szia Ági!
a vízi képeket most hoztuk ki pénteken /el is felejtettem őket szerintem jók lettek, csak kevés, na meg érthető módon, nem adja a teljes valóságot, de azért látszik a víz tisztasága... minden kép kb mellig érő vízben készült...
ma már fáradt vagyok, fejem is fáj, holnap melózok, de hétfőn igyekszem elszórakozni vele, remélem sikerül feltenni
Helló mindenki!
A Jimakos Toursnak már van 2012-éves árai: meglehet nézni én már kértem is árajánlatot, kíváncsiságból. Had fájjon még jobban a szívem...
Gyula én már ilyeneket nem is nézek, tudom hogy aug 15 töl a kemping 20 euro egy napra és szept elején már szoba is van annyiért,szoval már csak pénz kéne rá,de ugye az a legkevesebb
Helló mindenki!
A Jimakos Toursnak már van 2012-éves árai: meglehet nézni én már kértem is árajánlatot, kíváncsiságból. Had fájjon még jobban a szívem...
Gyula én már ilyeneket nem is nézek, tudom hogy aug 15 töl a kemping 20 euro egy napra és szept elején már szoba is van annyiért,szoval már csak pénz kéne rá,de ugye az a legkevesebb
Helló "jamasz"
Én csak a pénzre gondoltam, ha nincs akkor nincs vele baj. Hidd el nekem a pénz nem boldogít.....de kell a boldogsághoz, de sajnos a sok pénz a legtöbb ember eszét elveszi, hidd el nekem.
Remélem lesz szerencsém és megismerhetem szerény személyedet és kedves családodat jövő nyáron.
Üdvözlettel Gyula.
Jaj te Pinga!!Hát ezek a beszólásaid,nyúlok tőle!!Ez kell a szürke hétköznapokra!!!!
még jo hogy csak vasárnap van, de majd holnaptol
kiscsiko koromban elég sokszor jártunk a Margit szigetre fürcsizni föleg télen és ilyenkor mindig a kinti medencébe, külön élmény volt a medence körül a ho és mi a vizben áztunk
kiscsiko koromban elég sokszor jártunk a Margit szigetre fürcsizni föleg télen és ilyenkor mindig a kinti medencébe, külön élmény volt a medence körül a ho és mi a vizben áztunk
Mi meg a Szechenyi furdobe jartunk. TOk jo volt szaunazni, utana meg uszkalni a vizben, aztan be a jo meleg furdobe. Korulottunk meg tiszta ho volt minden. Regi szep idok!
Az biztos én Hajdúszoboszlón voltam egyszer így, -10-fok és mi a forró vízben a medencék kerül meg több centiméteres jég és mezítláb közlekedve a korlátba kapaszkodva egyik medencéből a másikba. Felejthetetlen élmény volt úgy higgyétek el.
Anno "kiscsikó" koromban és meg lett "csődör" koromban is az első leesett hóban egy szál alsóban mindig kimentem és megfürödtem, egész télen soha még csak egy tüsszentés sem hagyta el az orromat. Most meg kivénhedt csataló létemre állandóan folyik az orrom és nem az allergia miatt. Egyszer próbáljátok ki.
De azért Nei Pori-t soha ne feledjük , mert ezt nem lehet megunni!
egyszer még ebben az életben elmegyünk Poriba januárban, Jamasz jelenti nekünk a hoállást és akkor utazunk amikor a legnagyobb,hempergünk egy nagyot a hoban,utána fejest ugrunk a forro tengerbe
egyszer még ebben az életben elmegyünk Poriba januárban, Jamasz jelenti nekünk a hoállást és akkor utazunk amikor a legnagyobb,hempergünk egy nagyot a hoban,utána fejest ugrunk a forro tengerbe