Igen, a sárga szupermarket utcájában van a buszmegálló. Sassos tavernáján túl a központ felé haladva a Sokratis (Iliadis) házzal átellenben lévő sarkon.
Azt írták itt korábban, hogy nagyon pontatlanul járnak a buszok, akár egy-két órás késéssel is számolni kell.
Mi tegnap jöttünk haza Sartiból.Sajnos a hazafelé vezető utunkat megkeserítették a Teszalonik-i taxisok. (1.5 órát araszoltunk a sztárjk miatt, és kerülő út nincs) Szállást helyben találtunk 40 euró/nap,szerencsénk volt. A hőmérséglet 40 fok, tuti leégés, a 50 faktoros bébi napozó semmit sem ért! Szuper 10 nap volt, de sajnos haza kellett jönni a "fagyba".
Szia maglosz!
Megírnád kérlek,hogy ezt az apartmant merre találtátok és milyen volt????? (hány személyes,felszereltség,légkondi,stb.amit fontosnak tartasz) KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!
Szia lipitsaby ! Hát Én is azt kérdezem hol van még szeptember17.-e,de meglásd hamar eljön és még hamarabb elfog telni az az egy hét.Addig is olvasgatom a jobbnál jobb élmény beszámolokat
Csatlakozom az előttem szólóhoz
Nyugodalmas,biztonságos,gyors és szerencsés utat,sokkal-sokkal melegebbet,szépet és minden jót!!!!!!!Érezzzétek jól magatokat!!!!!!!
Tegnap jöttünk haza a nyárból az őszbe
Sartin minden szuper, non meleg van a víz csodálatos a kaják finomak
Találkoztam Fate-el, hát érdekes volt ) Jó fej!
Ha van kérdés írjatok!
A szállás nagyon szép, tetőteraszos, ahol napozó ágyak és grillezési lehetőség is volt. A mi szobánk 3 ágyas, de volt 2,3 szobás apartman is.
Volt légkondi is, árat nem tudok (mi nem birjuk) Helyileg: Sartiba beérsz rögtön balra, piros reklám táblán utazási iroda kiírva-magyarul. Itt a lejtős utcán 200m. Olga hotel. Jul.15. után már nagyon telített, az ár is más. (Ezt a tulajoktól tudtuk meg, akik nagyon kedvesek,segítőkészek)
Gabrilosz !
Lenne egy kérdésem: Autóval egyénileg mennénk Sartira ( 2 autó ) 5 felnőtt 3 kiskorú
Szerinted találunk szállást magunknak augusztus 20 - aug.29-ig utazási irodákat kihagyva !
Szia Kanoc!
CSak azt tudom mondani, hogy rengeteg helyen láttam kiadó apartmant, mi kisgyerekkel nem mertünk kockáztatni. Mi a Sithon Travelen keresztül foglaltuk, mert így 40ezer ft-al olcsóbb volt a 2 apartman amit foglaltunk, mint magyar utazási irodán keresztül...