Sziasztok búvárkodás iránt érdeklődő látogatok!
Búvárkodási lehetőséget tudunk ajánlani Sartiban kezdők és haladók részére egyaránt. Ezen program ára 45 euro! Időpont egyeztetésre, a program befizetésére vagy kérdéseitekre való válaszra érkezésetek után az utazási irodában az idegenvezetőknél van lehetőség. Addig is tengermély üdvözlettel: Miki és Jucus búvár
Sziasztok!Éjjel negyed 3kor értünk haza Sartiból,minden csodálatos volt és nagyon sajnáltam,hogy haza kellett jönni!Ha bárkinek van kérdése,szívesen válaszolok!
Szia Fati és Hajnah!
Üdv.újra itthon azt elhiszem,hogy nem volt kedvetek hazajönni,max.megértem
Nekem rögtön van is kérdésem Mivel ti voltatok szálláskeresésben a legfrissebb úttörők ezért kérdem,hogy merre,hogyan,milyen és mennyiért találtatok szállást?? És természetesen bármilyen friss infot szívesen fogadok akár priviben is!KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!És próbáljátok szokni most ezt a borzalmas időt itthon:evil:
Akik most jöttetek haza milyen az idő kint???? már csak pár nap és indulunk alig várom hogy napot lássak mivel itthon hetek óta semmi.... fura lesz itthonról hosszú nadrág pulcsiban elindulni ott meg kiszállni a kocsiból 30 fokba alig váááárrroooommmm
Hát mit is írjak...Szar volt hazajönni
Annyi minden történt a két hétben, hogy így hirtelen nem is tudok mit írni, csak azt, hogy nagyon jó volt és a családból mindenki maradni akart. Úgy látszik a két hét is kevés
Röviden annyi, hogy volt narancs part, Meteorák, sok-sok fürdés robogózás(ezt nem szabad kihagyni) itt annyit, hozzáfűznék, hogy a feleségem még nem motorozott és nem mert senkit vinni, így elvittem Őt és a két lányt felváltva Torini-ig egy túrára...ezt nem lehet leírni, ezt látni kell.
...sok gyros, cipuró, úzó ...nem is tudom leírni a többit...ha lehetne még ma indulnék vissza...
Köszi a választ , az nagyon jó apartman , van benne wifi is ! Mi , mögöttetek leszünk , vagy 2-3 apartmannal ! Kellemes nyaralást kívánok ! Üdv : Pintyő.
Lady4!! Ne izgulj Sartin nagyon jó idő van!!!! .Mi vasárnap hajnalban jöttünk haza, végig 34-36 fok volt.Már reggel 8- kor lehetett fürödni a tengerben , annyira kellemes volt a víz!
ne izgulj az idő végett
szartin 30 fok reggel is majdnem van
délben és délután 4 -5 ig árnyékban van 34 35 fok
ugy hogy nem meleg van hanem kánikula
csak vigyázzatok a leégéssel
sok sok krém szükséges ha nem akartok égési sebeket:D
jó nyaralást szia