Süni | #28707 | 2007-05-23 15:51:48 | Válasz a #28704. hsz-ra
Szia Pingvin21
Jól választottatok, próbáld meg a szállást a Dias Zeus-nál, vagy OTP Travel-nél, esetleg Debrecenben a Panoráma Tours-nál, õk úgy tudom busz nélkül is adnak, csak szállás lehetõséget. Mi július 3-tól leszünk Nei-porin, elõtte egy hét Lefkada.
Itthon jobb a szállást rendezni, kint egy kicsit többe kerül, de szinte minden idõszakban van kiadó apartman.
Jó nyaralást !
üdv. süni
Úgy emlékszem, az Anett toursnál is lehet foglalni utazás nélkül szállást, legalábbis néhány apartmant biztosan...
Bea, neked jó utat, szép idõt, normális embereket és sok türelmet kívánunk!! Jelentkezz majd azért, ha lesz idõd, alkalmad, lelkierõd...
Köszi, süni, felhívom a Panorama-t meg elmegyek a Zeushoz. Az Anett azt mondta, hogy nincs nekik, csak buszos...ill. hogy szállás van, csak nem adhatja ki magánutazóknak.
Ismeritek a Stefanost? Nekik is vannak apartmanjaik, és a közelünkben van egy irodájuk.
Jó utazást, majd mesélj, milyen volt!
Sziasztok,
Június 26án indulunk 2 hétre Nei Poriba, az El Greco appartmanban leszünk. Ha valaki volt már ebben az appartmanban kérem írjon róla. Minden érdekel. A konyha felszereltsége, központtól való távolság,háziak..........
Elõre is Köszönöm.
pingvin21!
A Stefanos: http://www.stefanos.hu/?mod=apartman&nyelv=hu
Magyar tulajdonú apartman; már beszéltem az idén velük, most lett kész (ha kész lett, mert a tulaj nem volt optimista) a teljes felújítás. telefonon is készségesek voltak, de ez az Olympic beach...
Szia BEA !!!
Sokat fogunk RÁD gondolni és emlegetni,de azért csuklani nem kell .Ha nem is írsz,legalább néha-néha olvass bele a topickba,kérlek.De esetleg ha majd lesz valami amit tudnunk kell,azt írd be.Kivánunk neked jó idõt,kitartást és sok-sok türelmet.Néha pihenj,hogy legyen kedved végig csinálni.
Mi is az El Greco apartmanba megyünk augusztus 13-án 2 hétre. Az elnos Tours és az evitours.com - on találsz róla pár képet. Ha találnál vagy kapnál valakitõl elküldenéd nekem is. Nagyon megköszönném azt is ha visszajöttek a nyaralásból küldenél át az apartmanról képeket és egy kis leírást a háziakról, arról hogy ti hogy voltatok megelégedve a szállással. Elõre is köszönöm. Jó készülõdést, és még jobb nyaralást!
Szia LAPUERTA,
Kösz az infót, most már többet láttam az appartmanból. Nagyon szívesen írok majd a tapasztalataimról, legyen az jó illetve rossz. Szerintem mind a kettõ hasznos. Mi már sok helyen voltunk Görörországban, de még rossz helyet nem találtunk. Remélem és hiszem, hogy most is csak jó és szép lesz.
Üdv, Piroska
Az Athos apartmant ajánlotta Nei Poriban tavaly Kiscsillag nevû topictárs.
Én ugyan nem ismerem, de sok jót mondott róla.
Itt a honlapja: http://www.neoiporoi.gr
Szeretnék ezúttal elbúcsúzni tõletek itt a fórumon. Na persze nem örökre, hiszen adandó alkalommal biztosan be fogok kukkantani, és az újdonságokat megosztom majd veletek, dehát mindennapos olvasó-író tagja egy ideig most biztosan nem leszek ennek az igazán jó kis társaságnak!
De ami vígasztal, hogy sokatokkal hamarosan találkozunk, és végre személyesen is megismerhetlek majd benneteket! Jó lesz archoz kötni majd a neveket!
Én holnap indulok. Szombaton már kint küzdünk meg az elsõ nap fáradalmaival! Bár még az itthoni készülõdés fáradalmaival sem igazán küzdöttem meg...
Nagyon jó készülõdést nektek is. Biztonságos utat Görögország felé. Vigyázzatok magatokra! Hamarosan találkozunk!
Szia Bea!
Valamikor hátha lesz idõd ezt elolvasni. és ha az elsõ fecskéket elhelyezted a Sotiriá-ba akkor légyszi írd meg,hogy milyen.
Köszi és kitartást neked,- hozzánk!
Ti még most keresitek a szállást? Mi márciusban fizettünk a Dias Z.-nál és már akkor sem oda kaptunk ahova akartunk, hanem ahol hely volt:
autóval megyünk, Nei Poriba!
Sziasztok!
Mi idén megyünk a párommal elõször Nei Poriba, augusztus 27-én busszal az Apollon Travel irodával. Szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor augusztus végén-szeptember elején szerveznek-e még az irodák fakultatív kirándulásokat? Mindenképpen szeretnék eljutni Skiathosra és a Meteorákra. A másik kérdésem, hogy az Olymposra hogy érdemesebb elmenni, az utazási irodával, vagy egyénileg? Ha egyénileg, akkor ez hogy mûködik? Az utolsó kérdésem pedig, hogy valaki volt-e már egyénileg Edessában? Ha igen, akkor hogy a legegyszerûbb oda eljutni? Minden választ örömmel várok! Ha valaki esetleg ismeri a Kalliope apartmant, az is adhat infókat! Köszi mindenkinek!