Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 639 640 641 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Ancsa0302 | #141189 Üzenet | 2010-06-25 21:45:47 | Válasz a #141131. hsz-ra
Szia!

Theo-féle quad túrára magánál Theonál is tudsz jelentkezni,viszont ő olympic beachen lakik.
Úgyhogy a Pieria travelt keresd meg,mindennap 10-14ig van ott magyar emberke,és ő nála tudtok jelentkezni. Hétfő szerda péntek elméletileg az indulási nap,de ez függ állítólag a Theo kedvétől icon_smile.gif sőt maga a Theo is tud magyarul, bár kicsit furán icon_smile.gif
  Denes550 | #141198 Üzenet | 2010-06-25 22:36:44 |
Sziasztok! Most június végén hétfőn este indulunk Paráliára kocsival. Voltunk már tavaly meg előtte is többször, ám még csak most böngészem először itt a fórumokat. Ha valaki szintén ebben az időben indulna vagy kint lenne rámírhat nyugodtan. Meg csatlakozhat a 7 éjszaka 7 disco körjárathoz icon_smile.gif)) Szinte az összes programot végigjártuk már, azokról is tudok mesélni. Nézem most már sűrűbben ezt a fórumot, írok majd kintről is. Nekem meg erre is lehet e-mailt írni: denes550@freemail.hu Üdv mindenkinek!
  TiLLaBoY | #141413 Üzenet | 2010-06-28 09:08:31 |
Sziasztok.
Mi egy hét múlva indulunk Paraliára egy baráti társasággal 15fő és a Villa Atlantisban fogunk megszállni. Valaki esetleg rendelkezik valami tapasztalattal erről az apartmanról?
Olvasgatok már régota fórumokon és próbálom össze gyüjteni, hogy hova is menjünk kirándulni és miket csináljunk, ha esetleg valaki ki tudja egészíteni a listát az írjon!icon_smile.gif A környező településeket az összeset végig szeretnénk járni, ahol valami látnivaló van!
Kalzózhajó, quad túra, makrigialosi sólepárló, neo pori kagylóház, platmonas vár, Dion, Edessa, Noussa, Tempi völgy.
Quad túránál melyiket érdemesebb igénybe venni? Theo féle vagy Panos féle?
Előre is köszönöm a segítséget!
  VeerZoltan | #141417 Üzenet | 2010-06-28 09:28:03 |
Sziasztok!
Sikerült kipihennünk a nyaralást, ma már munka van sajna icon_sad.gif Összességében igazán remek hetet töltöttünk Paralián. A városka nekem nagyon tetszett, az éjszakai nyüzsi különösen. Theo féle quadtúrát nagyon jó szívvel ajánlom bárkinek, a nyaralásunk egyik legjobb döntése volt elmenni rá, de korhatáros a dolog, értsd azért van pár olyan hely ahova kisgyereket nem nagyon lehet vinni. Az Atlantisssal egy gondom volt, a kicsi ágyak. Meg hogy a zuhanytakaró (az az izé ami lóg lefele hogy ne fröcsölj szanaszét) már az első alkalommal a nyakamba esett icon_biggrin.gif
Katerini annyira nem volt nagy szám - monjuk pont görög meccs volt a tévében mikor ott jártunk - Szalonikiben meg nem volt sok időnk. Az Atlantisban még a légkondival is tudtunk fusizni (három szobában használtunk egy távkapcsolót). Hajnalban egy pékséget leltünk rendszeresen nyitva, két utcányira az Atlantistól a Sexshop előtt. Kajolásra jó szívvel ajánlom Arisztotelesz kiülőjét pont a templommal szemben, óriáspalacsintát sehol máshol nem láttunk., étteremnek pedig Paralia másik felén lévő helyet - a nevére nem emlékszem, festőpaletta a logója - remekül főznek, nem drága, sok és a végén ingyéfondü is volt. Erősen ajnálott megkóstálni a cserépedényben sütött fetát, és én ajánlom a kagylópörköltet azoknak akik csípik az ilyesmit, baromi jó volt. Amit nem ajánlok azok a központ környéki "gyorskajáldák", minket első nap jól átcsaptak a palánkon - még jó hogy anyósom fizetett icon_biggrin.gif - gyrost a park melletti kis utcában névő helyen ettünk, majd rakok fel róla képet, ott fincsó volt és nem volt drága sem.
Litochoroban ültünk még be étterembe, kimondottan helyi specialitásokra mentünk rá (én dolma-t ettem - szőlőlevélbe tekert rizseshús), de nem volt nagy szám, és drágább volt mint a paraliai étterem, amin lehidaltam.
Theonak - és Csabinak, remélem jól emlékszem a nevére - külön köszönet jár a quadtúrán történt idegenvezetésért, két nappal később a család többi részét is végigvittük az útvonalon nagyjából.
Ha valaki Dionba akar menni arra szánjon időt rendesen, mert baromi nagy területen fekszik a rompark, mi rendesen alábecsültük. Kb ennyi jut most eszembe icon_smile.gif Jövő nyáron is megyünk, de valószínűleg délebbre hogy közelebb legyünk Athénhoz, Delphi-hez, ésatöbbi. Paralia viszont kedves marad nekem biztosan, mert remek kis hely.
  TiLLaBoY | #141420 Üzenet | 2010-06-28 09:40:49 | Válasz a #141417. hsz-ra Előzmény #141417
Ezek szerint nem túl jó véleményed a Villa Atlantisról...
Mennyire felszerelt az apartman? Edények törölköző...?
Köszi a választ!
  VeerZoltan | #141423 Üzenet | 2010-06-28 09:49:02 |
Nem mondanám hogy bajom lett volna a hellyel, de én többször is inkább az erkélyen aludtam mint a pici ágyban. Törit mi a sajátunkat használtuk, ilyen japán méretű fickóknak volt odakészítve, de hát az mit ér. tányérak poharak voltak, pár lábas is, evőeszközt szerintem érdemes vinni, mert pl nálunk 1 szem villa volt. A hűtő nem nagy, de műkszik, 2 helyes villanyrezsó van főzőcskézni. 1 nagy szekrény, meg kis éjjeli az ágyak mellett. Légkondi 5 euro / nap, ha tudtok összebeszélni érdemes vele fusizni mert a távkapcs mindet irányítja. Egy viharos napunk volt, akkor se áram se víz, de jópofa volt ezt az oldalát is megismerni a kintlétnek icon_smile.gif egy 10-es skálán nálam 8-at ér az Atlantis.
Jah és a sokakat foglalkoztató szúnyogkérdés. 1 hét alatt 2 db döggel találkoztam, pedig mondom aludtam az erkélyen is, és semmi riasztót nem használtunk.
  TiLLaBoY | #141426 Üzenet | 2010-06-28 09:58:03 | Válasz a #141423. hsz-ra Előzmény #141423
Köszi a segítséget...nem vagyok lenyűgözve. Direkt azárt választottuk az atlantiszt mert ez új építésű. és így hátha felszereltebb igényesebb...Kicsi ágyban én sem tudok jót aludni...de majd valahogy megoldjuk!
Milyen fakultatív programokon vettetek részt, ha részt vettetek? Vagy merre voltatok kirándulni?
  TiLLaBoY | #141427 Üzenet | 2010-06-28 09:59:38 | Válasz a #141426. hsz-ra Előzmény #141426
És még egy kérdés:Ágyneműt érdemes vinni? Vagy elfogadható az amit adnak?
  VeerZoltan | #141429 Üzenet | 2010-06-28 10:03:12 |
Theo quadtúrája nagyon ajánlott, gyönyörű helyeket mutat meg az Olimposzon és a tengerparton is, grillez kaját, stb. hamarost rakok fel róla képeket.
Voltunk még Szalonikiben és Dionban, valamint a Meteoráknál. Dionba sok idő kell mert nagy, Szalonikiben dettó, mi csak a Fehér Tornyot néztük meg mert már hazafele jövet ugrottunk be, de ott simán egész napot el lehetne tölteni. A Meteorák szintén jó egész napos program 3 óra az út autóval - csak kamu hogy végig autópálya van Larissáig.
  VeerZoltan | #141431 Üzenet | 2010-06-28 10:14:41 |
a dög meleg miatt én pléddel takaróztam amikor takaróztam, nekem nem volt gondom az ágynemüvel.
  Dzsemsz99 | #141487 Üzenet | 2010-06-28 18:42:42 |
VeerZoltan írta:
Theo quadtúrája nagyon ajánlott, gyönyörű helyeket mutat meg az Olimposzon és a tengerparton is, grillez kaját, stb. hamarost rakok fel róla képeket.
Voltunk még Szalonikiben és Dionban, valamint a Meteoráknál. Dionba sok idő kell mert nagy, Szalonikiben dettó, mi csak a Fehér Tornyot néztük meg mert már hazafele jövet ugrottunk be, de ott simán egész napot el lehetne tölteni. A Meteorák szintén jó egész napos program 3 óra az út autóval - csak kamu hogy végig autópálya van Larissáig.

