Jó ennek a Gabinak hogy ennyien szeretik,de én is egyetértek.Ritka az ilyen aki ennyire ragaszkodó lenne mihozzánk magyarokhoz!!Ja és az a szeretet,segítőkészség és közvetlenség,mindegy kiről van szó.Szóval imádni való!!Pedig én csak keveset találkoztam vele!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nagyon igazuk van!!! Gabi puszi nektek, és a családodnak is. Remélem jövőre is találkozunk!! Ja, én is megkukkoltam a téli képeket, tényleg csodás a táj télen is.
Kedves Jamasz!
Köszönöm a felvilágosítást.Már volt értelme az életemnek Azon pedig meglepődtem,hogy én ismerem "a Gabriella nevű nőt",bár csak így a fórumon keresztül.Sajna én lemaradtam a találkozóról így nem tudhattam,hogy téged takar ez a személy.Remélem nem bántottalak meg ezzel a kifejezéssel,nem állt szándékomba.De soha nem voltam jó nyelvtanból (annak idején),hogy egy jobb kifejezést találtam volna.Vagy ennek semmi köze a nyelvtanhoz,az lehet
Engedd meg,hogy csatlakozzak az előttem leírt dicséretekhez.Bár ugye személyesen nem ismerlek,de a segítőkészséged és a kedvességed így is lejön.
Megmondom őszintén,hogy megfordult a fejemben,hogy te lehetsz az illető.Már csak azért is,mert két lány szerepel a képeken,és itt olvastam,hogy van két lányod.De gyorsan elhessegettem a gondolatot,mert nem gondoltam volna,hogy ilyen kicsi a világ.
Egyébként tényleg nagyon klasszak a képek.Jó volt így látni.Többször is mondtam anyunak,hogy kiváncsi lennék Nei Porira télen is.Hát nem gondoltam,hogy teljesül a vágyam.Köszönöm szépen neked.
Szép napot mindenkinek.
És még EVIA-is sziget az egyik legnagyobb. Ott voltam Pefki nevű településen. Jó volt nagyon, de én maradok Nei Por-nál...mert ezt nem lehet megunni. Csak engem!
Igen, ő a mi Gabriellánk, aki időt és fáradságot nem kímélve vett részt a találkozókon, melynek sikeressége neki köszönhető. Csak elismerően beszélhetünk róla és kedvességéről, valamint nem kevésbé kedves lánykáiról és férjéről.
Üdv. Gabinak és minden kedves fórumos társamnak!
szerintem, ebben nem volt semmi sértő, legalábbis, én csak megmosolyogtam
szerintem, Gabink sem sértődött meg, de meghagyom neki a jogot, hogy ezt eldöntse ő maga
amúgy, én nem szeretek egy helyre kétszer menni, illetve, mindig más célpontot választok, hogy minél többet lássak a világból, de most komolyan gondolkodom rajta, hogy jövőre is NeiPori, és ez főleg Gabiéknak köszönhető... remélem még találkozunk, és lesz még jópár ilyen remek hetünk együtt