Buszjegyet csak a megállókban lévő automatából, vagy a buszon lehet venni, de ott drágább.
Hogy tömegközlekedéshez kötve hova lehet/érdemes a közelbe elmenni, sajna nem tudom, de engem is érdekelne valami ötlet...
Itt az oldalon amúgy beszámolókban vagy itt a fórumon minden látnivalóról esett már szó, csak nem tudom kocsi nélkül mit lehet (viszonylag) könnyen elérni - Dion és Platamonas kivételével.
Sziasztok!
Mi június 15-től leszünk Paraliaban, az Atlantisban. Tud valaki véleményt mondani a szállásról, voltatok már ott? Illetve lesz ott valaki hasonló időben? Mi kisbusszal megyünk 14-én délután indulunk el Tatabányáról 9-en ebből kettő kisgyerek (2 és 4 éves).
Máshol nem lehet venni esetleg olcsóbban buszjegyet Parálián Katerinibe?
"esetleg olcsóbban"... talán ha ráérdeklődsz hogy nem maradt-e ki valakinek tavalyról
A bliccelést azért nem javaslom, pedig az aztán ákkkciós a javából...
Atlantis: tavaly ott voltunk. A szállás szép, tiszta, tulaj aranyos. A széles part közel, nagyon jó ott fürdeni.
Ami nekünk nem tetszett, hogy az ágyak elég keskenyek. Mi 4 ágyasban voltunk. Idén is gondolkodtunk, hogy oda megyünk vissza, de inkább a kyriaki mellett döntöttünk, mert ott van két szobás apartman is. Erről van valakinek bővebb infója?
Mi is gyerekkel megyünk: 5 és 3 évesek, 14-én este indulunk Hatvanból.
Köszi az infókat. Ellentmondásos híreket kaptam a szerb rendőri tevékenységről, tudtok erről mondani valamit? Olvasni az olvastam hogy nincs "utazás" magyarokra, de ezzel ellentmond hogy egy rendőr haver volt kint idén már ilyen tanulmányküldetésen, és ő ennek az ellenkezőjét mondta. Szintén ellentmondásos, hogy kenhetőek-e adott esetben vagy sem.
Sziasztok ! én már egyszer voltam Parálián és nagyon tetszett.és azt szeretném kérdezni valaki nem tud olcsó utat június vége felé ? olyan 25 ezer forint körül busszal meg szállással ?
köszönöm a válaszodat.és akkor lehetséges,hogy pl július 26-án van buszos utazás és mivel nem telt meg a busz ilyen last minute akció van? ilyen lehetséges ? :)
hamar elfog telni bár ez az 5 nap ami még hátra van olyan lassan telik de mikor kint leszünk meg csak úgy repül az idő de jó lesz első nyaralásom a lányommal semmi nem ronthassa el! nektek is és mindenkinek jó útat
Szerintem tutira. Figyelgesd azért előtte pár héttel az utazási irodák honlapját. Az Apollon, Dias Zeus, Anett Tours oldalán (lehet máshol is) vannak last minute-ek, vagy bemész valami nagyobb utazási irodába, pl. Quaestor, hogy van-e valami last minute-jük, általában több más utazási iroda útjaikat is intézik.