na tudjátok mit? ha sikerül találnom mégegy állást, akkor ok a Szilveszter Stavrosban...
van mit mesélnem bár egy részét csak privátban..de ez nagyjából megtörtént
fotókat is igérem teszek majd fel, de még nincs nálam az összes kép. kb 6-700 képet sikerült csinálnunk a két hét alatt
Bridzs te is igértél vmi fotókat az albumba, de ne láttam.
Sziasztok!
Hát mit ne mondjak én is benne lennék a szilveszterben...
Zsofka, nem tudom lekicsinyíteni a képeket, ezért nem tudtam feltenni:-(Írj emailt!
Szia Magdus!
Ani már volt szilveszterezni Stavrosban, reméljük benéz majd ide és ellát minket egy-két hasznos infóval!
Van pár fotója neki feltéve a wwww.assos.hu/stavrosklub/fotoalbumban. Érdemes megnézni kedvcsinálónak!
Juhi | #46241 | 2007-10-02 13:17:10 | Válasz a #46237. hsz-ra
Szia Magdus!
Szerintem, van a fotóalbumban szilveszteri képek, Danitól. 2006 dec. voltak, és szerintem írt is egy pár sort, itt is.
Juhi megnéztem én is a képeket, hát tényleg nem lehetett olyan húúú de hideg. Jaj, de jó lenne kint tölteni a szilvesztert. Fogjunk össze és menjünk ki egy kis busszal. Mit szólnátok hozzá?
Barátaim!
Hát megnéztem a fent említett fotóalbumot...
Teljesen elszorult a szívem...
Most megint annyi kiköltöznék! Ilyen csodás a tél is ott... De mint látom Kavala nem csak nyáron gyönyörû!
Egy ilyen szilveszter engem is elgondolkodtatat
nincs hideg kint, én idén januárban voltam és akkor kb 18-20 fok volt!!! igaz akkor ott is nagyon enyhe tél volt mint nálunk.
egyébként sztem 10-12 fok körül van nappal.
Megnéztem én is a képeket,és tényleg úgy tûnik hogy nincs olyan hideg.
Zsofka,ez a 18-20 fok januárban,ez nagyon jó,de még a 10-12 fok is megfelelõ.
Hát nagyon foglalkoztat ez a szilveszteri dolog....
Nagyon jók Dani fotói, ezeket eddig nem is láttam!
Napról napra erõsödik bennen, hogy ezt a programot az idén nem fogjuk kihagyni!
Zsofka nézegetem ám a másodállást, egyet sikerült találnom, holnap kapom meg a bõvebb információt róla.
Juhi megnéztem én is a képeket, hát tényleg nem lehetett olyan húúú de hideg. Jaj, de jó lenne kint tölteni a szilvesztert. Fogjunk össze és menjünk ki egy kis busszal. Mit szólnátok hozzá?
Szia!
Nem lenne rossz összefogni, csak addig jöhetne egy lottó 4-es, már az is elég lenne.