõdöm! icon_biggrin.gif

Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis segítségre, tanácsra vagy gyakorlati tapasztalatra...
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet repülõvel legolcsóbban eljutni Athénba? Milyen társaságot ajánlatnátok? Milyen tapasztalatok vannak ilyen témában? Hol érdemes utánanéznem?

Esetleg inkább a buszt javasolnátok?

Minden megoldás érdekel!!! Minél olcsóbb, annál jobb...

köszi elõre is!

üdv:
lloth
  Antero | #26439 Üzenet | 2007-04-29 13:43:06 |
lloth írta:
Bár az athéni topikba is feltettem, de azért itt is érdeklõdöm! icon_biggrin.gif

Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis segítségre, tanácsra vagy gyakorlati tapasztalatra...
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet repülõvel legolcsóbban eljutni Athénba? Milyen társaságot ajánlatnátok? Milyen tapasztalatok vannak ilyen témában? Hol érdemes utánanéznem?

Esetleg inkább a buszt javasolnátok?

Minden megoldás érdekel!!! Minél olcsóbb, annál jobb...

köszi elõre is!

üdv:
lloth

próbáltad a böngészõd keresõjét /it

icon_question.gif

icon_wink.gif
  Kyra | #26617 Üzenet | 2007-05-02 16:53:48 |
Helló Anyta! icon_smile.gif

A súlyhatár csomagnál 20 kg személyenként. Szerintem ha ketten mentek akkor sem éritek el a 40 kg-ot. Vagy mégis? Én általában bepakolom a fél lakást de még így sem kellett eddig pótdíjat fizetnem. icon_lol.gif icon_lol.gif De a többiek biztos tudják, hogy mennyit kell fizetni ha átléped a súlyhatárt.

A másik téma: Õszintén szólva elõször azt hittem halucinálok. A két repülõ között olyan 50 -60 m lehetett. Valószínüleg azért nem okozott pánikot mert mindez éjfél után történt és az utasok többsége aludt. Nagyon sokáig köröztünk pest felett mire engedtek minket leszállni. Mondtam a páromnak, hogy láttam egy gépet közvetlenül mellettünk de õ azt mondta, hogy tutira csak álmodtam. Annyiba hagytam a dolgot. Erre néhány nap múlva ezzel foglalkoztak a tv-ben. A pilótáink gond nélkül hozták le a gépet. Bár nem szívesen lettem volna a helyükben. Valószínüleg õket is kiverte a víz amikor észlelték a másik járatot.
  Karaj | #26623 Üzenet | 2007-05-02 18:02:05 |
Sziasztok,

En par kiloval mindig meghaladtam a 40 kg-t, de sulypotlekot meg nem kellett fizetnem soha.
Egy amit biztosra tudok, hogy az Air France-nal ha 1 grammal is tobb a cucc, akkor fizetni kell. Franciak. Jellemzo.
  Karpuzi | #26624 Üzenet | 2007-05-02 18:02:38 | Válasz a #26617. hsz-ra Előzmény #26617
Én úgy tudom, hogy kilónként 7 eruo túlsúlydíjat kell fizetni itt Pesten, de van egy pár kg amit elnéznek, ami mondjuk 1-2 kg plusszban.
Amúgy checkoláskor úgyis a két jegyet együtt adjátok majd oda, így mivel ketten vagytok a csomagok összsúlyának kell majd 40 kg-nak lennie. Tehát ha a te bõröndöd lesz 24 kg, de a párodé csak 16 kg akkor okésak vagytok, mert az összsúly 40 kg.
  Karaj | #26630 Üzenet | 2007-05-02 18:30:02 |
Sziasztok.

Jon valaki kozuletek 06.18-an kosra?
  Kriszta35 | #26779 Üzenet | 2007-05-04 11:39:46 | Válasz a #26624. hsz-ra Előzmény #26624
Sziasztok!

Én most utaztam a héten a wizzairrel, és itt Pesten külön-külön mérték le a böröndöket, pedig a jegyeket egyszerre adtam oda, sõt a nõ rám is szólt, hogy még a másikat ne tegyem fel, mert az elsõt nem mérte le. Ami még érdekes, hogy a kézi pogyászunkat is lemérte, felkellett tennem, pedig kettõnknek csak egy volt.
Szerintem ez társaságonként változhat, mert a sky a kézivel nem foglalkozott amikor vele mentem.
  Vojandi | #27542 Üzenet | 2007-05-11 13:38:43 |
A krétás fórumba írta Valcsi, hogy micsoda lehetetlen idõpontokban repülnek.
Nekem erre tegnap ez volt e-mailben a válaszom, ezért írom ide, mert még most is baromira fel vagyok háborodva rajta.

"Hat ez amit irsz a repülö indulasarol, ez nem normalis. Mi a fenet csinalnak veletek hajnali 3-kor, ejjel ott Kretan, mert azt gondolom, hogy szabad szoba olyankor nem lesz, hanem csak del körül. Mar meselt ilyet valaki, hogy ejjel ertek oda es a medence melletti napozoagyakon töltöttek az ejszakat, aztan meg csak delutan kettöre lett szoba. Hat ki vagyok ezen akadva, mert ezert ez nagyon durva es nem hiszem, hogy maskepp nem tudnak megoldani. Az mas, ha valahova bazi messzire megy, mint mi Mauritiusra, mert azert ott az idöeltolodas miatt nem lehet kiküszöbölni azt, hogy valamelyik idöpont ne ejjel legyen. De egy ket oras repülöutnal...nem ertem, tenyleg."

Andi
  Kvalcsi | #27544 Üzenet | 2007-05-11 14:06:28 | Válasz a #27542. hsz-ra Előzmény #27542
Szia Andikám!

Én azért bízom benne, hogy el tudjuk majd foglalni a szobát mikor megérkezünk, mert mi leszünk az elsõ turnus. A takarítást tehát elõzõ napon kényelmesen meg lehet csinálni.
A gép indulása tényleg nem a legszerencsésebb ilyen idõpontban, de még mindíg jobb, mintha este 10 körül indulna, mert akkor egy teljes napom elúszna, így meg megmarad.
Heraklionba ottani idõ szerint 3.50-re érkezik a gép. Fél órába biztosan beletelik míg mindenki fel tud szállni a buszra, ami a szálláshelyekre visz. A transzfer kb. 2-2,5 óra Dél-Krétára. Tehát számításaim szerint kb. 6.30 és 7 óra között kellene elviekben Makrigialoson lennünk.
  Karaj | #27554 Üzenet | 2007-05-11 16:55:40 |
Sziasztok,

A mi repulonk 06.18.-an (Travel Service+Neckermann) este 8.-kor indul, es 23.05-re van Koson. Ott meg kb 1 ora a kiszallas, csomagokk, utlevel, stb, meg mire felkaszalodunk a buszra tuti lesz ejfel. A repterrol 1 orat irnak transzferidot, tehat ha 1 percet sem kesik a gep ill. ha pontosan szall fel, akkor also hangon 1 ora elott nem jutunk a szallasra. Ez sem teljesen normalis szerintem.
  Ferrari | #27571 Üzenet | 2007-05-11 22:36:07 |
Hello!

Ne parázz Karaj! A Hotel Zephyrosban már várni fognak és rögtön elfoglalhatod a szobát.

A visszaúttal lesz inkább gond, mert elvileg délig el kell hagyni a szobát, de a tulaj nagyon ari és lehet vele beszélni, este 8-ig bent maradhatsz, de utána ki kell jönnöd a szobából.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 6 7 8 ... 141 142 143   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu