Utazás elõtt nálunk is felmerült a Bella mint iroda, de sajnos nekem nem volt velük pozitív tapasztalatom, már ami a hozzáállásukat illeti
Így kerültünk az Apollon Travel-hez, ahol nagyon segítõkészek voltak, ezért mi most velük utazunk...
bár az egyik telepített idegenvezetõrõl (Leó), nincsenek kedves élményei az itt forumozóknak.
Velünk Leo nagyon rendes volt. Amikor 15 órás utazás után Sartihoz közel felhívtuk telefonon hogy tudna e egy napra nekünk szállást keresni, nagyon kézséges volt. Megígérte, hogy mire beérünk a faluba /kb 10 perc volt/ addigra körbeérdeklõdik, igaz, nem volt a faluban, hanem valami túrát vezetett éppen. Beértünk a faluba az utazási irodába, már tudták hogy mit akarunk, és 10 percen belül volt szállásunk . Aznap délután odajött megkérdezni hogy minden rendben van e, és még azt is lebeszélte a tulajjal, hogy másnap csak dél körül kelljen elhagyni az apartmant, mert akkor volt a turnusváltás , ne kelljen kapkodnunk az "átköltözéssel".
Szóval Leó is csak ember, õs is hibázhat, tévedhet, sokszor a körülmények nehezítik meg a dolgukat.
Elnézést a pontatlan fogalmazásért...pontosabban így hangozna:
"bár az egyik telepített idegenvezetõrõl (Leó), nincsenek kedves élményei, néhány (egy-kettõ, pár) itt forumozóknak."
Saját élményekrõl csak a hazaérkezést követõen tudok majd beszámolni
Köszönöm az eddigi infókat, sokat böngészek ezen a fórumon és nagyon tuti. Felmerült egy másik uticél. Tudom nem lehet összehasonlítani õket mert Sarti szárazf Thassos meg sziget, de mégis ki melyiket ajánlaná?Most elõször van szerencsém Görög o.-ban nyaralni.
Elõre is köszi mindenkinek.
maysee!
Nekünk is valami ilyesmi az elvünk, hogy mindig máshová megyünk Görögországban, mindig új helyeket fedezünk fel. Tavaly Sartin voltunk. De idén is oda megyünk, hiszen annyira tetszett, az volt eddig a legjobb nyaralásunk.
Aztán majd jövõre máshova.
Anestisben voltunk szept. végén 25000-ért. szegedrõl indultunk.
de minden okés volt, csak az idõre lehetett panaszunk....
a Kostas az jo egyébként, max a melegvizzel lehet gond (azzal voltak gondjaik, akik ott laktak mondták, tul hamar elfogyott)
No igen, sajnos én is az idõtõl félek most. Pénteken indulnánk de lehet ramaty idõnk lesz... Pedig annyira vártam már erre a nyaralásra...Na de a remény hal meg utoljára
Meleg víz:Ha csak ennyi lesz ami kellemetlen az nem gond, majd gyorsan fürdünk
nekünk tavaly nagyon esos volt, de én azzal vigasztaltam magam, h. nem muszáj nekem mindig fürdeni:-)))
még ha tengerparton vagyok is, és imádom a tengert...
kolleganomék most sartin vannak, és tök jo idejük van....szoval az lesz nektek is
hányan mentek? busszal?
Sziasztok!
Én idén voltam elõször Sartin, és nagyon tetszett minden.Hangulatos kis falucska.Mi a Panorama apartmanban laktunk, és meg voltam velée elégedve.Szerintem jó helyen fekszik, egy kicsit fent áll a dombon, ennek örültem, hiszen szép kilátás volt a partra.Nincsenek hatalmas távolságok a faluban, igy sokat sétáltunk a parton.A beach részre jártunk minden nap fürödni, mert ez sekélyebb mint az ófalusi rész.De megérte a sétát...
A helyi idegenvezetõkre én nem is tudok rosszat mondani.Nagyon rendesek, segítõkészek voltak..Zoli vezetett minket körbe elsõ nap a faluban, a Blue Lagoon-on Leó volt a kísérõnk, õ is nagyon rendes volt...a welcome party igaz elmaradt megérkezésünk második napján az esõ miatt, de bepótolták nekünk a héten. Összességében nekem nincs okom panaszra.Sarti nagyon jó hely, jövõre is oda megyünk biztos.
Én is imádom a tengert, szóval még ha esni is fog sztem én akkor is fogok fürdeni, vizesebb nem leszek
Köszi az infót, megnyugtattál, már nagyon le voltuk törve az idõ miatt.
Remélem jó idõnk lesz.Hogy a buszon hányan lesznek azt nem tom, de én meg a párom rajta leszünk