Igen, ezt megerősíthetem, mert mi tavaly is (és szerencsére nem sokára újra) velük voltunk Parga-n.
Gyakorlatilag egy buszon utaznak a pargai és a lefkadai utasok. Hazafelé jövet először Parga-n leteszik az érkezőket, és felveszik a hazautazókat, majd tovább megy Lefkadara a busz, és ott is leteszi az érkezőket, és felveszi a hazautazókat. Ekkor van a sofőröknek egy rövid pihenője, kb. 1-1,5 óra. De sajnos ezt a kis időt nem Nidriben töltöttük, ahol azért van egy kis nyüzsi, vagy ki lehetne menni a kikötői sétányra, hanem Nidri előtt kb. 1,5 kilométerre Perigialiban a Sunrise apartmannál.
De azért így is nagyon jó volt, mert a Sunrise apartman utcájával szemben van egy lejárat a tengerpartra, ami tulajdonképpen egy apartmanház udvarán és kertjén keresztül visz, ahol a parton van egy nagyon kellemes kis taverna, ahol végül is tudtunk ebédelni. ....és nem mellékesen az a kert (kis túlzással) maga a paradicsom! Gyönyörű szépen gondozott, pálmafákkal banánfákkal, olajfákkal, szebbnél szebb növényekkel! Úgyhogy az út végére egy igazi utolsó meglepetéssel.
Én ebben az évben már voltam az Aeolussal Lefkadán.Külön busszal mentünk végig a pargai utasoktól.A pargai busz fullon volt,mi meg terpeszkedtünk 23-an a nagybuszon.Parga felé nem mentünk,de gondolom,ez azért volt,mert nem tudták egy buszra feltenni a pargai és a lefkadai utasokat.
Kedves AniFeri!A buszos lefkadai kitérő maximum arra lesz jó,hogy meggyőzzön titeket,hogy Parga volt a jó választás!A buszból nem a legszebb részét látni Lefkadának!
Eiga | #194034 | 2012-08-20 11:10:43 | Válasz a #194000. hsz-ra
szia aniferi mi 14-én jöttünk haza pargáról,tényleg csodálatos,de zsúfolt hely,ifőidényben nagyon sok a görögnyaraló is itt kb 90%,margarita apartmanban voltunk az apollonnal,nagyon jó sorförjeink voltak,lefele és hazafelé is 23 óra volt a menetidő,lefelé buszcsere volt görörországban neo poriba tartó utasokkal cseréltünk buszt,hazafelé pedig 9 negyvenötkor indultunk paráról,1,5 ó menetidő volt lefkadára,itt kiraktuk az utasokat és volt 1 ó szabadidönk,szerdán 11ó értünk haza a hösökterére
Kedves AniFeri!A buszos lefkadai kitérő maximum arra lesz jó,hogy meggyőzzön titeket,hogy Parga volt a jó választás!A buszból nem a legszebb részét látni Lefkadának!
Szia Leoni!
Ezért is készülünk inkább Pargára, bár nekem tetszik Lefkada is, de képek alapján is és a fórumot olvasgatva is meggyőződtem arról, hogy Pargát látnunk kell.
De legalább kapunk egy rövidke plusz kirándulást.
Egyébként tavaly ugyanígy voltam Nei Porin is: el szerettünk volna menni Paraliára (csak kíváncsiságból, hogy milyen), de szrájk volt, viszont hazafelé jövet itt tartottak pihenőt a buszsofőrök és akkor is megbizonyosodtam arról, hogy jó, hogy ezen a környéken nem Paralián töltöttük el azt az egy hetet...