Őszinte leszek.. fogalmam sincs hány g-os a láncom. Ne haragudj de tényleg nem tudom Ha gondolod lefényképezem és ha adsz egy elérhetőséget akkor elküldöm a képet...
Köszönöm a ma indulók nevében a jókívánságokat! A buszosok csoportját elbúcsúztattunk délben, mi este indulunk utánuk kocsival.
Holnap ilyenkor már remélem pancsizunk, Mythosozunk
Boni, a cseten bejelentkezem, viszem a kamerához keresztcicád!
Köszönöm innen is a sok információt!
Üdv,
Nemy
Sziasztok.
Pepito. Az 588. oldalon a 8816.-nál találsz fényképeket a kipriotisról. Beszter és családja vasárnap jön haza onnan, biztos ir az apartmanról. Én junius elején voltam ott. Egy dombra épült, kb 100 méterre a tengertől, az ó faluban. Reggel háromnegyed hétkor egy kis harangszó ébresztőnak. Este vacsi gyros+ egy mythos, hát nam könnyü felsétálni. Ha kérdésed van szivesen válaszolok.
Szia!
Mi tavaly voltunk a Kipriotisban.
Az ófaluban a főtér és a templom közelében van. A dombtetőre épült. Nem vészes ettől függetlenül, felmenetelnél a végén van egy rövid, 20-25 méteres kaptató, ami talán húzósabb.
Van egy nagy családi apartmanja, ami nagyon jól felszerelt, a többi apartman átlagos felszereltségű a házban. Egyébként egy viszonylag új, 2008-as átadású épület, szép és tiszta.
Minden közel van hozzá, mégis csendes, pihenésre abszolút alkalmas.
Mellesleg a férjem szülei is ebben az időpontban lesznek ott.
3 főre kért tőlünk Irene 55 eurót.Ezt sikerült lealkudnuk 42 euró 3 fő/napra és úgy hogy a klímáért nem kellett felárat fizetni.Igazábol 40 re akartam de a 42 alá nem ment de így is megspóroltunk 190 eurót mert akkor 10 éjszakát voltunk ott és a klíma 6 euro per nap lett volna. olyan 50 ezer forint körül jöttem ki jobban.
Kösz Fate! Tényleg elég barátságos ár, főleg klímával és gondolom főszezon is lehetett! Néztem az apartmant is, tetszetős, szép szobákkal,valóban megérte.