Ma láttam a 2007-es nyaralási képeidet és megakadt a szemem a 21-es képen.
Ugye a Fotini apartman 8-as szobájából készült?
Én idén voltam ott és nagyon ismerős a szemben lévő apartman.
Mintha ezt láttam volna akárhányszor kimentem a teraszra.
Bánhatod Katus hogy régen voltál itt a fórumon,mert nagyon jó kis társaság jött itt össze! Mert mi imádjuk Nei Porit,igaz Gyula?Tényleg ritkán vagy mostanában,mi van jön a hideg és fázol?
Mi is visszajárunk Nei Poriba "jobbról-balról" ,
szeretem a "karibi" partját...
Bocsi, lenne egy kérdésem, mikor voltatok Pefkin? Én ott voltam
először Görögországban és alig találkozok olyannal aki járt arra.
Szia "Judith77" nem akarok neked hazudni, de kb: 10-éve voltunk és az volt akkor az első buszos utunk. Nekem nagyon tetszett több napra béreltünk motor kerékpárokat és nagyon sok helyre elmotoroztunk,. a sziget legrejtettebb zugába is. De én akkor is maradok Nei Pori-nál, egyébként akkor az Ibusz-on keresztül mentünk.
Helló "tallér"
Nem fázom és nem félek a hidegtől sem, csak sajnos súlyos lelki válságon megyek keresztül, és bizony nem mindig volt erőm a fórumba írni. Azért az legyen vigasztaló, hogy nem telt el olyan nap, hogy ne olvastam volna bele, avagy ne nézegettem volna a fotó albumokat....mert hurrá Nei Pori és ezt én soha nem fogom megunni.
Sziasztok forumosok! Hát, rohan az idő itt Nai Poriban... Most néztük meg a napfelkeltét, csodás volt!! Az idő szép, meleg van, a tenger csodállatos, még mindig sokan fürödnek benne. Ma van a heti piac és készülödünk oda. Megvesszük a holnapi bográcsoláshoz a belevalót. Az Athéni kirándulás nagyon szép volt. Tetszett az őrségváltás is. Nem volt dugó sehol sem, nagyon jó volt a közlekedés.
Gyönyörüen süt a nap, megyek is gyorsan a piacra, hogy több idő jusson a heverészésre a parton! Jajj!!! és még mindig nagyon finom a Mitoska... giroszka... úzoka... meg a csajok nacson csinosak!!!!...
Üdv. Nektek!!
nekem még van egy kis uuuzom hogy ne felejtsek olyan gyorsan, egy jo sárgadinnyét én is vennék a piacon,
mikor indultok haza, de még ne siessetek,lubickoljatok amig lehet
Helyzetjelentés...
Mintha az Istenek is így akarták volna, hogy ma bográcsoljunk Gabikáékkal, mivel borongós az idő, nem lehet napozni. De sebaj, a gulyáslevesnek pont kedvez ez az időjárás... Tegnap nagyon jó idő volt, a piac után estig napoztunk és fürödtünk. Este pedig megsütöttem a halat amit a reggel vettünk a piacon. Finom is volt. Sörözgettünk, beszélgettünk és éjfél után lefeküdtünk. Vettünk a tegnap Ágicától két giroszt, ami isteni volt!!
Most meghúzom még egyszer a ciporós flaskámat és készülődünk a főzéshez.
Szép napot nektek!! ..... Subidubidúúúúú....
Hú azért ez már durva!!!!!Csak egy picit lennél tekintettel ránk!!! Ma szalonna sütés volt ahol mindenki kijelentette hogy jövőre irány Görögország,nem baj ha éjjel nappal kell dolgozni érte.Azt is eldöntöttük hogy csak 2 hét lehet.Szóval mennek itt már a tervek,ezért irigykedek ennyire!
Szia Judith77!
Mi is voltunk Pefkin,kb.10-12 éve...de bocsánat,nekem annyira nem jött be Elég kihalt volt maga a falu(én mondjuk a nyüzsit szeretem)szerintem azt akkoriban fedezhették fel a magyarok,bár lehet,hogy tévedek.A partja nagyon kavicsos volt,hiába vártuk a nagy hullámokat is De emlékszem volt valahol fentebb az út mellett egy igazi görög kiskocsma ahol sütötték kinn az apró halakat és osztogatták a bor mellé és nagyon kedvesek voltak(talán János bácsi kocsmája...vagy valami ilyesmi De ennek a helynek köszönhetem,hogy eljutottam Athénba egy szenzációs idegenvezetővel!!!!!!Szóval ha csak ezen múlna,hogy mehetnék görögbe...Pefki vagy semmi...nyilván mégis IGENT MONDANÉK