Szia Tapodyt!
Köszönöm ,hogy válaszoltál.Szerencsére nincs túl sok nehezen megközelíthető part.A Platia Amos és Petani közel vannak egymáshoz,az egy útba belefér ,főleg ha a Platia Amoshoz az idén sem lehet lemenni.
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm az autóbérléssel kapcsolatos tapasztalatokat! Valójában nem elmenni akarunk a szigetről, hanem inkább bejutni valahogy, mivel közvetlen gép nem megy, csak drága charter, így azon gondolkodom, hogy másik, külső reptérre menni (Athén vagy Zaki) és onnan bérelt autóval a szigetre. Valahol olvastam, hogy valaki Athénba repült, mert az elég jó áron megoldható és onnan bérelt autóval, csak nem tudom, hogy ilyenkor a bevitt autóra van e biztosítás, de akkor valószínű egyénileg kell lebeszélni előre. Zakhintos annyira nem vonz, pici gyerekekkel, mert eléggé elturistásodott és buli szigetté vált állítólag, de csak oda egy a wizz, ami legközelebb van. És pl. bérelnék egy autót, körbenéznénk kicsit Zakin is és át K-ra.
Ismeritek Skalán Vageli's kapitányt, illetve voltatok valamelyik hajó útján?
És még azt szeretném kérdezni, hogy Skala közelében hol is mikor van piac?
Titusz! Vagelist mindenki ismeri Skalában, mert csak ő indít a városban hajós utakat!
https://m.facebook.com/pages/Captain-Vangelis-s-Special-Cruises/508000635921236
Bátran ajánlom mindegyik útját, ha nem irodával mész, a parton egy hajóskapitány-figuránál is befizethetsz, de nem kell előre, elég, ha az ott található könyvbe beírod magad, és ha esetleg szar az idő, mehetsz máskor!
Ezen az oldalon megtalálhatod az útjai leírását magyarul is! A bal oldali main-menüben a Maps alatt található nevekre mész az egérrel, ekkor megnyílik a választható nyelvek menüje, köztük a magyarral!!
http://www.kefalonia-cruises.gr/
Megnéztem mind a két oldalt, ígéretesek a kirándulások . Viszont arról nem találtam információt, hogy melyik nap hova mennek. Ezt nem tudod véletlenül?
Szia Kónyu !Jól emlékszem ,hogy a Grand Tours is Vangelis hajójára szervezi kirándulásait?Én az ő szervezésükben szeretnék menni feltéve ha a hajón ott van az idegenvezető is .Mi szeretjük ,ha az ilyen kirándulásainkon szólnak hozzánk magyarul.Na meg mi messzire leszünk Skalatól ,nehéz lenne az út foglalása is.
Kedves Marcsi !
Köszönöm ,hogy válaszoltál!Valamilyen elérhetőséget tudnál nekem megadni!?Talán legjobb a telefonszámod lenne ,hogy amikor kint vagyunk és biztosra eldöntöttük ,hogy megyünk -e ,felhívnálak.Addig meg lenne pár kérdésem valószínű ,amit itt a fórumon megteszek ,hátha mást is érdekel. Zakynthosra szeretnénk veled eljutni ,de nagyon szemezgetek a barbeque partis hajóúton is.Szerinted melyik jobb ?
A honlapunkon minden kirándulásunk és áraink megtalálhatóak,leírásokkal együtt.
Az e-mailemre írjatok kérlek,ezt bárhol is vagyok..naponta olvasom:kefalonia@grandtours.hu
Most 9.-én indulunk ki céges autóval de északon kezdünk Görög honban így Kefaloniára kb.15 körül érkezem le...utána már mindent részletesen tudni fogok ha változott vagy bővült valahol valami..
üdv
Marcsi