A legújabb fotókat megnézve - amik nagyon szépek - feltűnt, hogy a Villa Niki melletti "hotelt" továbbépítették, mióta ott voltunk (2010)
Ezen felbuzdulva szerettem volna megnézni, hogy idén mennyiért "vesztegeti" Niki a szobáit, s nem találtam árakat.
Szeretném megkérni a hamarosan Pargára utazókat és/vagy a jelenleg ott tartózkodókat, hogy szíveskedjenek megtekinteni a Villa Nikit, üzemel- e egyáltalán?
A Krioneri felett van az út túloldalán, jó meredeken a hegyoldalban.
A legújabb fotókat megnézve - amik nagyon szépek - feltűnt, hogy a Villa Niki melletti "hotelt" továbbépítették, mióta ott voltunk (2010)
Ezen felbuzdulva szerettem volna megnézni, hogy idén mennyiért "vesztegeti" Niki a szobáit, s nem találtam árakat.
Szeretném megkérni a hamarosan Pargára utazókat és/vagy a jelenleg ott tartózkodókat, hogy szíveskedjenek megtekinteni a Villa Nikit, üzemel- e egyáltalán?
Miért nem kérdezed meg tőlük e-mail-ben? Szerepel az "én" utazási irodám ajánlatában, tehát valószínűleg üzemel..
Örülök hogy ilyen sokatoknak tetszenek a képek!
Az a kép nekem is volt háttérképem.
Egyébként egy egyszerű Fuji Finepix S5600-as géppel készültek, semmi extra.
pévi írta:
Hűűűűű! Mona! Ezek gyönyörű felvételek!!!
Utólagos engedelmeddel a 43-as kép már a monitorunk háttérképe lett.
(A lichnos-i szikla a tengerrel.) Igazán meseszép! Köszönjük szépen!
Ilyen panorámafotókat csak speciálisan ilyen fényképezőgéppel lehet készíteni?
Szia Breki, a partja és ezek a sziklák tényleg hajaznak kicsit Pargára, de sokkal zsúfoltabb. Mint természeti "jelenség" és a környezet nagyon tetszett, de a rengeteg turista nem igazán. Ilyen szempontból Parga sokkal jobban bejött. Sőt! Hiába, hogy Olaszország ezen része gyönyörű és nagyon jól éreztem magam, azért mindenhol Görögország jutott eszembe, hasonlítgattam és nagyon fáj a szivem, hogy talán idén nem is láthatom. Jövőre csak oda megyünk valamerre, bár jó világot látni és újakat is felfedezni, de Görögország nagyon hiányzik!
Még a szemeteléssel kapcsolatban. Nem felmenteni akartam őket, mert biztos, hogy szemetelnek ők is -ahogy mi magyarok is-, de ez is igaz talán ránk is, hogy ami a portákon kívül van, nem igazán érdekel itt sem, csak keveseket.
És ez sajnos igaz az olaszokra is, legalábbis amerre mi jártunk.
Én csak messziről láttam, de szerintem üzemel.
A Kryoneri Travellel voltunk kapcsolatban, náluk szerepel a listán, gondolom h.apci is rájuk gondolt.
https://parga-reisen.at/hotelpreise/niki_e.php
A januári árlistájuk szerint júliusban 2 fős stúdió 72 Euró/éj,
2-3 fős apartman 85 Euró, 4-5 fős apartman 98 Euró.
Melyik hónapban mennétek?
Cofffos írta:
Bizony... Volt személyes kapcsolatod is velük? Nagyon csípem őket, jó fejek és eszméletlen nagy kapcsolatuk (+rokonság) van helyben és másutt is. Ahogy minket fogadtak, az ha úgy veszem, nem egy nagy dolog, amúgy meg példátlanul figyelmes, kedves, sőt nagyvonalú...
[quote="mona1"]Örülök hogy ilyen sokatoknak tetszenek a képek!
Az a kép nekem is volt háttérképem.
Egyébként egy egyszerű Fuji Finepix S5600-as géppel készültek, semmi extra.
Nekem is pont egy Fuji Finepix-em van, csak a típusszámát nem tudom, mert másik lakásba költöztünk, és a fényképezőgépet még nem hoztuk át. Szerintem nekem is vannak olyan fotósorozataim, amikből lehetne ilyen panorámaképet készíteni a Breki által ajánlott oldalakon. Majd megpróbálom.
Igen, volt kapcsolatunk személyesen is, tőlük béreltük ki a Villa Vavvast. Hasonlóan jó véleményem van róluk, mint neked. Minket is nagy szeretettel fogadtak, és igyekeztek segíteni mindenben. Kaptunk egy kis borutalványt is, amit Yannisnál lehetett beváltani.(Nagyon fincsi volt!)
Azon tűnődtünk,hogy a Vavvas-ban tevékenykedő, és isteni finom reggeliket készítő "házinéni" vajon a Kryoneri Travelt vezető Pappas úr felesége-e. (Mert nagyon úgy tűnt)
Bizony... Volt személyes kapcsolatod is velük? Nagyon csípem őket, jó fejek és eszméletlen nagy kapcsolatuk (+rokonság) van helyben és másutt is. Ahogy minket fogadtak, az ha úgy veszem, nem egy nagy dolog, amúgy meg példátlanul figyelmes, kedves, sőt nagyvonalú...
Örülök, hogy találtam valakit, így már lesz is "ismerős a buszon. Mi a Bakas-ban leszünk, és Szeged virágpiacnál szálunk fel. Ha a neved mellett a 72 a szül. időd, akkor ugyan az a korosztály (69) . Mi ketten megyünk a párommal. Esetleg e-mail-ban is dumcsizhatunk (p.csilla@citromail.hu)
...Azon tűnődtünk,hogy a Vavvas-ban tevékenykedő, és isteni finom reggeliket készítő "házinéni" vajon a Kryoneri Travelt vezető Pappas úr felesége-e. (Mert nagyon úgy tűnt)...
A felesége osztrák és vele együtt szokott ülni az irodában. Ahova a borutalvány szólt (az is rokon), visszajártunk, mert nagyon jó kajáik voltak.
Igen, ez a Villa Niki.
Idén nem megyünk, de a jövő kifürkészhetetlen... Szép 2 hetet töltöttünk ott, és visszavágyunk.
Milyen volt a Vavvas? Könnyen megtaláltátok?
mona1 írta:
Én csak messziről láttam, de szerintem üzemel.
A Kryoneri Travellel voltunk kapcsolatban, náluk szerepel a listán, gondolom h.apci is rájuk gondolt.
https://parga-reisen.at/hotelpreise/niki_e.php
A januári árlistájuk szerint júliusban 2 fős stúdió 72 Euró/éj,
2-3 fős apartman 85 Euró, 4-5 fős apartman 98 Euró.
Melyik hónapban mennétek?
Cofffos írta: