Szia Sancho!
Hát itthon vagytok már?Olyan hosszúnak tűnt a 2 hét (Ti barnultatok,mi meg sárgultunk ),bezzeg amikor mi voltunk csak úgy elröppent a 10 nap!
Remélem nagyon jól sikerült nyaraláson vagytok túl,úgyhogy majd megyek és olvaslak a Nei Pori oldalon!!!!!!!
A Kiss Lászlóval és a Gyuláékkal egy apartmanban lettünk volna egy időben. (sarti beach), de mivel a barátok visszamondták, így átváltottuk egy repülősre Sidébe.
Sziasztok búvárkodás iránt érdeklődő látogatok!
Búvárkodási lehetőséget tudunk ajánlani Sartiban kezdők és haladók részére egyaránt. Ezen program ára 45 euro! Időpont egyeztetésre, a program befizetésére vagy kérdéseitekre való válaszra érkezésetek után az utazási irodában az idegenvezetőknél van lehetőség. Addig is tengermély üdvözlettel: Miki és Jucus búvár
a leó röptetés elmaradhatatlan lesz
részemről tuti a fakultativ 2012 ben
ez már elnapolhatatlan
ugy hogy akinek szimpatikus és kedves
esetleg helyes annak a zsebkendőt a
helyszinen személyem és fate szolgáltatja ingyen
Siki!Videófelvételt követelek,mert Mi tuti nem tudunk jövőre Sartira menni!!
Hogy én miért nem bírom a csávót leírtam,de Nálatok valami komolyabb történt?
Igen sajnos már hazajöttünk, bár ha rajtam múlt volna még kinn lennénk Valóban még így is hamar eltelt, hogy tovább voltunk, de nagyon sok kalandunk volt, amit majd el tudsz olvasni a Nei Pori oldalon a beszámolóimban
Köszönöm aranyos vagy, de az időpont nem változott csak a helyszín. Szerencsére nagyon jól sikerült, minden tökéletes volt (na jó induláskor ha nem késett volna a repülő még jobb lett volna).
Sziasztok,szép estét mindenkinek!
Ezt most le kell,hogy írjam nagyon örülök,hogy a jószerencsém erre a fórumra vezényelt...ennyi kedves,humoros emberrel egy helyen rég találkoztam Ez a "Leo-téma" tetszik...majd távolról megnézem én is
Nagyon szuper volt Sancho beszámolója,élmény volt olvasni És itt a nyilvánosság előtt is megköszönném Fatinak a friss infoit szállásügyben és azt,hogy volt ideje időt szakítani rám KÖSZÖNÖM!!!!!!!!
Hajnah!!!!Hol vagy???Kíváncsian várom a beszámolódat neked is:)
Tehát köszönöm azt a sok infot mindenkinek,nagyon hasznos volt minden...kinyomtatva 20 oldal...és mindjárt aug.9-e lesz