Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 642 643 644 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Relax | #171965 Üzenet | 2011-08-03 23:59:57 | Válasz a #171953. hsz-ra
Jaaj, a Lakist neee! Tavaly a barátaink ott laktak, de soha többet nem mennének abba az apartmanba. Mi is átmentünk hozzájuk, baromi pici az apartman, ami nem lenne akkora baj, mert az elég sok apartmanra jellemző. Az utca felőli részen kaptak szobát, ahol a legnagyobb volt a forgatag, így a hangzavartól min. éjjel 2-ig nem tudtak aludni, a ház aljában pedig pizzéria üzemel. De a leggázosabb dolog az volt, hogy nem egyszer találkoztak a szobában csótánnyal. icon_eek.gif
Az elmúlt héten az itthoni utazási irodáknál érdeklődtem szállás iránt és több iroda is ezt az apartmant kínálta jó drágán, úgyhogy rögtön el is köszöntem.
  Lady4 | #171980 Üzenet | 2011-08-04 09:23:03 |
NAGYON FONTOS! TUDOM HOGY MÉR EZREN KÉRDEZTÉK DE NEKEM MOST NINCS IDŐM VISSZAOLVASNI!!!!!

szerbién macedónián keresztül utazott e mér valaki NEM KÁRTYA ALAPÚ hanem RÉGI KINYITHATÓS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNNYAL????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

NAGYON FONTOS LENNE TUDNOM KÖSZIKE
  Dgeryke | #171986 Üzenet | 2011-08-04 09:44:04 | Válasz a #171980. hsz-ra Előzmény #171980
Kártyás személyi kell!
  Sancho.dl | #171987 Üzenet | 2011-08-04 09:49:19 | Válasz a #171980. hsz-ra Előzmény #171980
Mi most jöttünk haza és hol a személyit, hol az útlevelet részesítették előnyben, de úgy tudom mindenképpen új tipusú azaz a kártya alakú személyit fogadják csak el.
  Tothrita | #172002 Üzenet | 2011-08-04 11:05:40 |
Sziasztok!
Mi két éve voltunk Sartin, ekkor Leo volt az idegenvezetőnk, de sokat nem tett hozzá a nyaralásunkhoz. Igaz el sem vett, mert nem foglalkoztunk vele. Az irodában valaki durván összeveszett vele, amikor éppen mi is fakultatívra akartunk foglalni. Persze negyed órát biztos vártunk, mire hajlandó volt valaki foglalkozni velünk. Hozzáteszem, többen voltak az ügyintézők az irodában, mint a kirándulni vágyók, tehát kapacitás lett volna, csak...ki tudja.
Mindegy, ne foglalkozzon senki ezzel az emberrel, kerüljétek és próbáljatok máshol kirándulást foglalni és érezzétek jól magatokat, mert nagyon jó hely Sarti! icon_biggrin.gif
  Agika86 | #172004 Üzenet | 2011-08-04 11:28:24 |
Útlevél kész!!!! Útinapló készülget....még 30 nap és indulunk. Remélem jó idő lesz, a többi nem számít, mert a Kedves Fórumozók segítségével eljutottunk odáig hogy Leó fakultatív programjai nélkül is jól érezzük majd magunkat. Nem leszünk a kedvencei, mert mi ugyan egy programra se fizetünk be nála icon_biggrin.gif
  Kobobe | #172005 Üzenet | 2011-08-04 11:53:08 | Válasz a #171980. hsz-ra Előzmény #171980
Szia

Kizárólag a kártyás jó.
  Adrikanemeth | #172013 Üzenet | 2011-08-04 12:13:44 | Re:
Relax írta:
Jaaj, a Lakist neee! Tavaly a barátaink ott laktak, de soha többet nem mennének abba az apartmanba. Mi is átmentünk hozzájuk, baromi pici az apartman, ami nem lenne akkora baj, mert az elég sok apartmanra jellemző. Az utca felőli részen kaptak szobát, ahol a legnagyobb volt a forgatag, így a hangzavartól min. éjjel 2-ig nem tudtak aludni, a ház aljában pedig pizzéria üzemel. De a leggázosabb dolog az volt, hogy nem egyszer találkoztak a szobában csótánnyal. icon_eek.gif
Az elmúlt héten az itthoni utazási irodáknál érdeklődtem szállás iránt és több iroda is ezt az apartmant kínálta jó drágán, úgyhogy rögtön el is köszöntem.

