Sziasztok!
Ma voltam az utazási irodába /Apollon / az idei nyaralásunkkal kapcsolatba,és Paris apartmant ajánlották.
Jónak tûnik,de ha esetleg valakinek van személyes tapasztatata szívesen meghallgatnám.
Elõre is köszönöm!
Üdv Niki!
Infó a Dias-tól: Január 31-ig lehet befizetni az idei nyaralást 2007-es áron, amennyiben a teljes összeget befizetésre kerül. Az áremelés kb. 10 % lesz 2008-ban.
Szia Valcsi!
Olvastam,hogy ti a Tryphon apartamanházban voltatok. Megkérhetlek,hogy írj róla bõvebben? Esetleg ha lenne fotód az apartmanról és környékérõl,elküldenéd az email-címemre.Elõre is köszi
Üdv
Katus
tolnai.kati@freemail.hu /köszönöm/
De ha esetleg valaki már járt a Stratos,és a Jannis házakban és írna róluk azt is megköszönném.Mi már voltunk Sartin,de akkor az Agni házban voltunk,de most nagyon drága lett az az apartman.
sziasztok
Katus
Én 1998-ban nyaraltam a Triphon apartmanban és akkor még nem volt digitális gépem, így sajnos nem tudok képet küldeni róla. Tavaly még itt voltak szállásai a Halkidiki Toursnak, de idén már nem találtam a kínálatuknak ezt a házat. Nem tudom, hogy most kinek a kínálatában van, de szerintem érdeklõdj bármelyik Sartiban található szálláshelyrõl a Sithon Travelnél.
e-mail: info@sithontravel.gr
Magyarországi telefonos infó: 06-20-954-8021
honlap: https://www.sithontravel.hu
A Triphon ház egyébként Sarti village részén van, közvetlen a focipálya mellett. A parti út ott kanyarodik el a háznál. A 2-3 személyes apartmanok közvetlen, vagy oldalról tengerre nézõek. A 4-5 személyesek nem. Szép nagy erkélyük van. Az ajtókon szúnyogháló található. Napellenzõ véd a túlzott napsütéstõl. Csak a parti úton kell átmenni és már is a homokos tengerparton vagy. Supermarket, pékség kb. 100-150 méterre található. Nekünk nagyon tetszett ez a ház.
Kedves Valcsi!
Köszönöm az információkat.Nagyon szép a kép alapján a ház.
Azt hiszem ennél maradunk.Voltunk már Sartin,de akkor az Agni-házban voltunk,az is nagyon klassz volt de mostanra nagyon drága lett.
Köszi mégegyszer
Üdv
Katus
Ezt nem is tudtam, hogy ott van a buszparkoló. Mikor én jártam Sartin, akkor a buszok nem itt, hanem a kis hídnál lévõ placcon parkoltak az ófalu és a village rész között.
Egyébként tényleg nagyon jó helyen van a Triphon minden szempontból. A kilátás pedig pazar az emeleti szobákból.
Ezt nem is tudtam, hogy ott van a buszparkoló. Mikor én jártam Sartin, akkor a buszok nem itt, hanem a kis hídnál lévõ placcon parkoltak az ófalu és a village rész között.
A buszparkoló a kishíd mellett van most is és szerintem ez az apartman ott van a parkoló mellett közvetlenül. (vagy ez mégsem az az apartman, amirõl beszélek...?)
A Triphon nem ott van a kis híd mellett. A tengerparti úton mész a village részen (a parkoló után, az ófaluval ellenkezõ irányban), és az utolsó tengerparti ház a Triphon, mielõtt felkanyarodik az út a fõútra.
A Gallini apartman van mellette. Itt található a foci és kosárlabda pálya is.
Hiába is nézted volna valószínûleg, mert mikor én a Triphonban nyaraltam, akkor legnagyobb megdöbbenésemre nem a Tripfon név volt kiírva a ház falára, hanem az hogy "Panoráma".
Sziasztok!
Tud valaki segíteni nekem abban, hogy van-e Sartin egy Michalis nevû apartman?
Hallani már hallottam róla, képet is találtam a neten, de egyik utazási irodánál sem találtam meg.
Bármilyen infó érdekelne, hátha közelebb jutok egy esetleges elérhetõséghez!
Köszönöm:
Riella