Bocsi, hogy bele vau. Az Elli apartmant a következő helyen találod. Elmész a templomig (az elég messziről látszik). A templom bejáratától nézve a jobb oldalán tovább gurulsz a part felé kb 4-5. apartman lesz a bal oldalon. Egy focipálya szerűség van vele szemben. Elli néni egy kicsit boszorkányra hasonlít, de kenyérre lehet kenni, nagyon aranyos asszonyság. Ja, és imádja a kisgyerekeket. (Bocsi az előző HSZ-t nem sikerült törölnöm.)
Köszi az infókat.
Remélem Elli nénit csupán kedvességgel is le lehet venni majd a lábáról, mert gyerekünk nincs még
Sartin hozzá szoktam a tiszta vízhez és parthoz, és én sem túlzottan lelkesedem a vízben úszó fűért és egyéb dolgokért, de a remény hal meg utoljára, hátha nem lesz olyan vészes.
Üdv mindenkinek!
Olympic beachre fogunk menni nyaralni és a christina palaceban fogunk megszàllni. Èrdeklődnék tapasztalatokról az apartmannal kapcsolatban ill. Augusztus végén milyen a hőmérséklet? Mivel gyerekkel megyünk rendkìvül nyugtalanìt hogy allitolag sok a medúza...megtud valaki nyugtatni?
A Christina Palace-szal kapcsolatban nem tudok segíteni, de az biztos, hogy augusztus végén nagyon jó idő van. A víz fürdőzésre kiválóan alkalmas. Kimondottan meleg a tenger. Időnként megjelennek a medúzák, máskor meg nincsenek. Valószínüleg az ármlatoktól függ. Régebben voltak a strand-résznél medúzahálók, de ezeket felszedték. Egyszer június elején voltunk, akkor hatalmas kék medúzák voltak. Egy másik alkalommal viszont augusztus utolsó hetében nyaraltunk itt, akkor nem találkoztunk medúzával.
Sziasztok, érdeklődnék, hogy a Thesszaloniki reptéren vannak-e buszmegállók? Egyénileg utaznánk, két kisgyerekkel, repülővel. Thesszalonikiből kéne utaznunk busszal Olympiakí Aktí településre. Buszjáratokat már találtam Katarini-be itt:
http://www.ktelpierias.gr/el/r.....oute2.html
Csak azt nem találom, hogy hol van a buszmegálló, ahol fel kell szállni!
Előre is köszönöm!
A 78-as Thesszaloniki KTEL állomásig közlekedik. Onnan indul a busz Katerinibe, majd onnan egy harmadik busszal juttok el Olympic Beachre. Időben nem lesz rövid út.
Sziasztok! Egy korabbi bejegyzésben olvastam, hogy végleg bezárt néhány éve Olympic Beach legjobb grilll étterme a Porky's. Beteg lett a tulajdonosa...Van valaakinek hire azota? Köszönöm!
Sajnos én sem tudok róla semmit. Most egy fagyizó van a helyén. Több gyros-os is van OB-n, de meg sem közelítik Odüsszeusz minőségét. Ő egy legenda, még a környék étterem tulajdonosai is átjártak hozzá kajálni. Annak idején visszajáró vendégeik voltunk, sokat beszélgettünk vele. Remélem jól van. Kateriniben van házuk a Zorba utcában. Ha valaki arra jár... Vagy tud valamit.... Szóljon!
Köszi az infót! Remélem én is, hogy csak pihen! Nagyon szeretjük!! Jövőre ha minden jól megy indulunk Olympic Beach, Ellie apartmanba! Onnan csak egy ugrás a Zorba utca!