Szia Relax! Köszi az infot! Továbbítottam a barátainknak...sajnos volt egy megérzésük, hogy nem kapnak róla túl sok pozitívumot..... de 7 görög nyaralással a hátam mögött, én csak annyit mondtam nekik, hogy úgyis egész nap a strandon lesznek, így kibírható lesz....bár az ára tényleg borsos volt....Sarti viszont gyönyörű hely!!
Szép napot, üdv: Adri
  Hajnah75 | #172090 Üzenet | 2011-08-04 20:30:30 |
Szia aphrodite! Ahogy ígértem megírom rövidke élménybeszámolómat! Júl 22.-én délután indultunk Sartira. A nővéremékkel mentünk 2 autóval. Röszkénél 2 órát kellett várni , közben bevetettük az ukrajnai kocsitologatós módszert:)Útközben minden simán ment Belgrádban volt egy kis útfelújítás, de attól simán tudtunk haladni. Nagyon fárasztó volt az út , néha álltunk meg egy-egy MOL kútnál felfrissülni. Fél óra kellett volna hogy odaérjünk Sartira ,de abból másfél óra lett. Annyian voltak előttünk , mint a határnál és pont olyan tempóba haladtunk rendőrök irányították a forgalmat. Végül 20óra alatt érkeztünk meg. .Túlléptük a régebbi 17 órás utunkat , de ezt ráfogtuk a hétvégi indulásra. Minden elismerésem a páromnak , hogy ilyen ügyesen elvitt minket sartira.icon_smile.gif
Szállás: Nagyon sok helyet megnéztünk , de olyan árakat mondtak , azt hittem lehidalok!! Több helyen közölték , hogy csak 1 -2 napra van szállás utána költözni kell máshová , mert telítve vannak. Pl. A George ott 60EUR lett volna egy családnak lett volna hely , és csak 2 napig maradhattunk volna , amúgy is keddtől áremelkedés. Volt egy amitől padlót fogtam Tengerre néző a nevét nem tudom ,ott lett volna mind a 2 családnak , de első nap 80 EUR utána át kellett volna költözni, a tengerre néző szobájukba az pedig 90EUR . Nekünk azért nehezebb volt, mert a gyerekek miatt egymáshoz közel akartunk szállást foglalni , és ez csúcsszezonban nem egyszerű. Egy családnak könnyebb. Kifogtuk mert rengeteg görög utazott le hétvégére Sartira. Végül elmentünk az Evros étterembe Sarti beachen van és ott találtunk 55EUR ért , ha klímát is kérjük 60 EUR. Ahogy nézegettük ez valamikor egy kis pince lehetett és úgy lett átalakítva. Végül nem volt rossz állapotban , csak picike volt az ablakunk, és pont a konyhába nyílott. Nappal nagyon jól elvoltunk este jöttek a gondok.. Fölöttünk egy étterem volt, és ahogy zárás következett elkezdtek mosogatni , székeket asztalokat pakolászni , ezt hajnalban újra ismételték. Még ez semmi ahogy sötétedett jöttek a gyíkok. Azt hittem rosszul leszek egy a klímánál nálunk is bebújt a szobába , a párom úgy zárta el az útját. Esténként szerettünk volna a teraszon egy kicsit összeülni , beszélgetni , de a gyíkok miatt nem lehetett. Így minden este fölmentünk a faluba és ott ültünk le valahol. Mindenesetre és ezt a szállást senkinek nem ajánlom!!!.
Amúgy nagyon jól éreztük magunkat, sokat fürödtünk, búvárkodtunk minden nap kánikula volt , szép csokin tértünk haza.. Több naptejet érdemes vinni , mert ott duplájába kerül! Leégésre vettem panthenol és aloe vera sprayt ,de nekünk a legjobban a körömvirágkrém vált be. Blue lagoon kiránduláson voltunk .Nekünk tetszett, most voltunk 3-szor. Leo volt az idegenvezető. Ha autóval mentek érdemes minden kis letérőnél bemenni ,mert gyönyörű öblöket lehet látni. Volt egy kedvenc helyünk Sartitól 27 km –re Porto Carrasnál kell letérni és ott van egy kis eldugott öböl. A víz sokkal szebb és tisztább mint a narancsparton., és kevesen vannak! Hazafelé szombat reggel 8 –kor indultunk Belgrádban a szokásos útfelújítás lassította a forgalmat. Röszkénél akartuk átlépni a határt , de 5-6 órát kellet volna várni ,így visszafordultunk Tompa felé ott fél óra alatt átmentünk. 18 óra alatt értünk haza. Amióta hazajöttünk minden nap elmondjuk , hogy visszaakarunk menni!!!
