Én nem láttam ilyen utat, de ez még nem jelenti azt, hogy nincs. Meg kéne nézned esetleg Pigadia oldalán esetleg, mert sajnos nem tudom, ezért is nem írtam. Gondoltam valaki tudja, azért is nem reagáltam a kérdésedre. Bocsánat!
Sziasztok! Még valami eszembe jutott, remélem tudtok rá válaszolni Azt már olvastam, hogy motort és autót lehet bérelni a szigeten, de quad is van? Üdv
Ian | #208826 | 2013-08-13 13:51:45 | Válasz a #208825. hsz-ra
Bár mi motorral mentünk le, de nem emlékszem, hogy sok quad-ot láttunk volna. Ezért utánanéztem és ezt találtam:
Moto Karpathos Million Motor Bikes
Akinek nem elég Karpathos , az Kassosra és Armathiára is ellátogathat egy napos kirándulás keretében. Az idei kompmenetrend arra is lehetőséget ad, hogy kétféle hajóval utazhasson az ember.
Ár: Karpathos-Kassos 9.30/8 euró egy irányban (hajótól függően); Kassos-Armathia 15 euró retúr.
Idén szerdánként Karpathosról 8.30-kor indul, és Kassosról vissza Karpathosra 17.00-kor.
ANEK Lines menetrend. Aki sokat tervez kompozgatni a társasággal, annak jó választás lehet az ingyenes törzsutaskártya is (infok a honlapon).