Most tudtam meg, hogy 9,20-ra kell csütörtökön Kecskeméten lennünk.
Ha nem lesz, aki elvisz minket autóval, akkor érdekes helyzetbe kerülök, mert a legkorábbi vonat is 9,10-kor érkezik be az állomásra.
Andra! Remélem megoldódik a gondod, és lesz autó, aki elvisz!? Mert az szörnyû lenne, ha lekésnétek a buszt, persze úgysem indul soha pontosan, de azért jobb ott lenni idõben!
Majd írj, hogy sikerült-e valamit intézned?
Hát most eléggé meg vagyok ijedve, nem tudom, hogy mi lesz. A késésre se alapozhatok, mert amilyen szerencsétlen vagyok, most pont nem fog késni a busz.
Ha senkit nem fogok találni, akkor kénytelen leszek elõzõ nap leutazni és megszállni valahol, de az meg plusz költség, ami most abszolut nem hiányzik.
Majd csak fogyatkoznak a te napjaid is. Nekem most ezek az utolsó napok csiga lassúsággal telnek.
Andra!Az elsõ vonat 3:30-kor indul Miskolcról és 8:10-re van Kecskeméten.3 átszállás.Ez a legkorábbi.
Andra | #39154 | 2007-08-01 12:15:20 | Válasz a #39144. hsz-ra
Köszi Vio, csak hogy én debreceni vagyok, a miskolci vonattal nem sokra megyek.
És ne tudd meg milyen körülményes Debrecenbõl Miskolcra felvonatozni. Már próbáltam.
Szia Andra!
Ma telefonáltak, hogy megvannak a papírok, de még nem tudtam elmenni értük. Megnéztem a vonatot az Elvirán, az ,szerint reggel(?)4,22-kor indul Debrecenbõl és 7?10-kor, ill. 5,30-korindul és 8,10-kor van Kecskeméten. Nézd meg a www.elvira.hu oldalt.
Andra | #39170 | 2007-08-01 13:19:31 | Válasz a #39164. hsz-ra
somijudit!!!
Én is az Elvirán néztem, de nekem a legkorábbi vonatnak a 6,30-ast írta, ami 9,10-re ér Kecskemétre.
Nekem miért nem mutat korábbi vonatot??????????????????
Andra | #39171 | 2007-08-01 13:21:50 | Válasz a #39164. hsz-ra
Nem igaz, tényleg van korábbi vonat!!!!!
Pedig nem egyszer néztem meg és nekem nem hozott ki ilyen korai vonatot.
Na mindegy, lényeg, ha megszorulnék, akkor még is csak van megoldás.
Köszi mindenkinek!!!!!
Hát a 8€sok,kis matek:2embernél 16€.
Robogó 13€/nap,maradt még 3€ és az közel 100km-re elegendö üzemanyag ára.Tehát az Acheronos fakultatív simán belefér és a megtekarítás közel 60€.Na ezzel a kisebb vagyonnal lehet kocsit bérelni,tankolni és irány Lefkada
esetleg kis anyagi támogatással Meteorák.