Csak osztani tudom a véleményeteket Paraliaról! Mi kétszer voltunk 2003-ban és 2004-ben. Régen volt, tán igaz sem volt. Akkor még csak az "ismerkedős" fázisban voltunk a férjemmel. De jó is volt!! Bármikor visszamennénk!!Ha most azt mondaná valaki, hogy kapunk egy ingyen utat Paraliara, egy percig nem gondolkodnánk, pakolnánk és mennénk!!
Kicsit szembeszállnék a PARALIAFAN-okkal. Bár mi már nem vagyunk annyira a fiatal korosztály, de szerintem ez a "jó hely" kicsit fel van turbózva. Nem hiszem el, hogy mindenki aki ide jön (oda megy) az tuti jól érzi magát. Mi is az Anna-Ritában voltunk két hétig, de a tulaj nem engedte fel a barátainkat hozzánk, csak a földszinti teraszon beszélgethettünk. Meg egyébként is figyelték minden lépésedet. Szóval nekünk, három gyerekkel voltunk, nem volt szimpatikus. Valószinüleg soha nem megyünk Paraliára. Bocs az imádóktól, de ezt el kellett mondanom.
Nagyon jó az Anna-Ritának szerintem maga az elhelyezkedése is Parálián belül.
Én azt a végét szeretm nagyion a városnak,ott imádok fürdeni is.
Tavaly meglepett,hogy annyira sok napernyő volt kirakva arra a részre is.
Azt hiszem,h. az időm jórészét így is Paralián töltöm majd,nem O. Beach-en.
Nagyon megszerettem.
Már azt hittem ez valami fogyatékosság,de látom nem vagyok egyedül...
Szacsi!
Erősíted a szabályt! Ennek ellenére sajnálom, hogy rossz emlékeid vannak Paraliáról. A leírtak alapján én biztosan beszóltam volna a tulajnak, hogy kifizettem a szállást és azt és akkor fogadok ott akit akarok! Tulképpen ez egy nyaralóhely, nem börtön!
Na de: A tulajokat figyelmeztetni kell arra, hogy a barátaitok meglátogatnak benneteket. Ez alapkövetelmény!
Nem kell hozzá nagy fáradtdág, de elkerülhetőek a viták!
A lényeg, hogy fogadhattok vendégeket, de jeleentsétek be a tulajoknak, hiszen egy idegen ember akár tolvaj is lehet! Nálam ez sohasem volt probléma!
-törölt nick 12762 | #134183 | 2010-05-12 21:30:02 | Válasz a #134176. hsz-ra
Szerintem meg tök logikus volt a tulaj részéről. Egyrészt a házirend, másrészt a rossz tapasztalat, harmadrészt meg a saját zsebe (gondolok itt arra, hogy elkerülni a "2fő fizet, 5 fő ott alszik" eseteket)...
Ettől még Paralia nem rosszabb egy szikrát se, fiataloknak nagyon jó hely, de minden korosztály megtalálható ott szezonban
Mi 5x voltunk már az Anna-Ritában és sajnos megdöbbent ez a "rossz szájíz" ami tulajokat érinti. Nekünk nem volt ilyen tapasztalatunk velük szemben, sőt... Csak és kizárólag pozitívumokat tudok felhozni részükre. Hozzánk is jöttek vendégek, valóban megkérdezte a tulajdonos hölgy (Kirie Anastasia , aki egyébként németül is abszolút profi) h mi járatban vannak. Mi mondtuk h az unokatestvéremék...Erre ő: semmi gond, menjenek, csak már egy párszor porul jártak h fiatalok jöttek vendégségbe és a teraszra kiülve, hajnalig ment a dorbézolás, piálás, hangoskodás....
És egyébként valóban egy pár görög szó , akár csak köszönés, máris belopja magát az ember a szívükbe. Szerintem nagyon kedves, aranyos vendéglátók.
Szia Szacsi. Soha ne mond hogy soha!Egyébként neked nem csak a tulajok nem voltak szimpatikusak hanem Paralia sem, mert egy ilyen incidens nem vette volna el a kedved h ujra vissza menj de másik szállásra?!
Akkor az lehetett, a probléma, hogy mi angolul próbáltuk megértetni magunkat? A másik gond az lehetett, hogy sok volt a gyerek. Szerintem ezt nem díjazták! A másik két család, akikkel voltunk (ők máshol kaptak szállást) összesen nyolc gyerek volt. Mindig a kertitörpét féltették, ha már a közelébe merészkedett egy gyerkőc. Így a terasz parti is rövid volt. Csak a parton találkoztunk a többiekkel, akikkel együtt indultunk nyaralni! Ez nem volt túl jó!
Velünk is volt 2 gyerek de minden reggel pálcikás jégkrémmel várták őket a teraszon(persze én ennek nem nagyon örültem mert nemakartak reggelizni) de nekünk is kedveskedett , saját sütésü tea sütivel.Eljövetelünk előtti nap pedig egy tradicionális uzót kaptunk tőlük. Ugy h ennyire nem voltunk szimpatikusak nekik!?
Tibibaba örölök h egyet értessz velem, mert a házirend az nagyon fontos különben káosz lenne.Tudom mindenki nyarani megy ,elengedni magát, kierszteni agőzt de nem mindegy hogyan!!!!!!!!
Ezzel az "idegenek bemehetnek csakúgy" dologgal én sem értek egyet. Jó az,ha vigyáznak az értékeinkre.
Már odaérkezésünk reggelén bezárták a csomagokat a garázsba,mehettünk rgtön fürdeni,amiért hálásak voltunk,mert épp hőségriadó volt 47 fokkal. A tulajok mosolygósak és kellemesen távolságtartók. Nekik is van egy kisunokájuk,aki sokszor ott volt. Tavaly az Inoban voltak a szomszéd szobában "vendégek",egész éjjel ittak és ricsajoztak,akik tbbszöri,több embertől történő felszólításra sem voltak hajlandók elmenni. Végül a tulaj fia tudta csak ki dobni őket.
Másik,szintén ott történt eset(Ino): a váltó csoport egy részét,hajnalban,a tolói busszal hozták. 20-25-ös korosztály.
Ittak,hangoskodtak,mire a tulaj erőteljesen rájuk szólt,h. maradjanak már végre csendben,mert a többiek még alszanak.Persze utána panaszkodtak nekünk,távozóknak,h. hová is kerültek,ilyen "tulajdonosokat"...
Igaz,az se jó,amikor az ember megérkezik egy fak. programról este 6 helyett 10-kor,mert lerobbant a busz,aztán megkérdezi a szomszéd (szintén este 10-kor!!),hogy mi történt. 10 perc beszélgetés után már kiabál fel 1-2 idősebb vendég,h. csend legyen,mert aludni szeretne. Szóval ilyen esetek mindenhol előfordulnak,de ez legyen a legkisebb kellemetlenség...