Smac! Mi tavaly Sykiában voltunk piacon, talán csütörtökön. A Kalóztanyán megmondják neked pontosan, melyik nap van. Rengeteg hal és egyéb herkentyűt láttunk.
Sziasztok!
most volt idom es visszaolvastam a forumon es nagyon pozitiv emberek irnak ide fel.en eleg borulato vagyok de annyi a pozitiv hozzaszolas,hogy mostmab azok a borus felhok elvonultak a gondolataimbol!!!
Ja egy kerdes autoval mennyi alkoholt lehet atvinni a vamon,mert hat eleg nagy a csalad es sok a ferfi es nagyon szeretik az ouzo-t.
Mi mindig szeptember utolső felében szoktunk menni Sartiba most hatodjára,de soha nem volt még rossz idő.
Jó azt nem mondom volt olyan mikor esett az eső,de ott ez semmit nem számít mert kis idő múlva hétágra süt a nap.
A hőmérséklet kb úgy 28-30 fok körül volt,és a víz is nagyon jó
szerintem.
Szia Cecee.
Görögországból mint uniós ország 10 liter töményet (ouzo, metaxa) lehet behozni vámmentesen. Uniós zárjegy legyen rajta. Szeriából ami nem uniós 1 litert.
Amit át lehet vinni a határon:Dohánytermék esetében:
•200 db cigaretta vagy
•100 db szivarka (egyenként legfeljebb 3 gramm súlyú szivar), vagy
•50 db szivar vagy
•250 gramm cigaretta-, pipadohány
Alkohol:
•22%-ot meghaladó erősségű alkoholtartalmú égetett italok és párlatok, 80%-os vagy azt meghaladó alkoholtartalmú denaturálatlan etilalkohol: 1 liter, vagy
•Párlatok és szeszesitalok, bor vagy egyéb alkohol-alapú aperitifek, tafia ,szaké vagy ezekhez hasonló italok, amelynek alkoholtartalma nem haladja meg a 22%-ot; pezsgőborok, likőrborok: 1 liter, vagy több tétel esetén részarányosan megfelelő mennyiség és
•Csendes borok: 2 liter
Viszont ha az Európai Únión belül mozogsz akkor a következők élnek:
•Dohánytermékek:
◦800 szál cigaretta
◦200 db szivar, 400 db szivarka,
◦1000 gramm fogyasztási dohány
•Alkoholtermékek:
◦110 liter sör,
◦20 liter köztes alkoholtermék, (likőrök stb.)
◦10 liter alkoholtermék,(tömény)
◦90 liter bor (ebből pezsgő legfeljebb 60 liter lehet)
Sancho,Kszifiasz és a többiek!
Üdv a Kalóztanyáról!!!!!
A koktél hideg,Sarti még mindig gyönyörű!Hétfőn Kalózhajó kirándulás!
A határokról:magyar-szerb 1 óra,szerb-macedón 1.5 óra,macedón-görög (most figyeljetek) 20 perc,null autóbusz!!!!!!! Úgyhogy irulok-pirulok,amiért ilyen aggodalmas voltam!!!
Lehet,hogy még járunk erre ,akkor írok még,de részletesen otthonról!
Puszi mindenkinek!!!