sarti vagy pargá?? sartin voltam és nagyon bejött ))
Szia!
Egyértelműen Parga. Szerintem is az egyik legszebb település a szárazföldön. Szép a környezet, hangulatos kis utcák, változatos strandok, kirándulási lehetőségek, kellemes éjszakai élet...Mi kell még?
sarti vagy pargá?? sartin voltam és nagyon bejött ))
Ezt ugye nem komolyan kérdezted?!
Sarti az egyik legelcsépeltebb, nyavajgós Magyarok álltal megszállt Görög helyszín! Béna helyi stranddal, jó pár gyenge étteremmel (tisztelet a kivételnek) és még sorolhatnám! EGYÉRTELMŰ, hogy PARGA sokkal jobb választás! Menjetek el oda is és szereintem hasonló véleményen leszel! Nagyon sokan azért istenítik Sartit, mert még nem jártak sehol máshol és persze a Balaton után fantasztikusnak tűnik. Csak nagyon sokan nem mernek, vagy csak nem bírnak messzebre elszakadni, mit a Halkidiki, Neo Pori, Paralia, és környéke. Persze nem bántani akarom a helyet, de ha valaki elmegy másfelé is, akkor én még nem találkoztam olyannal, aki vissza akarna menni Sartira!
Mi idén megyünk először Pargara, Apollon Travellel augusztus 27-től, a Bakas-ba.
Olvasgattam és gyakorlatilag mindent leírtatok.
Annyit kérdeznék, most ki az idegen vezető kint, mert tavalyról nem túl sok jót olvastam. Meg úgy gondolom Thassoson az Ági magasra helyezi a lécet.
Ez csak kíváncsiskodás, mert elég önállóak vagyunk, úgyhogy ez már csak egy kis plussz.
Esetleg ha valaki szintén ekkor indul szívesen fel venném vele a kapcsolatot. Mi Szegeden a virág piacnál szálunk fel.
Még 46 nap
Sziasztok minden kedves utazónak ,aki hezitál Párgán azt mondom ,ne gondolkozzon egyszer mindenféleképp meg kell mindenkinek nézni mert csodálatosan szép. Gyönyörű változatos tengerpartokkal a közelben egyik sem ugyan olyan mint a másik ,velencei stilusú házakkal szűk sikátoros utcákkal, egy várral ,ahol a várból csodálatos a kilátás és gyönyörű képeket lehet csinálni.Több helyen voltam görögbe Asprovata, Nei Pori, Kamena Vourla, Parália és ez a hely egyikhez sem hasonlítható teljesen más bűbájos és tényleg olyan árban van mint észak Görögország nem sokkal drágább mint mondjuk Parália és össze hasonlíthatatlanul szep csodálatos kis hely én beájultam. Ja egy hely tetszett nekem még ennyire amitől beájultam Mikonos szigete de ugye az jóval másabb árkategoria.Itt még a tenger is kristálytiszta volt, ehhez képest Parálián a víz szine a balcsihoz hasonlit persze az sem rossz hely, de mostmár van hasonlítási alapom.Mindenkinek kellemes utat
Köszi, az idegenvezető nevét
Bővebben, mert ettől nem lettem okosabb.
Lehet, hogy én kérdeztem sután
Ja és még egy kérdés a Bakas-nál van-e az udvaron grillező hely?
Köszike
Szia az a helyzet, hogy fogalmam sincs milyen az idegenvezető ,mert mi ,csak annyit találkoztunk vele, amikor kiosztottak egy információs lapot ,amint rajta voltak a fakultatív programok és átmentünk a szállásra. Szóval bővebben nem tudok neked arról írni mert mi semmilyen fakultatívon nem voltunk. A Bakasról megint nem tudok, mert mi a Rinába voltunk