Sajnos Sarti elvesztette azt a báját, mint amilyen volt a kilencvenes években. Akkor egy nagyon hangulatos, nem zsúfolt kis falu volt, ahol szuper jól érezte magát az ember. Én ugyan nem mentem vissza, de két ismerõsöm újra Sartiban nyaralt tavaly és Õk mondták, hogy össze sem lehet hasonlítani az 1998-as Sartit a mostanival. Ami az elõnye volt, az lett a veszte. Mindenki oda szeretett volna menni, így nagyon zsúfoltá vált és nincs már meg az a hangulat mint régen. Kár!
Osztom az elõttem szólók véleményét, bár én elfogult vagyok, de valóban SARTI már nem ugyanaz, mint ami 1998-ban volt.
Természetesen ezt pozitív és negatív értelemben is elmondható.
Már itt is "tömegturizmus" van, és nem az a bájos kis falu. Már megjelentek Sarti Beac-en is a napágyak bérleti lehetõsége fogyasztás fejében "helyfoglalók".
Például teljesen meglepett, hogy a görög est magyar mulatós zenével zárul. A három üzemeltetõ srác közül az egyiknek magyar a felesége,
aki elmonta, hogy ezt a magyar zenét a végére a magyarok kérik mert nem tudnak görög zenére mulatni.
Nekem ez egy kicsit sem jön így be, én a szórakozó helyeken is hiányolom a görög zenét, hiszen olyan sok jó énekesük van.
Egy pár év, és egy pár új szálloda és apartman, és már össze is olvadt SARTI ófalujával majd Sarti Beac.
Mindettõl függetlenül a szívem csücske marad, mert a tenger gyönyörû és tiszta, a közelben pedig rengeteg csodás kis öböl van. Én minden évben hazajárok
SARTIBA, így rengeteg az ismerõs és unatkozni nem szoktunk, de valóban már teljesen más, mint évekkel ezelõtt volt, de ettõl függetlenül érdemes itt nyaralni, és SARTI-t egyszer látni látni kell.
Én pénteken (28-án) indulok Sartiba busszal (utolsó elõtti turnus). Még nem jártam ott, és mivel nagyon késõ van már, félek, hogy nem lesz jó idõ, meg talán már fakultatív programok sem lesznek. Van ott még ilyenkor élet? Volt már ilyen késõn valaki ott?
Ja! A Simos apartmanban leszünk elhelyezve, de errõl éppen senki sem írt semmit, pedig sok-sok oldalt elolvasgattam, sok info-t kaptam tõletek. Tud valaki róla valamit?
Szerintem nappal még jó idõ lesz, az éjszakék és hajnalok azonban már hûvösebbek. A tenger elég lassan hül le, valószínûleg még tudtok benne fürdeni. Fakultatív kirándulás akkor indul, ha megvan a kellõ számú jelentkezõ rá, ez nem évszakfüggõ. Thesszalonikibe egyénileg is bemehettek, van buszjárat Sartiból. Amennyiben béreltek motort, úgy érdemes bejárni a Sithon-félszigetet, mert gyönyörû a táj, és szebbnél szebb öblöket lehet találni.
Köszi az ismertetõt, a képek alapján jónak tûnik az apartman. Reméljük, tudunk még néhány fakultatívra elmenni. Ja, és fürcsizni is jó lenne!
Üdv: ujpagi
Sziasztok! Mi idén a foglalt szállásunk elõtt 1 napot voltunk ebben a házban, a Sithon utazási irodából Leó kereste nekünk. Ez közvetlen az új sárga ÁBC elõtti parkolónál van. Mi a 2szobás, 4 ágyasban voltunk. tiszta volt, a célnak megfelelt. /Egy pici baja volt csak. ha az ajtó nyitva maradt, beláttak a boltba mászkálók az utcáról./
Köszi az ismertetõt, a képek alapján jónak tûnik az apartman. Reméljük, tudunk még néhány fakultatívra elmenni. Ja, és fürcsizni is jó lenne!
Üdv: ujpagi
Sziasztok! Mi idén a foglalt szállásunk elõtt 1 napot voltunk ebben a házban, a Sithon utazási irodából Leó kereste nekünk. Ez közvetlen az új sárga ÁBC elõtti parkolónál van. Mi a 2szobás, 4 ágyasban voltunk. tiszta volt, a célnak megfelelt. /Egy pici baja volt csak. ha az ajtó nyitva maradt, beláttak a boltba mászkálók az utcáról./
És nem nagyon volt melegvíz, a kislánynak melegíteni kellett a fürdéshez. De ez júliusban volt.
Felkerült az Élménybeszámolóba, a Szeptemberi 1 hét Sartin írásunk.
Remélem sikerült megfogalmaznunk benne, hogy mi igen és mi nem tetszett számunkra.
Elolvastam a beszámolódat, amibõl számomra az derült ki hogyha autóval közlekedtetek volna, sokkal több jó élmény marad meg benned.
Mi saját autóval voltunk Sartin 2 hétig, de még így is maradt hiányérzetem.
Felkerült az Élménybeszámolóba, a Szeptemberi 1 hét Sartin írásunk.
Remélem sikerült megfogalmaznunk benne, hogy mi igen és mi nem tetszett számunkra.
Elolvastam a beszámolódat, amibõl számomra az derült ki hogyha autóval közlekedtetek volna, sokkal több jó élmény marad meg benned.
Mi saját autóval voltunk Sartin 2 hétig, de még így is maradt hiányérzetem.
Ha kocsival mentünk volna, akkor biztosan több helyre tudutunk volna kötetlenül elmenni és még több élménnyel tértünk volna haza.
Olvastam a beszámolódat. Mi éppen az elõttetek lévõ turnusban voltunk Sartin és az Apollon apartmanban ugyanaz a szoba volt a mienk. Nálunk is pont az volt a probléma amit elmeséltél. Én úgy gondolom, hogy az Apollon travelnek azért fel kéne hívni az utasai figyelmét arra, hogy ebbe az apartmanban milyenek a feltételek. Bár akkor azt hiszem nem sokan mennének oda, mert azt hiszem, hogy az embernek a magánszférája többet ér annál, hogy cserélik-e a törülközõt vagy milyen szép a szoba berendezése, mert azzal nem volt gond. A párom már a végén a szobában evett tálcán, mert nem lehetett úgy leülni kajálni, hogy ne nézzenek bele a szánkba vagy ne köszönjönek oda legalább 5x. Sajnos az Athosi hajókázással mi is úgy jártunk, hogy aznap nagyon rossz idõ volt, (legalább is a hajókázás alatt) mert utána szépen sütött a a nap. Azt azért sajnálhatjátok, hogy nem béreltetek robogót, mert nekem az volt a legszebb élményem mikor körbe motoroztuk a félszigetet.
Szóval valahogy én is úgy vagyok Sartival ahogy ti, nem biztos hogy legközelebb is az lesz az úticélunk.
Mielõtt elutaztunk mi megkérdeztük az Apollon Travelt, hogy melyik, milyen szobát kapunk. Azt felleték, hogy a szoba elosztását a kinti iroda intézi, így sajnos nem tudnak érdemleges válasz adni Nem mondom, hogy nem zavart, hogy evés közben minden arra járó megnézegette mit, hogyan eszünk, de sokkal jobban zavart, hogy folyton behúzva kellett tartani a sötétítõ függönyt
Sajna nem szeretjük a robogót, így az kimaradt, de mindekinek csak javasolni tudom. Nagyon szép helyek vannak körbe a félszigeten és ha egyénileg megy az ember lánya-fia, akkor ott áll meg ahol csak akar