Parália nem összehasonlítható Marmarassal ,igaz már régen nyaraltam ott,de már akkor is turistáknak mesterségesen létrehozott nyaralóhely íze volt.Ezzel szemben Marmaras valódi görög kisváros,állandó görög lakosokkal és nem túl sok turistával.Sokkal hangulatosabb,mint Parália,majd meglátjátok és nem fogtok csalódni
Szép estét!
Igen,én is olvastam róla,hogy van buszjárat,de talán Sancho írt róla,hogy az édesanyjával Sartiról átbuszoztak Marmarasra és miután szétnéztek órákat vártak a visszafelé tartó járatra.Szóval biztosan nincs sok járat 1 nap,érdemes utánanézni indulás előtt
Azt olvasom egy katalógusban,hogy van egy luxusüdülőkomplexum,2000 szobával.Láttam videot erről és láttam baszott szép medencéket.Mit tudtok erről,ide belehet menni vagy csak azoknak van,akik eleve itt szállnak meg?
Igen,nincs messze gyalog Marmarastól,nyugodtan át lehet sétálni,mert senki nem fogja megkérdezni,hogy ott nyaraltok-e a szállodában vagy sem Több medencét kipróbáltunk mi is,bár mi elsősorban a tenger szerelmesei vagyunk. Korábban már többször is írtunk róla,picit kell csak visszaolvasnod.
Jó készülődést,szép nyaralást!
Üdvözlettel:
Napfény
Olvasgatok,igen:-)
A srácok majd a Ferrarikat lesik az utakon,mi meg koktélozunk a medence szélén
Barátom búvárkodik,így az is meglesz neki,ahogy olvastam....HIvatásos fotósunknak meg lesz mit fényképeznie,így ő is jól jár!
Én majd jacht-on pózolok:-)