Sziasztok.
Több apartman előtt ki van rakva az asztalra, átlátszó müanyag flakonba. Van fél, és egy literes kiszerelésben is. Egy kézzel irt tábla van mellette. Mindenki észre fogja venni. Az árát viszont nem tudom.
Sziasztok! Mi 3 nap múlva indulunk autóval, már nagy izgalomban vagyunk! Megkötöttük a biztosítást , de előre szállást nem foglaltunk! Diuskaa és Beszter tőletek szeretném megkérdezni , hogy a kintlétetek alatt láttatok - e kiadó szobákat?
Szia Hajnah!
Igaz,hogy én egyik sem vagyok,akinek szántad az írást,de ha visszaolvasgatsz jó néhány oldalt,találsz erről infókat (mert,hogy jómagam is érdeklődtem erről a témáról és mi is úgy megyünk Szerintem ne izgulj,tuti lesz hely
Sziasztok!
Hú de irigy vagyok a most készülődőkre!
Még haza sem jöttünk, de már én is terveztem még egy görög utat. Sajnos csak egy hét belföld jut még idén nyáron, de jövőre ismét Sarti, és két hét!
Az a srác tényleg úgy néz ki, mint Pujol. Ő a tulaj?!
A Relax-os Mária is tulaj? Azt láttam, hogy ő dirigálja a többieket, de "csak" alkalmazottnak néztem. Nagyon kedves volt, de hajlamos volt nem figyelembe venni a shitonos kedvezményt.
Nekünk azt mondta az ibuszos Dóra, hogy a cipurro - ami törkölypálinka - is ánizzsal ízesített, akárcsak az ouzo, csak enyhébben. Finom, csak nagyon fejbevágós.
Június végén rengeteg szabad apartman volt, ugyanúgy, mint 2008-ban július végén, úgyhogy szerintem bátran útnak lehet indulni előzetes szállásfoglalás nélkül is. Kivétel augusztus 15. környéke, amikor nemzeti ünnep van, és a görögök is a tengerpartra özönlenek.
Az Avrában van egy magyar kislány, aki korábban két évig Stavroson dolgozott. Szerinte jóval később indult a szezon, és jóval kevesebben vannak, mint az előző években.
Szia Aphrodite! Köszi a biztatást!Folyamatosan olvasgatlak benneteket, csak azért kérdeztem Diuskától és Besztertől hogy mi újság szállásügyben odakint , mert ők nemrég jöttek haza.
Hát a hétvégén megbeszélem a barátnőmmel, s nagyon valószínű hogy benevezünk még egy augusztus végi kiruccanásra Sartin
Ott maradt egy darab belőlem, s ha nem muszáj nem akarok 364 napot várni rá. Bár jövőre már az egész nyarat szeretném ott tölteni
Mi is pénteken indulunk és még mi sem foglaltunk szállást Rengeted oldalt átnéztem és többen mondták,hogy lehet ott kint találni,bár mi még sosem voltunk! Reméljük,minden rendben lesz és csak tudunk valahol aludni
Szia Hajnah!
Nagyon sok helyen láttunk kiadó táblát,még a mi apartmanházunkon is kinn volt.Biztos fogtok találni szállást!Egyébként tényleg nem volt az az egetrengető tumultus Sartin,pedig mi már a főszezonban voltunk!
Hát igen itt látszik,hogy egyre kevesebbeknek van nyaralásra szánt pénze!Sajnos!!!
Hajnah még valami.Tényleg nem szabad túl aggódni,izgulni a dolgokat,mert csak a saját dolgodat nehezíted meg!Én is ezt csináltam és amit túl paráztam teljesen simán ment!A fórumosok megnyugtattak és igazuk is lett!!
Ne törődj semmi mással,csak hogy egy élményekkel teli,felejthetetlen nyaralás áll elöttetek!!!!!
Szia Marianna.
Tavaly voltunk ott. Ahogy beérkezel Sartiba az első apartman az út mellett közvetlen. Emeletes, fent lakik a tulaj. A tengertől 250 méter.Egy bezárt telken van. Egy pici dombról sétálsz le, egyenesen a tengerhez. Vissza felé sajnos a dombon fel nincs lépcső. A kertben fedett étkező rész. Van jó szobája, ami előtt terasz,asztal, napernyő,székek. De van a végén olyan szoba amibe nem szivesen mennék. Semmi kilátás, csak egy bozót. Ha van még kérdés...