Tiszteletem a forumozoknak mi 09. 04-09.11ig utaznánk zakyntosra a Krinas studioba ha tud valaki valami hasznos infot a szálásrol(tisztaság, medence,felujitott,stb)megköszönném valamint arrol hogy jobb a helyszinen vagy elöre a neten autot bérelni
Tomi, ha jól sejtem, ez a reptér "jobb" oldalán lévő part, amire azt írtad a 615. oldalon, hogy két része van.Ezt kb mindenhol Minies néven találom én is... de ha jól értem, Minies a reptér "bal" oldalán lévő. Légyszi hozz egy térképet és jelöld be rajta, hogy melyik mi azon a részen. Teljesen megkavarodtam... Google Earth se segít, ott mindkét részt Miniesnek hívják a fotókon. ( Meg Miniának és Megali Ammosnak is...)
A feladvány megoldása Spasmata beach, egyszerűen beazonosítható,a kifutópálya végén van,amikor olyan a szél,a fejek felett húznak le-föl a gépek.
Majd teszek föl a másik oldaláról is képet.
A Minies a kifutópálya sarkától de avval párhuzamosan helyezkedik el.
A Te teljesen megérdemelt jutalmad,hogy megosztom Veled 1 régi kérdésedre a tapasztalatom alpján a választ.
A Hoya CP és a B+W között egyetlen különbség a Xi beachen derült ki,ugyanis homok került a lencse és a szűrő közé a Holyánál,ami csak a forgótagnál kerülhet be,pedig nem tapasztalok semmilyen lazaságot vagy lötyögést.
De a B+W nagyon picit kontrasztosabb.