Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 62 63 64 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Ujpagi | #46004 Üzenet | 2007-09-28 08:18:02 |
Szia Valcsi!

Köszi az ismertetõt, a képek alapján jónak tûnik az apartman. Reméljük, tudunk még néhány fakultatívra elmenni. Ja, és fürcsizni is jó lenne!

Üdv: ujpagi
  BOBOLYA | #46007 Üzenet | 2007-09-28 08:41:54 |
ujpagi írta:
Szia Valcsi!

Köszi az ismertetõt, a képek alapján jónak tûnik az apartman. Reméljük, tudunk még néhány fakultatívra elmenni. Ja, és fürcsizni is jó lenne!

Sziasztok! Mi idén a foglalt szállásunk elõtt 1 napot voltunk ebben a házban, a Sithon utazási irodából Leó kereste nekünk. Ez közvetlen az új sárga ÁBC elõtti parkolónál van. Mi a 2szobás, 4 ágyasban voltunk. tiszta volt, a célnak megfelelt. /Egy pici baja volt csak. ha az ajtó nyitva maradt, beláttak a boltba mászkálók az utcáról./
  BOBOLYA | #46008 Üzenet | 2007-09-28 08:46:50 |
BOBOLYA írta:
ujpagi írta:
Szia Valcsi!

Sziasztok! Mi idén a foglalt szállásunk elõtt 1 napot voltunk ebben a házban, a Sithon utazási irodából Leó kereste nekünk. Ez közvetlen az új sárga ÁBC elõtti parkolónál van. Mi a 2szobás, 4 ágyasban voltunk. tiszta volt, a célnak megfelelt. /Egy pici baja volt csak. ha az ajtó nyitva maradt, beláttak a boltba mászkálók az utcáról./

És nem nagyon volt melegvíz, a kislánynak melegíteni kellett a fürdéshez. De ez júliusban volt.
  Dijuska | #46113 Üzenet | 2007-09-30 15:28:07 |
ujpagi, kellemes nyaralást neked és párodnak Sartin:)
  BRobert | #46170 Üzenet | 2007-10-01 10:53:02 |
Sziasztok!

Felkerült az Élménybeszámolóba, a Szeptemberi 1 hét Sartin írásunk.
Remélem sikerült megfogalmaznunk benne, hogy mi igen és mi nem tetszett számunkra.
  BOBOLYA | #46175 Üzenet | 2007-10-01 11:50:08 |
BRobert írta:
Sziasztok!

Remélem sikerült megfogalmaznunk benne, hogy mi igen és mi nem tetszett számunkra.

Elolvastam a beszámolódat, amibõl számomra az derült ki hogyha autóval közlekedtetek volna, sokkal több jó élmény marad meg benned.
Mi saját autóval voltunk Sartin 2 hétig, de még így is maradt hiányérzetem.
  BRobert | #46190 Üzenet | 2007-10-01 14:19:01 |
BOBOLYA írta:
BRobert írta:
Sziasztok!

Elolvastam a beszámolódat, amibõl számomra az derült ki hogyha autóval közlekedtetek volna, sokkal több jó élmény marad meg benned.
Mi saját autóval voltunk Sartin 2 hétig, de még így is maradt hiányérzetem.

Ha kocsival mentünk volna, akkor biztosan több helyre tudutunk volna kötetlenül elmenni és még több élménnyel tértünk volna haza.
  Dati | #46226 Üzenet | 2007-10-02 08:01:42 |
Szia BRobert!

Olvastam a beszámolódat. Mi éppen az elõttetek lévõ turnusban voltunk Sartin és az Apollon apartmanban ugyanaz a szoba volt a mienk. Nálunk is pont az volt a probléma amit elmeséltél. Én úgy gondolom, hogy az Apollon travelnek azért fel kéne hívni az utasai figyelmét arra, hogy ebbe az apartmanban milyenek a feltételek. Bár akkor azt hiszem nem sokan mennének oda, mert azt hiszem, hogy az embernek a magánszférája többet ér annál, hogy cserélik-e a törülközõt vagy milyen szép a szoba berendezése, mert azzal nem volt gond. A párom már a végén a szobában evett tálcán, mert nem lehetett úgy leülni kajálni, hogy ne nézzenek bele a szánkba vagy ne köszönjönek oda legalább 5x. Sajnos az Athosi hajókázással mi is úgy jártunk, hogy aznap nagyon rossz idõ volt, (legalább is a hajókázás alatt) mert utána szépen sütött a a nap. Azt azért sajnálhatjátok, hogy nem béreltetek robogót, mert nekem az volt a legszebb élményem mikor körbe motoroztuk a félszigetet.
Szóval valahogy én is úgy vagyok Sartival ahogy ti, nem biztos hogy legközelebb is az lesz az úticélunk.
  BRobert | #46239 Üzenet | 2007-10-02 12:31:22 |
Szia dati!

