már egy hete hazajöttünk de még mindig tele van a kocsi Nei Pori homokjával amit a papucsunkkal ,matracokkal és napernyökkel belehordtunk,minden nap gyönyörködök benne és semmi kedvem kiporszivozni
na jo ez csak a lustaság
Az mind semmi nekem még a talpamon is rajta van én még lábat sem mostam azóta.
Mert hát imádom Nei Pori-t ezért is esik higgyétek el mikor negatívumot olvasok, de hát nem gond ám ez, mindenkinek nem tetszhet. Mi lenne ha minden Magyar oda jönne annyira jó lenne....isten őrizz maradjon meg csak ebben az állapotban és helyzetben.
Apropó...árak kb:10-éve voltak Olaszországban és akkor egy kiló kenyér 900-az-az kilencszáz forint volt ez jusson eszetekbe mikor a Görög kenyeret és pék süteményt drágáljátok. A gyümölcsről meg ne is beszéljünk, na jó a pizza elfogadható áron volt kb:mint az én szeretett Görögországomban.
Gyula inkább ideirom mint az autos részbe,
a 16 éves rönonk csak levitt minket az idén és vissza is hozott,egyedül a magyar határtol kezdett rázkodni,most néztem hogy a bal féltengely üt, van másik ugy hogy beteszem, jövöre is vele mennénk,mi augusztus 15 után mennénk megint mert a kemping akkor lesz már szabad,nagyon valoszinü hogy apartmant nem is bérelnénk,de ez még addig kiderül,vagy ez vagy az a variácio de menni kell
No, a képeket sikerült felraknom, most már csak a beszámolót kellene megírni
Robi képzeld hogy ott a templom mellett a kis kápolnánál az egyik esti találkozora várva volt két fiatal,egymást fotozták, egyszer csak odaszoltam nekik magyarul hogy álljanak be mind a ketten hogy lefotozzam öket, elöször nem is értették mint mondtam, annyira meglepte öket hogy magyarul szolaltam meg
Tudom, hogy ott volt a találkozó és lehet, hogy többször is elmentünk egymás mellett...bár nem emlékszem, hogy egy tengeri szivacs sétált volna az úton
Tudom, hogy ott volt a találkozó és lehet, hogy többször is elmentünk egymás mellett...bár nem emlékszem, hogy egy tengeri szivacs sétált volna az úton
amikor már szivacs állapotba kerültem ,akkor nem sétáltam, olyankor a jo szivacs már csak kuszik
Helló "BRobert"
Megnéztem a fotó albumodat, gyönyörű felvételeket láttam. De tudod én Nei Pori imádó vagyok kevés képet láttam róla ezért az osztályzatom "csak" ötös. Nincs harag ugye!
Üdv Nei Pori ..."szelleme"...
amikor már szivacs állapotba kerültem ,akkor nem sétáltam, olyankor a jo szivacs már csak kuszik
Vagy mellső kerék meghajtással megy De előtte a kéz fejet fehérre be kell festeni mert záróvonalra nem hajtunk....
Gyönyörű képeket készítettél! Nagyon jó volt megnézni és újragondolni az ott töltött időt!! Nagyon visszavágyom én is!!! Nei Pori "szellemét" idézve, mert ezt nem lehet megunni!!!!!!!!!
Helló "BRobert"
Megnéztem a fotó albumodat, gyönyörű felvételeket láttam. De tudod én Nei Pori imádó vagyok kevés képet láttam róla ezért az osztályzatom "csak" ötös. Nincs harag ugye!
Üdv Nei Pori ..."szelleme"...
Hello Gyula!
A régebbi albumaimban jóval több kép található Nei Pori-ról
Természetesen nincs harag
a mostani nyaralásunkrol Nei Porirol mindössze 8 darab képet csináltunk,az is inkább a találkozokrol,szerintem fölösleges minden évben ujrafotozni ugyanazt,de ez a pár is bekerül a többi közé,az élmények közé