Nagyon köszönöm a kedves soraid, én is hasonlóan nagyon jó utat és szép nyaralást kívánok nektek! Könnyen lehet, hogy találkozunk.
Már nem is bánom, hogy nem tudtam itthonról foglalni szállást, egyre jobban beleéltem magam abba és egyre jobban tetszik az, hogy helyben meg tudom nézni, hogy milyen helyen, milyen szállást foglalunk le. Izgi lesz.
Igaz, hogy idén nem Sartin nyaraltam, de jó olvasni a beszámolókat és élményeket. Biztos vagyok benne, hogy még visszamegyek Sartira, mert azt a helyet nem lehet elfelejteni. Még most is emlékszem sokmindenre és sok helyre. Az idegenvezetőnk Nekünk a Brada Zoliék voltak, akikkel tökéletesen meg voltunk elégedve és a mai napig ír még a szülinapomra is Jó lenne megint visszamenni, még akkor is ha most nincs olyan jó idő. De azért bízom benne, hogy sokat süt majd a nap és mindenki nagyon jól fogja magát érezni
Ehhez nagyon sok boldogságot és jó időt kívánok mindenkinek!
A Leo-s témához szolnék hozzá.Nekünk tavaly csak falusétán volt hozzá szerencsénk.De én ilyen beképzelt,bunkót nem láttam még!Nagyon unszimpatikus volt.Utána próbáltuk is mindenhol kerülni.Idén láttuk mikor vitte megint a falusétát ugyan olyan volt.
A szikláról röptetés tényleg jó ötlet
Renault | #171876 | 2011-08-03 11:44:33 | Válasz a #171815. hsz-ra
Szia
Neos Marnaroson ma már láttunk olyant is amit 35 eu kináltak nem tudom milyen de a központba volt.
Renault | #171881 | 2011-08-03 12:05:46 | Válasz a #171846. hsz-ra
Szia Bofefe
Örülök hogy minden rendben volt
Szervezd a jövő évit is valami tuti jó helyre
Árak egy picit drágábbak itt mint Sartin de nálunk se egyformák
Szia Sancho!
Hát itthon vagytok már?Olyan hosszúnak tűnt a 2 hét (Ti barnultatok,mi meg sárgultunk ),bezzeg amikor mi voltunk csak úgy elröppent a 10 nap!
Remélem nagyon jól sikerült nyaraláson vagytok túl,úgyhogy majd megyek és olvaslak a Nei Pori oldalon!!!!!!!
A Kiss Lászlóval és a Gyuláékkal egy apartmanban lettünk volna egy időben. (sarti beach), de mivel a barátok visszamondták, így átváltottuk egy repülősre Sidébe.
Sziasztok búvárkodás iránt érdeklődő látogatok!
Búvárkodási lehetőséget tudunk ajánlani Sartiban kezdők és haladók részére egyaránt. Ezen program ára 45 euro! Időpont egyeztetésre, a program befizetésére vagy kérdéseitekre való válaszra érkezésetek után az utazási irodában az idegenvezetőknél van lehetőség. Addig is tengermély üdvözlettel: Miki és Jucus búvár
a leó röptetés elmaradhatatlan lesz
részemről tuti a fakultativ 2012 ben
ez már elnapolhatatlan
ugy hogy akinek szimpatikus és kedves
esetleg helyes annak a zsebkendőt a
helyszinen személyem és fate szolgáltatja ingyen