Igazából én nem vagyok képben az árak tekintetében,ha valakit esetleg érdekelne az utazás,akkor írjon rám privit,szerintem meg tudunk egyezni egy mindenkinek megfelelő árban
Emici!
A sétálóutca közepe felé van egy étterem, ahol lehet látni az üveg mögött, hogy nyárson sütik a bárányt. Évekkel ezelőtt ettem itt, akkor nagyon finom volt.
Ettem gyros-t Thessaloniki-ben, Katarini-ben,meg egy másik városkában és mindenhol naggyából ugyanazt kaptam,aki nem mondja,hogy chicken gyros az nem olyat kap alaból,szóval erre is figyelni kell, nekem elég kényes ízlésem van,de egy kivételével minden gyros tökéletes volt. Bár magyarországon lenn ilyen........
A másik dolog,meg az,hogy sok helyről kaptam infót és mindenki azt mondja aki Görög-ben megfordult több helyen is nyaralni,hogy Parália isteni jó hely! Most május nem egészen végén rengeteg túrista volt kint!
Rengeteg szórakozóhely, kávézó,bár és mind magas színvonalú.
Személy szerint ajánlom mindenkinek.
Szia! Lenne egy furcsa kérdésem.Te nemrég jöttél haza Paraliáról.
Kb. 1 hónapja volt téma itt a fórumon a következő:
Többen,akik Paralián élnek írták,hogy ugye a partra merőleges hullámtörőket
eltávolították,csak a templomnál maradt meg. Ezt láttam is a képeiden.
De akkor azt is írták,hogy ezeket a köveket a partra vízszintesen vissza lerakták. Ilyet tapasztaltatok?
Ha igen,az a rész hová esik?
Köszi
A parttól mintha messzebb lettek volna hulámmtörők,de a közelben nem láttam,de aki kint él , azért biztos jobban informált és lehet,hogy lesz még majd valahol.
Itt is,ott is. Tavaly nagyon sok medúzával találkoztam Paralián a Cocus beachen ,azért megyek most O.B.-re,mert ott van háló,
de Paralia a kedvenc helyem,szóval lesz 2-3 nap,amikor csak késő este megyek vissza O. B.-re. Érdekelt,hogy milyen lett
így átváltoztatva.
Annyira utálok kézzel beírni címeket.
Tényleg,jó kérdés. A Mozilla 3.6 miért nem szereti ezt az oldalt? Ha egy külső oldalt linkelni akarok,
azt lehet meg minden más oldalra be is linkelhetem,de ide nem engedi.
Tipp?
Operából tudnék linket írni,de az meg olyan lassú,h. nem használom.
Na Kisrichard! Szia!
Ez fejből jön,csak nem írom el a 2.-at.