Kedves Tapody! Nagyon boldog lennek ha nem talalkoznank verszivokkal.amikor Korfun voltunk nem esett,es megis az oruletbe kergettek estenkent.igazan orulnek ha ez nem lenne igy Kefalonian.
Köszi glyntana!
Wucy! Mi eddig még nem találkoztunk Kefán szúnyoggal, júni elején legalábbis az eddigi 3 alkalommal egyszer sem volt részünk bennük. Ha mégis lesznek, úgyis az ottani szer a leghatásosabb, nekünk Lefkadán az elektromos lapocskás vált be. Ott rengeteg volt, első éjszaka hajnali 3-ig csapkodtam őket, de mindig akadt még egy Aztán kiderült, hogy a beépített szekrényben van egy szervízluk, minden cső ami az épületben volt, arrafelé ment, és mivel ott meg volt bontva a fal, azon ki-be repkedtek a dögök, állandó volt az utánpótlás, ahhoz, hogy betömjük, túl nagy volt a luk! Másnak vettem lapkát, és onnantól csak a tetemeiket láttam a padlón mint egy szúnyogszőnyeg De ez még a megboldogult Filio volt Nidriben.
Sorry az offért.
Kónyu! Mi ket evvel ezelott voltunk Lefkadan es szunyoggal nem talalkoztunk. Azert is irtam,hogy Korfun volt beloluk dogivel. Mindket szigeten julius vegen/agusztus elejen voltunk. Egyiken voltak szungyik,masikon nem. Remeljuk iden szerencsem lesz es nem lesznek.Korfun vettuk parologtato folyadekot,igy a szobaban nyugtom volt toluk. Az itthonrol vitt cuccok semmit nem ertek.
Kónyu ,ez nagyon jó kép ,de erre biztos nem lesz időnk.Ha jól tudom 4 óra felé ér vissza a hajó,6 tól lehet menni a hotelbe vacsizni.Így 2 óra áll rendelkezésünkre csavargásra.Egyébként mennyire van messzire a kikötőtől Old Skala.Kocsiba kell ülni hozzá?
Xul ,köszi a tanácsot sejtettem ,hogy nagyobb moci kell.Thassoson tavaly egy 50 -est és egy fölötte lévőt béreltünk.A kisebben a gyerekek mentek ,mi meg a nagyobbon ,hát a gyerekek alatt néha kínlódott.Pedig Thassos körbe aránylag emelkedő mentesebb.
Huh, Dragon! Igen, már látom, hogy a zakynthosi hajóút után tervezitek Old Skalat. Skalaban nincs kikötő, de ahol Vangelis hajója parkolni szokott, onnan 5 perc a főutca, ami merőleges a tengerpartra fura módon Onnan gyalog vagy 1 óra lehet, de mivel mi sosem siettünk, mindig séta üzemmódben közlekedünk, úgy talán másfél a fotózásokkal, nézelődéssel együtt. Viszont ha jött egy stop, akkor meg negyed óra és ott is vagy Plusz ott bóklászol, megnézed a városka romjait, a kilátásban gyönyörködsz, az is idő. Személyes kedvencem a forrás előtti (a kis kápolnánál kell leindulni) úton az említett túra-féle Katelios felé.
De muszáj Nektek 6-ra a vacsinál lennetek? Szerintem 8-9 táján sincs késő, kár lenne amiatt hazarohanni minden nap! Mi azelőtt nem is eszünk Görögországban, utána indul a taverna-élet És egyáltalán hol szálltok meg, ha nem titok?
Szia Kónyu!Persze nem szentírás a 6 óra ,ahogy sikerül.Autóval leszünk Skalán ,akkor azzal megyünk föl ,meddig lehet eljutni autóval?A szállásunk Agia Efimiában lesz,és ezért is gondoltam ,a hamarabbi vacsit,mert onnan még haza kell jutnunk.
Mert tudod a pontos idópontot,és semmibe se kerül,miért ne foglalnád le a helyet a kocsinak, 1 gonddal kevesebb marad későbbre.
Tavaly kifelé még félig se volt a komp,vissza aug első hétfőjén volt aki nem fért föl a reggeli járatra.
Egyszerűen egy email a "sambatours@otenet.gr"-re megjelölve a pontos időpontot,autó márka,tipus,rendszám,országjelzés.ja meg a foglaló személy neve-ezt kérdezik majd a kikötóben.1 napon belül visszaigazolja válaszként,meg írja hogy legyél ott 1 órával előtte,de kb max. fél órával előtte kerül elő a kasszás,nem kell komolyan venni.Fizetni csak ott.Már tavaly is csak a telefonomon volt a foglalás,de ha a nevet megtalálja a listán akkor semmi nem érdekli.
Koszi az infot Tapody! azonnal riasztom a paromat, hogy cselekedjen, mert nalunk en vagyok az infoszerzo, o pedig a kivitelezo. teljes a munkamegosztas