Olvasgattam a topicot, mi is a villa aegonba megyünk, 2 fős stúdióba junius 11től. Egy kis infot kaphatnék a szállásról?
Valaki jön még abban az időpontban?
Ancsa:
Mi tavaly az aegeon tulajának másik házában voltunk (oceanis, egy utcával lejjebb van), csak jókat tudok róla mondani. Tiszta, szép, kultúrált, igényes, nyaralás céljára abszolút elegendő felszereléssel (konyhai cuccokkal) rendelkezik. Minden közel van, a part, bevásárlási lehetőség. Csendes utcában, de a központi nyüzsihez nagyon közel (kb 5 perc séta) van. A tulaj hapsi is rendes, szimpatikus, minden nap ott volt, nem kötözködött, csak tette a dolgát, ha kérdeztük, segített, amiben tudott. Mi kisgyerekkel voltunk (szerencsére több szomszéddal együtt, így a gyerekek is jól elvoltak), de minden korosztály volt akkor épp a házban, és senkinek nem volt panasza. Nekünk nagyon jó véleményünk van róla. És igen irigykedve olvasom, hogy milyen sokan készülődnek már, én meg még azt sem tudom, hogy idén tudok-e menni.
De azért jó pihenést nektek.
Köszönöm a tippet Emici, még meglátom. Igazából ez a reggeltől estig utazgatunk és alig vagyunk ott felállás annyira nem tetszik, de még ráérek rágódni rajta útközben. Lesz rá időm.
A quadozásból nem szívesen maradnék ki én sem.
Köszi a jó kívánságokat is az útra, ha megjöttünk, jelentkezem remélhetőleg hasznos és friss hírekkel.
D.
Most pénteken indulunk Paráliára elősször, mikor visszaértem friss infókat teszek közzé ezen az oldalon: iranygorog.atw.hu(még friss, elnézést a hibákért,folyamatosan javítjuk)
Persze akinek kérdése van itt is válaszolok! Benzin árak, élelmiszer,autópályadíj......meg ami útközben fontos lehet küldöm róla az infót....
Köszönöm szépen! Bár ez még nem a nyaralás lesz,hanem amolyan ügyintézés. A nyaralás majd jul. vége fele lesz!
Majd jegyzetelek és megírom nektek az infót az útról, és Görögről...
Zolee 84!
Nagyon nagyon kellemes utat, és jó időt kívánok Neked!
Ne felejts el írni, ha hazaérkezel.
Engem csak az időjárás és a tenger érdekel:-)
A többit már mi alakítjuk, hogy jó legyen...