Szi Henrietta,
Próbálj meg a Grand Tours íNeos Marmaras fórumán Salamon Katától (ő ott az idegenvezető) érdeklődni, biztosat fog tudni mondani Neked.
Üdv/Molli
Ez a focipálya mellől indul valahonnan,de a kikötőben is fel lehet majd szállni rá.Biztos van ott menetrend is valahol.Mi nem mentünk vele,de este szép,mertfelmegy a kis kápolnához is és onnan lehet gyönyörűségeseket fényképezni,ezt megnézheted a fotó albumomban is.
Szia Henrietta0522!
Kisvonat,a Donald kacsás, most is jár Marmarason,de mivel már túlkoros vagyok,így részleteket nem tudok! Minden este láttuk többször is a városban,sajnos időpontot sem tudok,de valahol biztos segítenek majd!Sőt,még a sóderes-homokos strandon is felbukkant,hogy csak arra járt-e,vagy benne van az útvonalában,azt nem tudom. Jó nyaralást!
Sziasztok! Köszönöm a cukrászdával kapcsolatos válaszokat. Még egy kérdés. Remélem erre is lesz válasz. Idén Pargan voltunk a párommal és a 3 éves kisfiammal. Úgy terveztük, hogy utolsó este meglepjük a fiunkat egy kis városnéző Dottózással. Hát nem lett belőle semmi. Két indulási időpontot is kivártunk, de nem jött össze a létszám. A fiam azóta is emlegeti. Emlékszem, hogy Marmarason már többször láttam a kisvonatot, de eddig nem keltette fel az érdeklődésemet. Hát most minden bizodalmam abban van. Van valakinek infója a Dottóról? Honnan indul, az útvonal, esetleg ára, menetrend? Szeptember elején irány Marmaras.
A válaszokat előre is köszönöm!
Ó,azok a sütik....
Görögország után mindig ezeket a sütiket hiányolom.Ezeknek van ízük,nem egyeníz!
Paralián is az a pékség.....azóta is azt emlegetjük.
Minden reggel úg ykezdtük,hogy bevásárlás a kenyérkéből és egy kis spenótos pia,egy kis kápsoztás pita és csiga és után a sütikék...na,erre basztunk el jó sok eurot
Szia Henrietta0522!
Bocs,nem engem kérdeztél,de tegnap érkeztem haza Neos Marmarasról(tudom,a beígért beszámolóval még tartozom,de mentségemre szól,a Politis wifije bizony nagyon gyenge volt),így elmondhatom Neked,hogy rengeteg cukrászda van a kikötő környékén,a főút,főtér,vagy bárminek is nevezhetjük részen. A sütik isteniek,2-3 euro/db,óriás palacsinta szintén nagyon finom,több helyen is,2,5 euróért,fagyi rengeteg féle,1,2 től fölfelé/gombóc! Az általad említett pékség is megvan,nagyon finom édes és sós sütiket kapsz ott is. Jó étvágyat hozzá!
Persze,hogy van
Ha jól emlékszem,akkor ott van,ahol a csónak van kiállítva és innen indulnak a vizitaxik is.Mármint ezzel szemben.Itt aztán minden féle finomság volt..nyami-nyami Csöpög a nyálam is,ha csak rá gondolok!
De mi a sétálóutca elején lévő pékségből is vettünk finomségokat.Ez a homokos partnál lesz és ez visz ugye be a központba.Ha tudod hol a focipálya,akkor innen nézve.
2013-ban egy kis kaliberű autót egy napra 50 EU-ért lehetett bérelni, mindenre kiterjedő biztosítással, km limit nélkül. Az autószerelő műhelynél a pékséggel szemben béreltük, ha több napra vittük volna, kaptunk volna valamennyi kedvezményt, de későn kaptunk észbe és már nem volt három egymás utáni napra autójuk. Nem problémáztak semmin, az átvételkor sem nézték át nagyítóval a kocsit, csak elvették a kulcsot és viszlát. Ez elég korrekt, csak borzasztó drága.
Örömmel olvastam, hogy neked is bejön Marmaras. Én most megyek ötödjére mégis szeretnék tőled segítséget kérni, már ha tudsz segíteni. Ha megszakadok sem emlékszem rá, hogy van-e valahol cukrászda. Azt tudom, hogy a kikötőtől az Athene ház felé sétálva van egy pékség az autószerelő műhellyel szemben, de hiába erőltetem az elmémet, nem emlékszem rá, hogy édes, cukrász sütemények is lettek volna. Azt tudom, hogy a pékségekben pedig szokott lenni, de Marmarason nem emlékszem ilyenre. Valahogy ott eddig nem volt rá igényem. Viszont idén júniusban voltam Pargan két hetet és ott olyan isteni sütiket vettem a pékségekben, hogy most teljesen odáig vagyok értük. Hol tudok Marmarason ilyen csodákat vásárolni? Válaszod előre is köszönöm!
Sziasztok!
Kicsiny bőröndöm kizöldült,eljött a nagy nap!
Ha a Politis wifi-je jó lesz,akkor,ha nem is minden nap,de tudósítok az útról,időjárásról,minden fontos dologról,hogy a későbbi utazókat segítsem!
Szép napot Nektek!
Sziasztok!
Mi Vourvourou-bol átugranánk délután marmarasra, jó pár éve nem voltunk arra (7éve).
A kérdésem az lenne, hogy megy-e még át kishajó porto carrasba?
Köszi előre is a válaszokat.