  Ildicskó | #172105 Üzenet | 2011-08-04 22:38:39 |
Sziasztok!
Tegnap jöttünk haza Sartiról, repülővel voltunk, minden nagyon jó volt, kivéve egy kis apróságot. A taxis sztrájk miatt dél helyett reggel 6!-ra jött értünk a transzfer. Nem tudjuk(még), hogy ki informált rosszul valakit, vagy egyszerűen csak kényelmesebb vol nem utána érdeklődni a dolgoknak, de kiderült a reptéren, hogy nincs semmi gond, nem lesz útlezárás.... De ettől függetlenül mindem nagyon jó volt!!!!!!!
Két szállásunk volt:
-Spanos:kifogástalan, új, szép, tiszta, tengerparti, este kivilágított, a sétálók sokat fényképezik, mert nagyon szép
-Hajni apartman:Sarti beachen van, nem volt annyira szuper, mint a Spanos, de ez is tiszta és viszonylag új, ezt is ajánlom mindenkinek. Hajni, a tulaj magyar, nagyon kedves, figyelmes és fincsi frappét csinál!
Szóval a szállásainkkal meg voltunk elégedve, az időjárással is. Nem sok mindent csináltunk, egyszer voltunk motorozni, a barátunk egy kicsit összetörte magát, így teszteltük az orvosi ellátást is. A Kalózhahós kirándulásunk elmaradt, mert nagyon nagy hullámok voltak.
"Röviden" ennyi, ha valakit érdekel az utazással vagy a szállással kapcsolatban valami, szívesen válaszolok.
Ui.: mi sem akartunk haza jönni!
  Norcsibaba | #172167 Üzenet | 2011-08-05 17:25:18 |
Szia ildicskó!Mi is repülővel megyünk majd szeptemberbe és attól én is egy kicsit tartok ,hogy biztosan ott legyen a transzfer értünk,de reméljük nem lesz vele semmi gond majd még előtte írok az irodának ,hogy biztosan ne felejtsenek ott minket.Azért könnyen meg talált Titeket a transzferes?Időben indult a gép Budapestről és vissza felé is?
  Vadevezõs | #172170 Üzenet | 2011-08-05 18:10:47 |
A ma elindultaknak nagyon jó időt,jó utat,kellemes időtöltést.Sajna Nekem már lejárt.
  OkidliSomrok | #172171 Üzenet | 2011-08-05 18:29:51 |
Sziasztok!
Sartin a Holliday apartmanban fogunk lakni, szeretném tudni a felszereltségét! Szeptember utolsó hetében megyünk, milyen időjárásra számíthatunk! Kösz
  Ildicskó | #172183 Üzenet | 2011-08-05 20:24:58 |
Szia norcsibaba! Egy táblával várt minket a sofőr, ahogy kijöttünk a csomagokkal azonnal megtaláltuk. A gépünk odafele késett kb 15-20 pecet, hazafele pontosan indult. Nekünk csak visszafele volt gond a transzferrel, de már intézzük az ügyet, nem akarjuk annyiba hagyni. Mi kértünk egy telefonszámot arra az esetre, ha nem találjuk vagy nincs transzfer, de nem kellett használni a telefonos segítséget. Arra figyeljetek, ha sztrájk miatt hamarabb akarnak kivinni a reptérre nézzetek utána, mert nekünk is ezt mondták és nem így volt. 6 órával többet dekkoltunk a reptéren, mint kellett volna. Ha van még kérdésed írj, akár privibe is.
  Fate08 | #172285 Üzenet | 2011-08-06 19:14:45 |
A viharról nincs senkinek valami beszámolója?
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 642 643 644 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu