Szia Bee!
Mi 3 gyerkőccel megyünk, a legkisebb 14 hónapos. Szerintem nem kell félned a víztől, inkább a homokevéstől
Vigyél magaddal Smecta port és Normaflore-t, ha hasmenése lenne. A gyerekorvos segíthet abban, milyen gyógyszerek legyenek nálad.
Paralián az egész partszakasz jó, és sok a gyerek. Biztos nagyon fogja élvezni.
Az UV-sátor tényleg jó ötlet.
tegnap láttam, hogy a decathlon most akciósan árul ilyen UV-sátrat. UV-szűrős ernyőnek hirdetik az újságban, 4390,- ft-ért van május 27 és június 13 között.
Egyébként nekem 2 éves volt a gyerek, amikor először voltunk vele tengerparton (2,5 hónaposan más medencés helyen már "pancsolt" a gyerek).
Hát, vele volt a legkevesebb gond az utazás során, a parton, mindenhol. Az út előtt ha vásárolni mentünk, vettünk néha ilyen pár száz forintos játékokat (nem egy zsákravalót, csak néhány darabot), amiket nem adtunk neki oda rögtön, hogy ha az úton gond lesz, akkor elővesszük, és újdonság, azzal elvan. És ez bevált, de szerencsére nem is kellett sokat, mert tényleg elvolt az úton. Nézelődött, aludt, megálltunk benzinkutaknál, ahol van játszótér, ott ugrálhatott is egy kicsit. A parton meg önműködővé válnak a gyerekek. Legalábbis mi ezt láttuk. Összebarátkozik a magyar, a szerb, a bármilyen nemzetiségű. Mindnek ugyanolyan a homok, a homokozólapát, a vödör. Ugyanúgy tud mind sarazni, élvezni a homokot. Jönnek-mennek a víz és a homok között. Már tudom, hogy ez az utolsó, amin aggódni kell. Volt olyan, hogy azt se tudtuk, melyik gyerek kié a parton, játszottak, jól elvoltak, élvezték. És a gyerek azóta is emlegeti és várja, hogy újra mehessünk.
mi bababoltban vettük anno, de biztos hogy nagyobb sportboltokban is lehet beszerezni. akkora hogy mikor a babber aludt bene még az én fejem is befért hogy tudjak durmolni
Bee!
Biztos nagyon jó lesz. Mi is először egy 2 évessel mentünk, és remekül elvolt. Ezt példázza az, hogy amikor hazaértünk, és leszálltunk a buszról a hosszú út végén, ő sírva futott a busz után.
Persze azóta szaporodott a család, és most az izgalom kedvéért egy 7 éves, egy 3 éves és egy 14 hónapos boldogítja majd az utasokat.
Lehet, hogy nálunk is ez a variáció lesz: ha nem sikerül itthon, majd kinn.
Paralia nagyon jó hely, tenyleg beszerezhető minden, ami esetleg otthon maradt.
Mi is oda szerettünk volna menni, de csak O. B. volt ebben az időpontban.
Abban bízunk, a két település csak 3 km-re van egymástól, így esténként ( vagy akár de.) átmehetünk.
Biztos lesz alkalmatok átsétálni. Mi eddig mindig átmentünk gyalog. Útközben néha berohanás a tengerbe, szuper!!!
A kicsi majd ül a babakocsiba, mi meg felváltva rohangálunk majd most is, kicsit viccesen hangzik...
Sziasztok! Most értünk haza Paráliáról. Mikor leértünk rossz idő volt,esett az eső és hideg volt,de kedd-től javult az idő és szerda,csüt már nagyon jó idő volt,csüt. este 10kor még meleg volt rendesen. Az utcák Parálián még rossz időben se voltak kihaltak és a napokban már tömeg is volt este felé. Képeket is több infót szolgáltatok kis pihenés után!
Szia zolee84.Izgatottan várjuk a beszámolód, remélem azért jóléreztétek magatokat, és az idő is elég kedvező volt Anagy nyaralás , tudom velünk egyidőbe lesz!Írj majd ha kipihentétek magatokat