Sziasztok!
A jövő héten szeretnénk Görögországba utazni autóval 3-an (gyerkőc 2 és fél éves). Olympic Beach-re gondoltunk, valahol olvastam, hogy vannak játszóterek is, és nagyon jó hely kisgyermekeseknek. Meg tudtok ebben erősíteni? Szállást nem foglaltunk, mert nem tudjuk, hogy mikor tudunk elindulni. Remélem találunk! Főleg, hogy nem tudunk turnusváltásra érkezni nagy valószínűséggel! Két hetet tervezünk, akár váltással is, 1 hét itt-1 hét ott, de az ottra még nem találtunk alternatívát. Hová mennétek ilyen kicsi gyerekkel? Mi főleg "tengerezni" szeretünk, homokozni a parton, este picit sétálni, nyugodtan aludni éjszaka!
Esetleg tervez valaki ide utat szerda, csütörtök környékén?
Berni
Szia!
Én nagyon szeretem Olimpic Beach-et,csendes nyugodt,a strand kiváló homokos és hatalmas. Valóban vannak játszóterek,bar mikor utoljára ott jártam nem igen nézegettem őket mert akkor meg nem volt gyerekem. Ott jártunkkor az utcán sétálva többször is leszólítottak helyiek ,hogy kell e szállás tehát nagy valószínűséggel találtok szabad apartmant,igaz ezek az apartmanok kb 600-800 m vannak a parttól.
Nagyon jók az éttermek és gyrososok. H meg kicsi nyüzsire vagytok át tudtok ugrani Palariara 15 perc gyalog taxival 3-4 eur.Én bátran ajánlom!
Szia!Mi jelenleg itt vagyunk még jövőhét péntekig!A fő utcán lakunk,itt biztosan nincs szabad szoba,de minél messzebb van a tengertől a szállás annál biztosabb,hogy találtok szobát!Most jelenleg jó a tenger,csak mivel nagy viharok voltak juniusban gyorsabban mélyül!A játszóterek jók esténkén sok gyerek van.Az éjszakák nyugodtak,így is hogy a főutcán lakunk.
Az OB - Paralia táv nem 15 perc, a # 925 hsz-ben leírtam.
Több, mint egy óra, a LIDL-ig majd másfél óra. Kicsit rosszul is esett, mert kellemes sétának ígérte vki, aztán csak mentünk és mentünk. Szerintem kisgyerekkel ne... de ti tudjátok, mit bírtok. Kb. 4 km.
Azért ott is sétáltok, nem csak egy helyben ültök, és ha az oda-visszaút is önmagában 2-3 óra, + a séta, akkor már nyűgös lehet a gyerek.
Mi sokmindenkit megelőztünk a parti sétányon, az időseket, meg a gyerekes családokat, szóval ők még lassabban ahaldnak, ami még több idő.
A taxi 5 euro.
Etter | #220906 | 2014-07-17 09:43:31 | Válasz a #217335. hsz-ra
Kedves Sizu,
mi 11-én indullunk az Elli-be, és én kíváncsi lennék hogy térképen hol is van
Előre is köszi!
Szia! Nekem erre a linkre először bejön a görög part, de Paraliát és Katerinit is látom, aztán műholdas képpel bejön az Elli, de abból meg nem derül ki, hogy hová esik. Mondjuk munkahelyről nézem, és otthon mindig egész más jön be a linkekre. Csináltam egy képmetszetet, ahol látszik az egész település, és bejelöltem, hogy hol az épület, de ide kéept nem lehet betenni, vagy ha igen, nem jöttem rá, hogy kell. PÜ-ben sem tudom elküldeni. Írj egy e-mail címet pü-ben, vagy ha ide is be lehet tenni képet, írjátok le, hogy kell.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Így már be tudom pontosan lőni, hogy hova is megyünk.
Aki esetleg mostanában volt arra meg tudna nyugtatni a víz tisztaságát illetően?
Azzal riogatnak, hogy sok a tengeri fű és rengeteg a medúza...
Két éve voltam Sartin ott csak éjjel volt néhány medúza a vízben, remélem itt is hasonló a helyzet.
Kb 18 évvel ezelőtt nem volt tengeri fű, a víz tiszta volt. A víz egy idő után mélyült (addig nem voltak medúzák) majd megint sekélyedett, na ott igen.
Múlt hónapban 2 kicsi medúzával találkoztunk az egyik kisodródott, már döglött volt a másik ugyan vízben volt, de az is sodródni látszott, csápjai nem nagyon voltak. Azért írom így, mert nem tudom, h vissza tudja-e húzni. Ha nem tudja, akkor ez is dög volt. Tengeri fű viszont van, én sem szeretem, már rohanok is ki amikor vmi a lábamhoz ér...
Bocsi, hogy bele vau. Az Elli apartmant a következő helyen találod. Elmész a templomig (az elég messziről látszik). A templom bejáratától nézve a jobb oldalán tovább gurulsz a part felé kb 4-5. apartman lesz a bal oldalon. Egy focipálya szerűség van vele szemben. Elli néni egy kicsit boszorkányra hasonlít, de kenyérre lehet kenni, nagyon aranyos asszonyság. Ja, és imádja a kisgyerekeket.