Tegnap jöttem haza Sartiról (már 8éve visszajáró vendég/fogadott görög vagyok), de már alig várom, hogy vasárnap indulhassak vissza. Nagyon jó idő volt és remélem jövő héten is az lesz! Ha vannak kérdések szívesen válaszolok. Busszal mentünk, de nem volt hál' Istennek semmi gáz, bár visszafelé láttunk lerobbant Grand-osokat. Határon 1-2 órákat azért álltunk. Kalózhajós kirándulás tényleg a legjobb a többi közül is (már próbáltam mást is még mielőtt nem volt Kalóztanya), bár delfineket mi most nem láttunk A Hotel Phyllisben voltunk, nekem ott van a kedvenc partszakaszom és minden elérhető távban van. Egyszer még pizzát is rendeltünk, mert már lemerült a Duracell nyuszi egy pár beach party után
A Sithonosoknál ott van még Johnny, Dóri és Vince? Mert ők pl. nagyon rendesek voltak velünk.
De ezzel a Leóval hál Istennek nekünk nem volt dolgunk, de már első látásra is nagyon unszimpatikus volt.
Linda, Imke és Gyula, köszönöm a válaszokat és a bíztatást. Már nem is görcsölünk tovább, hogy találjunk szállást itthonról, majd ott kiválasztjuk a nekünk legmegfelelőbbet.
Köszi nektek még egyszer!
Sziasztok! Idén ismét Sartira esett a választás, legutóbb nem volt rá alaklom, de most mindenképpen szeretnénk körbebarangolni a halkidiki középső félszigetét, illetve ha van alkalmunk akkor mindet!
Tudna esetleg valaki, mondani, olyan helyeket, ahová érdemes ellátogatni, illetve hol mit érdemes megnézni, bocsi, sajna sok időm nincs, hogy mindent elolvassak! köszi
Látom már most megtervezhetjük jövőre a közös nyaralást.
a nyalóka fejű nyeg leó és hasonló társai röptetése
külön fakultatív lesz
magyaroknak természetesen ingyen:D
amúgy tényleg annyira zéró az ember hogy kár is beszélni ennyit róla.
fate mikor mentek vissza szeptemberbe?
sziasztok
Mondja már meg nekem valaki, hogy ki az a Leo? és hol lehet kapcsolatba kerülni vele Sartin mert akkor azt a helyet biztos hogy elkerülöm nagy ívben
Jajj alig győzöm kivárni ezt a pár napot hogy mi is elinduljunk végre itthon még rendesen napozni se lehet mert napot se láttunk már egy hete
Leó a Sithon utazási iroda egyik magyar idegenvezetője kint, és egy nagy rakás szerencsétlenség sőt még talán annál is több. Többnyire az Apollonos utasokat "informálja", meg "rendezi sorsukat" a kint tartózkodás alatt, meg visz 1-2 fakultatív programot, és rontja az iroda imázsát.