Tegnap jöttünk haza a nyárból az őszbe
Sartin minden szuper, non meleg van a víz csodálatos a kaják finomak
Találkoztam Fate-el, hát érdekes volt ) Jó fej!
Ha van kérdés írjatok!
A szállás nagyon szép, tetőteraszos, ahol napozó ágyak és grillezési lehetőség is volt. A mi szobánk 3 ágyas, de volt 2,3 szobás apartman is.
Volt légkondi is, árat nem tudok (mi nem birjuk) Helyileg: Sartiba beérsz rögtön balra, piros reklám táblán utazási iroda kiírva-magyarul. Itt a lejtős utcán 200m. Olga hotel. Jul.15. után már nagyon telített, az ár is más. (Ezt a tulajoktól tudtuk meg, akik nagyon kedvesek,segítőkészek)
Gabrilosz !
Lenne egy kérdésem: Autóval egyénileg mennénk Sartira ( 2 autó ) 5 felnőtt 3 kiskorú
Szerinted találunk szállást magunknak augusztus 20 - aug.29-ig utazási irodákat kihagyva !
Szia Kanoc!
CSak azt tudom mondani, hogy rengeteg helyen láttam kiadó apartmant, mi kisgyerekkel nem mertünk kockáztatni. Mi a Sithon Travelen keresztül foglaltuk, mert így 40ezer ft-al olcsóbb volt a 2 apartman amit foglaltunk, mint magyar utazási irodán keresztül...
Minden kedves holnap utazó fórumos társamnak jó utat és balesetmentes közlekedést kívánok.
Amennyiben kedden este valaki szeretne csatlakozni hozzánk (Renault és Bofefe, Holiday apartman ) kellő mennyiségű ital szervírozásával megoldható.
Sziasztok,
lassan kész a az "útikönyvem", de van valami amit nem találok.
A halott város elvileg 20 km-re délre van Sartitól. Valaki tud kicsit pontosabb koordinátákat? Esetleg közvetlen a Toroniba vezető út mellett található?
Köszi
Szia Frenzi.
Sartiból autózol Toroni felé. Fogsz látni egy kis hidat az út felett. Közvetlen a hid után balra a földútra, majd azon végig. Amikor rámész a betonútra az már a halott város. Van ott egy feta gyár (kecske farm) mi igy hivjuk. Nagyon sok utca van, némelyik levisz majdnem a tengerig. Ha tehenet látsz az út közepén csak kerüld ki.