Bocs, de pontosan hol és miként leljük meg Theot???
Köszi.

Üdv.
  TiLLaBoY | #141528 Üzenet | 2010-06-28 21:50:26 |
Lenne még egy kérdésem:érdekelne, hogy melyik kalózhajós útra érdemes befizetni?
  VeerZoltan | #141564 Üzenet | 2010-06-29 08:59:02 |
dzsemsz99 írta:
VeerZoltan írta:

Bocs, de pontosan hol és miként leljük meg Theot???
Köszi.

Üdv.

Theo quadbérlője Olimpic Beachen van, annak is a túlsó végében. Mi egy utazási irodán keresztül jutottunk el hozzá, de a párom intézte, este megkérdezem tőle mi volt pontosan a neve.
  ATO | #141568 Üzenet | 2010-06-29 09:17:26 |
Sziasztok!

Pénteken indulunk Paraliára a családdal. A Zeusz apartmanban szállásoltak el minket. Tud valaki erről a helyről bővebb infót?
Előre is köszi.
  Barbageorgopulosz | #141573 Üzenet | 2010-06-29 10:12:05 |
ATO írta:
Sziasztok!

Pénteken indulunk Paraliára a családdal. A Zeusz apartmanban szállásoltak el minket. Tud valaki erről a helyről bővebb infót?
Előre is köszi.

A Zeusz nagyon jó hely. Mi már többször is voltunk ott. Jó helyen van, aránylag nyugis környéken, ( nincs a motoros, quados hordák fő útvonalában )a parttól , és a központtól sincs messze. Szóval nyugi, tuti jó a hely. icon_smile.gif icon_wink.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 639 640 641 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu