Sziasztok!
A fenti kép Paralia strandjáról elég régen készülhetett!
Sajnos már nem ilyen szellős, mert tele van bérelhető (fogyasztás ellenében) napágyakkal. Ma már a saját napozónak és napernyőnek szinte alig marad hely. Főszezonról ne is beszéljünk, mert akkor szinte egymáson fekszenek a strandolók.
Mindezek ellenére imádom Paraliát és amikor csak tehetem legalább egy hetet ott töltök.
skiccpausz véleményét alá kell támasztanom. A part már nem ilyen.
Magam is készítettem itt képeket. Az lbum 88. képétől kezdve paráliai képek vannak. Hát kissé zsufoltabb. Még a közvetlen parália fölötti szakasz is.
http://egorog.soszsolt.fotoalbum.hu/
Kedves SATURN!! Melyik apartmanban laktatok Paralian amiről olyan klassz volt a kilátás,hogy tenger is és olimpos hegy is. És melyik utazási irodától voltatok?
Óóóóó, de örülök ! Köszönöm a képet! Nem nagyon bírok már megülni a hátsómon! Vágyom már nagyon el! Jó lesz már, ha személyesen is megláthatom a csodás görög partokat! És útálom ezt a hideget ami itt van, a képedből sugárzik a meleg, a nyár, a tenger, és minden jó amit most mellőznünk kell
Sziasztok!azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mi az Apollon travellel mennénk Paraliára. Mi a véleményetek az Apollonról?
Szia!
Nem kekeckedem, csak segíteni szeretnék...
Ha az utazasi irodák topikban alul a keresőbe beütöd az iroda nevét, akkor 23 oldalnyi hozzászólást kapsz, amiben szó esik az irodáról. Ha utána is van kérdés, hát tedd fel a megfelelő topikban!
Az Apollon Travel az egyik legjobb iroda szereintem.Jók az áraik,és ami a legfontosabb,megbízhatóak.Mi 8 alkalommal utaztunk az Irodával,és a Buszaikkal,mindíg minden rendben volt.
Szia! Mi nagyon régen-2004-ben voltunk Paralián az Apollon travel szervezésében. Akkor az Anna-Rita nevű apartmanban kaptunk szállást, innen nyílott a kilátás az Olymposra és a tengerre. Na jó, a tengerből csak egy pici látszódott, de akkor ez is CSÚCS volt. Viszont az "istenek hegye" gyönyörűen látszott, mert az apartman mögött már nem volt több épület, csak sportpálya, és minden nap, minden napszakban más és más arcát mutatta a hegy. Gyakran párába burkolózott, néha meg teljesen tisztán látszódott.
Megnéztem az idei katalógust, a szállások között megtalálható most is. Mi az első emeleten, a sarkon "laktunk", nagyon tiszta, kulturált volt.
Helyzetjelentes Paraliarol:
Egy hetig folyamatosan szakadt az eso, de tenyleg szo szerint, mintha dezsabol ontottek volna...
Az utobbi egy-ket napban viszont elallt, kisutott a nap, es kifejezetten meleg volt/van. Egy szal pulcsiban fekudtem kinn a parton...
Tegnap volt a sarkanyeregetes napja, szikrazo napsutes, karneval-hangulatttal es elkapesztoen sok emberrel. Teljesen megdobbentem, hogy a nagy kihaltsag utan hirtelen annyi ember lepte el Paraliat, mint nyaron.
A kikoto kornyeken, de foleg Havana elott a parton rengetegenen (kisgyerkek, csaladok) eregettek a sarkanyt - amihez a kello szel is megvolt.
Es meg magyar szot is hallottam az utcan setalva. Meg par napja a buszon ulve is. Na ezeken azert meglepodtem...
A hullamtoro-ugyet elfelejtettem: most elegge erdekesen fest a dolog, ugyanis benn vizben a parttal parhuzamosan kisebb-nagyobb kihagyasokkal megvan a "kosav" (vagy minek nevezzem), ugyanakkor az eredeti hullamtorok is megmaradtak, csak nemelyik ugymond laposabb. Allitolag Prestige meg a mellette levo etterem fel akarja tolteni a partot, hogy tobb helyuk legyen. Omilos melle mar oda is van hordva egy oriasi homok-hegy...
Na roviden nagyjabol ennyi, mert ez a gorog billentyuzet megorjit...