Mielõtt elutaztunk mi megkérdeztük az Apollon Travelt, hogy melyik, milyen szobát kapunk. Azt felleték, hogy a szoba elosztását a kinti iroda intézi, így sajnos nem tudnak érdemleges válasz adni icon_sad.gif Nem mondom, hogy nem zavart, hogy evés közben minden arra járó megnézegette mit, hogyan eszünk, de sokkal jobban zavart, hogy folyton behúzva kellett tartani a sötétítõ függönyt icon_sad.gif
Sajna nem szeretjük a robogót, így az kimaradt, de mindekinek csak javasolni tudom. Nagyon szép helyek vannak körbe a félszigeten és ha egyénileg megy az ember lánya-fia, akkor ott áll meg ahol csak akar icon_smile.gif
  Jox | #46295 Üzenet | 2007-10-03 10:00:55 |
Múlthónapban jópárszor átmentünk Sartiba.

Sarti tényleg magyar falu lett, még szeptemberben is rengeteg honfitársunk van itt. (A többiek románok és bulgárok.)
Messzirõl megismerni a magyarokat, sokan estélyiruhában vagy mackóalsóban sétálnak, tele ékszerekkel, illetve vannak akik fürdõruhában vacsoráznak a tavernákban. Nem mindenki, de sokan.

Három jótulajdonsága azért maradt Sartinak: Szép helyen fekszik, nagyon jó a tengerpartja, és itt a legolcsóbbak a szuvenirok.

Továbbra is jobb, hangulatosabb hely, mint a másik (népszerûbb) mû-üdülõhely.
  Kristin1 | #46297 Üzenet | 2007-10-03 10:06:02 |
Jox írta:

Továbbra is jobb, hangulatosabb hely, mint a másik (népszerûbb) mû-üdülõhely.

Nem is tudom, melyikre gondolhatsz.... icon_wink.gif icon_wink.gif
  BRobert | #46585 Üzenet | 2007-10-09 10:40:42 |
Feltõltésre került a képeink "Szeptemberi 1 hét Sartin" címmel

Köszönet Jox-nak icon_smile.gif
  Ujpagi | #46706 Üzenet | 2007-10-10 16:26:01 |
Sziasztok!

Hát, hamar elszaladt a 10 napos út... icon_sad.gif . Viszont isteni volt!! Nem gondoltam volna, hogy október elején naptejjel kenegetem fehér "habtestemet", hogy le ne égjen, és óriási hullámokkal "viaskodom". Szuper volt, és eltekintve az utószezonra jellemzõ esti csöndességtõl, nagyon klassz volt az egész. Sokféle fakultatív program is volt még, a sithonos fiúk meg igen rendesek, bár már fáradtak voltak.
Szóval értem már, miért is szeretik annyian Sartit... Mi is vissza fogunk még menni!
Köszönöm az út elõtti kis segítséget Valcsinak, BOBOLYÁNAK, és a jókívánságot Dijuskának.

Egyébként mi a sima SIMOS apartmanban voltunk, nem az Akisban, ez pedig a Sithon iroda fölött van, a Sassos utcájának kezdeténél.

Üdv. mindenkinek:
ujpagi
  Nixi007 | #46797 Üzenet | 2007-10-12 10:02:34 |
BRóbert!
Szeretném megkérdezni,hogy az Apollon apartman Sarti melyik részén van?
Válaszod elõre is köszönöm! További szép napot!
Üdv Niki!
  Kvalcsi | #46802 Üzenet | 2007-10-12 11:09:01 | Válasz a #46797. hsz-ra Előzmény #46797
Szia Nixi007!

Ezen a honlapon találsz olyan térképet Sartiról, amelyiken be vannak jelölve az apartmanok a településen.
http://sithonia-sarti.fw.hu
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 62 63 64 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu