Mi a jövő héten indulunk péntek délelőtti órákban.
Szombat reggel 8-ra van foglalva komp Killiniből-Zakynthosra.
140€ volt, ezt már kifizettük a múlt hónapban.
20-22 óra alatt le szeretnék érni.
Majd ha odaértek, ha van net, akkor dobhatnál valami infót: tilla1972@gmail.com emilre.
Mi a jövő héten indulunk péntek délelőtti órákban.
Szombat reggel 8-ra van foglalva komp Killiniből-Zakynthosra.
140€ volt, ezt már kifizettük a múlt hónapban.
20-22 óra alatt le szeretnék érni.
Majd ha odaértek, ha van net, akkor dobhatnál valami infót: tilla1972@gmail.com emilre.
köszi, Attila
Mi Agios Sostis-ba megyünk Georgina apartmanba (ingyen vifi van a szálláson) én is 20-22 órát terveztem (a tavalyi Korfu-i útból kiindulva ugyan ebben a csúcs időszakban voltunk ) DE csak a kompig annyi, mi két hetet leszünk.
Ti mennyi időre mentek, és hol lesz a szállásotok?
-törölt nick 12762 | #169685 | 2011-07-14 12:38:46 | Válasz a #169654. hsz-ra
Nem nekem szólt ugyan a kérdés, de nem is tudnék rá válaszolni...
Viszont:
A SRB/MAC határ előtt kb. 50 km-re, Vranjéban 2 hete tőlem megkérdezték, mivel akarok fizetni, dínárral vagy euróval. Szintén OMV kút, tehát ha Nis nem jön be, itt próbálkozhatsz.
Szeretném a segitségeteket kérni
Ismét felmerült , hogy nem Tompa , hanem Udvar fele lépném át a határt.
Kerestem mennyi lenne arra a pályadíj , de nem találtam aki Udvar fele ment ismét megirná nekem
Tavaly mindenféle kutaknál tankoltam, és semmilyen gond nem volt. Bankkártyával fizettem, mindenhol elfogadták gond nélkül, elszámolás korrekt volt. Nem váltogattam pénzt, nem bénáztam sehol, beálltam a kútra és tankoltam - fizettem. Nem értem miért aggódtok ennyit? El kellene már végre fogadni, hogy sok a mendemonda olyan emberektől, akik életükben nem jártak még utána semminek, csak abban bíznak, amit reklámoznak. Ha a Shell nem reklámozna a F1-ben, akkor már szar kút lenne. Nevetséges, gondolkodjatok el.
érdeklődnék. azt állítják, hogy ha autóval utazunk, a szerbek és a macedónok is kérik az útlevelet. tudom hogy már egy kicsit unalmas ez a téma, de megyünk 8.an, s hatunknak nincs útlevele. nem szeretnénk itthon maradni ez miatt.
egy másik fórumon egy hölggyel vitatkoztunk össze ezen, én váltig állítottam amit itt olvastam, ő meg a maga igazát.
megvallom egy kicsit elbizonytalanodtam.
Nap mint nap mennek jönnek az emberek keresztül a két országon senki nem írta még be ide hogy kellene az útlevél. Te sem aggódj nem fogják kérni. Ha így lenne már legalább 20-30 ember akik most voltak kint írták volna már.....